Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

מחפש חנות שיש בה הכל , ועושה משלוחים , כי לאוטוסטור ,לצערי חסר הרבה דברים שרציתי .

כמו כן בבקשה המלצה שלכם , מה השמפו , הכי טוב , ללא הגבלת תקציב , לרכב כחול מטאלי  שישאר מראה מבריק .

תודה ! 

פורסם

אמזון, אבי חלקי חילוף, אפקס חלקי חילוף, nanocar

ויש עוד מלא.. חיפוש קטן בגוגל ואתה מקבל הכל.

לגבי שמפו carpro reset

• אהבתי 1
פורסם

לא ממליץ לקנות הכל מחנות אחת או מחברה אחת של מוצרי טיפוח 

לקח לדוגמה את הקרצופית שנמכרת ב aboutcarz ב 25 שקלים ליחידה, באמזון אתה מביא 3 יחידות ב 41 שקלים ויש גם משלוח חינם שקונים מעל 50 דולר

או מברשת לצמיגים שנמכרת ב 30 שקלים, אותו מוצר באלי נמכר ב 15 שקל ואפשר למצוא בפחות

פורסם

שכל אחד יעשה את סקר השוק שלו ואת החושבים בעצמו לגבי מחירים .

אני יכול להעיד על עצמי שהמוצרים שלו ברמה הגבוהה ביותר ( וניסיתי אלף אחד מוצרים לפני ) . כמובן שאת כל הפיצ׳יפקעס אפשר להזמין מאלי אקספרס או דומיו ולחסוך כסף ( כמובן שגם אני עושה את זה ) , אבל מבחינת חומרי טיפוח - פשוט וואו .מעלה תמונה לא מעודכנת כל כך של האוסף שלי , אוטוטו יחזור מזג האוויר הנוח ואחזור לנקות את הרכב כמו שצריך 

1C2C75C4-053E-49A1-A8F2-E93B3A2DF018.jpeg

91356BED-4F78-46DA-A985-27AEF1C66F76.jpeg

פורסם (נערך)

Just motor (זה בעצם אבי חלקי חילוף). ממליץ בחום, לדעתי זו החנות למוצרים לרכב בארץ עם המגוון הכי רחב שיש, ברמה שקשה להחליט מה לקחת בכל קטגוריה. חפש בגוגל. 

לא יודע מה עובר על אוטוסטור, לצערי מאז הקורונה, החנות הזו הצטמצמה ומציעה אולי 30 אחוז ממה שהיה לפני. 

אם אתה מהצפון, יש חנות בקריית ביאליק שנקראת אפקס. מגוון גם רחב מאד אבל האתר שלהם מבולגן ולא מסודר לפי קטגוריות (לפחות לפני כמה חודשים שנכנסתי אליו).

לפני 6 שעות, Krip כתב:

לא ממליץ לקנות הכל מחנות אחת או מחברה אחת של מוצרי טיפוח 

לקח לדוגמה את הקרצופית שנמכרת ב aboutcarz ב 25 שקלים ליחידה, באמזון אתה מביא 3 יחידות ב 41 שקלים ויש גם משלוח חינם שקונים מעל 50 דולר

או מברשת לצמיגים שנמכרת ב 30 שקלים, אותו מוצר באלי נמכר ב 15 שקל ואפשר למצוא בפחות

שלח קישור לקרצופיות האלה באמזון.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

מחפש שמפו הכי טוב לרכב מטאלי , בלי פלסטלינה  ואיטומים ...  חשבתי על CITRUS של CM

מקווה שאני לא טועה . באמת לא מבין  מה עובר על אוטוסטור  בעבר הייתי מזמין מהם מלא , מצאתי  מה שחיפשתי בזכות המלצה של KRIP 

ועשיתי הזמנה גדולה ב אבי חלקי חילוף .

רק מקווה  שהשמפו  שברחתי מתאים לרכב מטאלי .

תודה לכל העוזרים .

פורסם (נערך)

כמו שכבר ענו לך : גאלון שמפו מרוכז של "הבחורים הכימיים" בחנויות בארץ יעלה כ 250 ש"ח. אותו פריט עולה באמזון 40$ , תוסיף אוטם סיליקון  ויש משלוח חינם (49$) . לא נזכיר בכלל מברשות, מגבות וכו'...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, V*I*P כתב:

שכל אחד יעשה את סקר השוק שלו ואת החושבים בעצמו לגבי מחירים .

אני יכול להעיד על עצמי שהמוצרים שלו ברמה הגבוהה ביותר ( וניסיתי אלף אחד מוצרים לפני ) . כמובן שאת כל הפיצ׳יפקעס אפשר להזמין מאלי אקספרס או דומיו ולחסוך כסף ( כמובן שגם אני עושה את זה ) , אבל מבחינת חומרי טיפוח - פשוט וואו .מעלה תמונה לא מעודכנת כל כך של האוסף שלי , אוטוטו יחזור מזג האוויר הנוח ואחזור לנקות את הרכב כמו שצריך 

1C2C75C4-053E-49A1-A8F2-E93B3A2DF018.jpeg

91356BED-4F78-46DA-A985-27AEF1C66F76.jpeg

לא כתבתי את זה מתוך זלזול ב aboutcarz, אני גם עשיתי מהם פעם אחת הזמנה.

לגבי המוצרי טיפוח שהם משווקים, לקנות ליין שלם של אותה חברה לפי דעתי זאת טעות

לפני 14 שעות, BRAVO30 כתב:

Just motor (זה בעצם אבי חלקי חילוף). ממליץ בחום, לדעתי זו החנות למוצרים לרכב בארץ עם המגוון הכי רחב שיש, ברמה שקשה להחליט מה לקחת בכל קטגוריה. חפש בגוגל. 

לא יודע מה עובר על אוטוסטור, לצערי מאז הקורונה, החנות הזו הצטמצמה ומציעה אולי 30 אחוז ממה שהיה לפני. 

אם אתה מהצפון, יש חנות בקריית ביאליק שנקראת אפקס. מגוון גם רחב מאד אבל האתר שלהם מבולגן ולא מסודר לפי קטגוריות (לפחות לפני כמה חודשים שנכנסתי אליו).

שלח קישור לקרצופיות האלה באמזון.

https://www.amazon.com/-/he/Autofiber-Scrub-לניקוי-פלסטיק-וריפוד/dp/B088JMB1TJ/ref=ex_efse_dp_ps_d_2/133-8486753-4444310?pd_rd_w=7HpDS&pf_rd_p=a33bdad7-13b2-4641-a8b3-d6f6ef5a7304&pf_rd_r=HDK2KX7F2E1TR84ZNN7B&pd_rd_r=bee8d2d3-d17f-4e76-ac5a-ca75ce4f4320&pd_rd_wg=TuFai&pd_rd_i=B088JMB1TJ&psc=1

פעם אחרונה שעשיתי הזמנה מאוטוסטור הייתה לפני כמה שנים, חנות שלא מחדשת כלום, חוסר בהרבה דברים

אבי חלקי חילוף החנות עם המגוון הכי גדול וכל הזמן המלאי מתחדש ומביאים גם סחורה חדשה

nanocar גם חנות טובה ומחירים זולים, אומנם אין מלא חברות כמו שיש אצל אבי אבל הם מחדשים גם תמיד, הם משווקים עכשיו מוצרים של glassparency ובקרוב מאוד מביאים מוצרים של P&S

לפני 14 שעות, RADIOMAN כתב:

מחפש שמפו הכי טוב לרכב מטאלי , בלי פלסטלינה  ואיטומים ...  חשבתי על CITRUS של CM

מקווה שאני לא טועה . באמת לא מבין  מה עובר על אוטוסטור  בעבר הייתי מזמין מהם מלא , מצאתי  מה שחיפשתי בזכות המלצה של KRIP 

ועשיתי הזמנה גדולה ב אבי חלקי חילוף .

רק מקווה  שהשמפו  שברחתי מתאים לרכב מטאלי .

תודה לכל העוזרים .

יש לך במקרה טסלה ?

עריכה אחרונה על ידי Krip
פורסם

אתה יכול להזמין את כל המוצרים מאמזון בחצי מחיר ומשלוח חינם. נכון שהחומרים יהיו מחברות שונות אך עדיין משתלם.לדוגמא דברים שהזמנתי היום חצי מחיר מהארץ. מגבת ייבוש, ספריי קרמי, שמפו קרמי ,מברשות פשוטות ומגבות באפינג. זה די מחסה לך את כל מה שצריך

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

KRIP ברור שאין כוונה לזלזל . העניין הוא שאם אתה פחות מעדיף להזמין מחול ולחכות למשלוח למה שלא תזמין ליין שלם ? Auto finesse הם מותג פרימיום עם מוצרים ברמה גבוהה מאוד . אני שוטף את הרכב בצורה ידנית כל שבוע , אז היה לי יתרון שהחנות שהייתה נמצאת מרחק הליכה ממני והמחירים לא כפי שמופיעים באתר . כולם ממליצים פה על כימיקל גייס , שנים השתמשתי בציוד שלהם החל מהאנידוּ וכלה במיסטר פינק . המוצרים שלהם בסיסיים מאוד ולא עונים על הדרישות שלי .. 

פורסם

CG המוצרים שלהם ברמה נמוכה מאוד, פשוט יש להם מערך פרסום חזק מאוד אז הם נתפסים חברה טובה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שיגיע המוצרים ,  אין לי בעיה לשלם יותר , אין לי סבלנות לחכות למשלוחים מחו"ל .

בינתיים " השכלתי " והחלפתי את השמפו של CM CITRUS  לשמפו אחר שלהם , הבנתי שזה שמפו חזק מאוד , ושיכול להוריד את הווקס של הרכב , 

ואני חיפשתי שמפו לבסיס שבועי . 

שאלה נוספת למומחים פה , אם אני רוכש 2 דליים של צבע  , נדמה לי זה 18 ליטר , ומזמין את הרשת למניעת חול  , מאלי אקספרס , לדעתי הרשת לא נכנס 

לדלי 18 ליטר ? מישהו יודע  , לפני שמזמין 

תודה

עריכה אחרונה על ידי RADIOMAN
פורסם (נערך)

אמזון כבר פחות רלבנטי לצערנו,הרבה דברים נשלחים בתשלום גבוה (לפני כן נשלח בחינם מעל 49$) או לא נשלחים בכלל,או בכלל לא במלאי

הזמנות מעלי צריך לבדוק כמה פעמים לפני ההזמנה (לדעתי) - בכל זאת סינים,לא כל דבר שווה גם אם זול.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...