Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום את שני הצמיגים הקידמיים בצמיגי "Goodyear" חדשים (מסוף 2021).

אחרי נסיעה של 12 ק"מ אחד הצמיגים היה שטוח! מילאתי אוויר, הצמיג התנפח יפה,  ונסעתי עוד 15 ק"מ.  הפעם הצמיג נראה בסדר, ליתר ביטחון חיברתי שוב למכונת מילוי אוויר ולחץ האוויר היה תקין הפעם (כלומר כיוונתי את המכונה ל34 PSI והיא צפצפה מיד כלומר הצמיג היה מלא).

שאלתי היא האם זה הגיוני שהתקינו לי צמיג שאיכשהו היה לא מנופח, או שיש בעיה בהתקנה או בצמיג ועלי לחזור לשם.

תודה

פורסם

ושאלת המשך:

לפי כל מה שקראתי אמורים לשים את הצמיגים החדשים בסרן האחורי ולהעביר את האחוריים (הם במצב טוב) קדימה. 

זה נכון? למה לא עשו את זה מיוזמתם?

פורסם

עידכון: 

לא נסעתי באוטו מאז, והבוקר שוב צמיג שטוח. הגיע איש שנשלח מהפנצ'ריה, בדק ואמר שהונטיל דולף. החליף בו חלק כלשהו ומילא אויר ונסעתי לפנצ'ריה. 

שם בדקו ואמרו שבצמיג אחד מהשניים הוחלף הונטיל ובשני לא. לא התרגשו במיוחד מהתקלה... פירקו את הצמיג, החליפו ונטיל, בדקו את הצמיג ואיזנו אותו שוב.

על הדרך ביקשתי כבר שישימו את החדשים מאחורה. 

בקיצור חוויה מפוקפקת, פיצוי לא נתנו. וגם הצמיגים שמכרו לי שם נקטלו פה אבל לא היה להם שום סוג אחר להציע לי...

זה אחרי שבמקום הראשון שהלכתי אליו רצו לשים לי צמיגים H84 כשברישיון כתוב שיש לשים H88, וזה גם מה שיש לי בזוג התקין. אולי זה לא קריטי, אבל זה מה שרציתי.  ובסוף הוא אמר לי- אל תשאלי יותר מדי שאלות, זה מעצבן. 

וכל זה בהמשך לכך שאחרי טיפול שנתי, החלפת רצועת טיימינג, פלאגים וקויל חלוד התחילה להדלק נורת המנוע. חזרתי לשם, אמר לי לבוא בפעם אחרת כי זה יקח יום שלם לאיבחון התקלה.

אמנם בחינם, אבל אני לא סומכת עליהם. 

ואני כמעט 100% בטוחה שהם גנבו לי שם את הכיסוי הפלסטי של המנוע. אילתרו לי שם אחד אחר מרנו מגאן אבל לא יפה כמו זה שהיה לי...

זה במוסך שיצא צדיק ב"יצאת צדיק".

לא הולך לי עם האוטו הזה...

• מבאס 1
  • תוכן חדש...