Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך ויזה שפג תוקפה לאחרונה (לא זוכר את התקופה המדויקת) אתה צריך לעבור ראיון בשגרירות.

עד כמה שאני יודע התור לראיון הוא יותר משנה, אז קח את זה בחשבון לפני שאתה מתחייב למשהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש לך ויזה קודמת ? כזו שפגה ב 18 חודשים האחרונים ?

אם כן ,מלא את הטפסים (DS-160)

בקש בדיוק ! את אותה ויזה וסיכוי טוב שיפטרו אותך מראיון פרונטלי (יעני רק חידוש) .

שלם ₪550 אגרה+שירות שליחי שקר  ושים את כל הטפסים במעטפה ותקווה לטוב. 

יש הוראות אפילו בעיברית באתר השגרירות האמריקאית. 

אבל ביננו : אני די בטוח שחודש הבא כבר אין צורך בויזה לישראלים. זה אוטוטו פה (כבר עשרים שנה מבטיחים ). 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 2
פורסם

איפה בפלורידה ?

בטאמפה - מעט מאוד אקשן

אורלנדו - יוניברסל ודיסני

מיאמי - חופים, קניות, מסעדות

סרסוטה - חופי ים

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש כל מיני מאכערים שמקדימים את התור מחודשים ארוכים לשבועות בודדים ואפילו פחות.
איזור אורלנדו
על מה צריך להתארגן חוץ מויזה? ביטוח בריאות, תקשורת?
בית ורכב יהיה לנו

פורסם

ביטוח - חייב, מערכת הרפואה פה יקרה אז רצוי שאם קורה משהו תהיו מכוסים.

רכב - חובה, אי אפשר ללכת לשום מקום ברגל והתחבורה הציבורית על הפנים.

תקשורת - אם אתם באים לשבוע, פשוט תעשו חבילה בינלאומית. אם אתם באים למעל חודש אתם יכולים גם לקנות סים של ultra mobile ופשוט לטעון אותו כל חודש מראש בחבילה של איזה 30 דולר לגלישה ושיחות חופשי.

• אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...