Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סובארו BRZ החדשה בארץ


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק ציינתי שמה שהוא מדבר עליו אכן קיים, הדיליי ארוך ביחס לרכבים אחרים.

אבל אם כבר שאלת, אז כן, מפריע לו, עובדה שהוא העלה את זה. 🤷‍♂️

והאמת שלא רק הוא, העניין מופיע בלא מעט סיקורים, וזה הרכב הראשון שראיתי שמתלוננים על משהו כזה.

 

אני מבין שיש פה אנשים שמאוד אוהבים את הרכב (נזהר שלא להשתמש במונח Fanboys) ומנסים לגמד כל חיסרון שלו.

אבל צריך להכיר בעובדות, הרכב לא מושלם ולכל אחד מפריע משהו אחר.

 

אישית זה לא היה מונע ממני לקנות את הרכב, אולי אפילו אפשר לסדר את זה עם עדכון תוכנה או משהו, מי יודע.

  • אהבתי 1

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

ה BRZ ללא ספק רכב מגניב לחובבי נהיגה שגם ניראה מעולה עם פרופורציות ממש יפות.

(בחו"ל החלפת צמיגים ל 235 עם offset טוב לג'נטים הנמכה קלה והוא גם יושב מדהים)

רק ש.........

לא אחפור בעניין הנדון רק העלה צילום של לוח שעונים שככה צריך להראות בטח ברכב ספורט  

והוא בעשרות מונים עדיף על הצג הדיגיטלי העלוב  !

(קידמה עלק)

firestorm-nd01.jpg

עריכה אחרונה על ידי איתיב
פורסם
לפני שעתיים, HybridBoy כתב:

אני מבין שיש פה אנשים שמאוד אוהבים את הרכב (נזהר שלא להשתמש במונח Fanboys) ומנסים לגמד כל חיסרון שלו.

 

זה רכב ספורט על תקציב. בתקציב הזה אי אפשר לקבל הכל. יכול מאד להיות שאם הוא היה עולה כמו קיימן גם היינו מקבלים שלמות של קיימן, אבל הוא עולה 40% מקיימן, ומקבלים כנראה יותר מ-40%, ככל שזה ניתן למדידה, אז אנחנו כבר ברווח. כאן אפילו השכילו לתת מנוע יותר טוב משמעותית מהדור הקודם, ועל הדרך טיפלו קצת בתא הנוסעים (לא יודע מי מצפה כאן לעידון של ב.מ.וו. או, שוב, פורשה - לעומת הדור שלי השיפור מורגש) וגם הקשיחו מעט את השלדה (שיפור נפוץ בדור הראשון, אינסרטים לבוקסות, כנראה נחוץ פחות אם בכלל). פרופורציות, זה שם המשחק.

  • אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא עניין של פאנבוי… 🤦‍♂️

יש אשכרה את אותה מערכת בדיוק בבערך כל רכב מודרני ידני עם אותה התנהגות בימינו. (יש לי בדיוק את אותה התנהגות במאזדה3 הידנית שלי. עם אותה מהירות תגובה בערך) ומכיוון שגם ביליתי עם המכוניות האלו (בפועל - על אמת - לא ביוטיוב - גם במסלול) העובדה שזה ״חסרון״ קצת מצחיק. בחיים לא הסתכלתי על זה באמצע יום מסלול, זה מידע לא רלוונטי. מקסימום כשאני על כביש מהיר לשניה.

האם צג אנלוגי לא היה עדיף ? נו זה עניין של טעם.

הצג אכן לא מדהים - אבל היכולת לשנות את המצבי מידע שלו דווקא ממש אחלה. במיוחד עם התצוגה של הtrack שעוזרת לראות בראיה פריפריאלית מתי מתקרבים למנתק.

 

אפילו לא קשור לספורטיביות או לתג מחיר.

וכמו שנכתב - ל ת ק צ י ב - אין לרכב תחרות לדעתי.

אבסולוטית ? ברור.

גם בתור רכב מודרני שיכול להיות יומיומי וגם לקחת למסלול עם עלויות תחזוקה הגיוניות (עם כל הכבוד - הקיימן ממש לא שם. החלפת בלמים אחת לgt4 עולה מעל חצי Brz אם יש לך את הקארבון… זה בכוונה קיצוני אבל גם הגירסא הרגילה - כל חלק מקביל עולה פי3-4 מהמקבילה המשופרת שלו בBrz בערך… אני מכיר את המספרים מעולה)

 

(ומיאטה עם טורבו 😅 יש לי מאזדהספיד - nb טורבו מהמפעל משופרת יושבת ליד הBrz… - אגב שם ממש הייתי מעדיף את המצב תצוגה של הtrack mode של הBrz כדי לדעת כמה אני קרוב למנתק מול המחוג האנלוגי)

 

 

כתוספת - זה לא מקרי שרוב הדשבורדים האפטרמרקט לרכבי מירוץ נראים יותר כמו המצב מסלול של הBrz ומחשבי ניהול מנוע aftermarket גם מראים הילוכים באותה שיטה.

דאשים אנלוגיים אבל יפים יותר אפ הם עשויים כראוי.

  • אהבתי 4

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים שתצוגה אנלוגית הרבה יותר יפה ואלגנטית אין אפס.

 

באופן כללי גם ביחס לצג דיגיטלי (שהוא מלחתכילה כאמור פחות יפה מאנלוגי) הצג של הברז החדשה די כעור ונראה מיושן/בסיסי מהיום הראשון. 

 

לדעתי זה מהדברים שישפצו במתיחת הפנים אם תגיע. 

 

מה שכן זה רחוק מאוד מלהיות דיל ברייקר, היה יותר כיף לקבל מחוגים אנלוגיים בשילוב דיגיטלי לנתונים החשובים אבל זה לטעמי שולי בסוף ביחס לערך שהרכב נותן. 

  • אהבתי 1
פורסם

בסדר נו, בסוף יצא לכם הפאנבוי :)

מדברים על עניין קטן וכבר אתם רצים להשוות אותה לקיימאן וGT4, כמה היא תמורה טובה למחיר ו"להצדיק" את ה"פגם".

הבחור לא אומר שהרכב לא טוב, רק שיש כאן משהו שמפריע לו, מותר לו.

בסוף זה רכב כביש ברוב השימוש שלו, וייצא לנהג לראות את הצג הרבה.

יש והיו לי רכבים ידניים ואוטומטים עם צג הילוכים, נסעתי גם בכמה, מעולם לא היה דיליי כזה.

זה משהו שאפשר היה לשפר, פשוט בחרו שלא, בסוף צריך להתפשר על משהו.

אם תהיה איזשהי מתיחת פנים, לא אתפלא אם "יתקנו" את צג ההילוכים.

וזה עדיין לא אומר שהעניין הוא דיל ברייקר.

 

 


 

 

 

  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

They are trying to ban me...

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

הצג של הברז החדשה די כעור ונראה מיושן/בסיסי מהיום הראשון

אכן.

הוא לא צבעוני מספיק , הוא לא חד מספיק והמצב נסיעה הרגיל שלו משעמם.

אני לא מצפה שהוא יהיה מעולה (דוגמאות למעולים - הצג הדיגיטלי בBMW סדרה 5 או באודי RS3 לדוגמא כ2 שאני בשלוף זוכר מאוד לטובה) - אבל גם למכוניות ברמת מחיר שלו - הוא מרגיש דיי בסיסי.

גם המצלמת רוורס אגב - טובה בחושך - אבל רזולוציה דיי מאכזבת.

 

לפני 28 דקות, HybridBoy כתב:

כבר אתם רצים להשוות אותה לקיימאן וGT4

חכה חכה ... אתה חושב שאנחנו ? היה תרד בקבוצת GR86/BRZ בפייסבוק של בחור שהיה על המסלול ליד GT3 😂

  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע איזו מצלמת רוורס יש בארה"ב, אבל מקווה שיותר טובה ממה שהתקינו בדור שלי בארה"ק. זוועה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

eh ....

אני אצלם בהזדמנות.

מבחינת ראיה בחושך היא דווקא סבירה (השכונה שלי דיי חשוכה בלילה) - אבל ברזולוציה ... מזכיר לי סטרימים של Real Video אם אתה בגיל לזכור מה זה :)

 

 

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם בשביל הקטע, נושא שלא היה בתודעה שלי במיוחד עד הדיון פה אבל למען המדע בדקתי בנהיגה אתמול, אכן בדור הראשון האינדיקציית גיר מתעדכנת מהר יותר מהדור החדש. נכון שגם יש דיליי מסויים אבל לא באותה רמה בכלל.

 

לא יודע למה זה קורה שמחשב הרכב מחשב זאת לאט יותר בחדשה, אישית זה מעניין אותי כקליפת השום, אבל עובדתית יש אמת בטענה למי שמאיזשהי סיבה לא ברורה זה מהותי לו.

  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יאללה...לוח שעונים מיצנו...הכל טוב.

(ד"א מישהו כתב GT4.. הצילום שהעליתי הוא של nd עם קייס סל"ד אדום....שרוצים אפשר גם בתקציב נמוך).

.

חברים שטפו ת'עיניים....

הלוואי עלינו כי כאן בארץ הקודש כל טסטר חסר הבנה מכשיל על כל שטות .

דבר כזה כאן ....חחח.....ניצוצות 

פורסם לפני יומיים  מחכה לדיינו עם מספרים...

(שוב סליחה לכל מי שיקפוץ שאפשרי כאן...,אז כן הייתה לי nc גודשת וכל שנה הטסט היה סיוט , עלה לא מעט , וכל נסיעה חושב על אותו שוטר שיפתח מכסה מנוע ויזמין בוחן..... )

 

 

עריכה אחרונה על ידי איתיב
פורסם

ראיתי כמה דיונים על הסטאפ הזה. כרגע הוא מריץ 0.6 ובלי אינטרקולר. זה נחמד בשביל וידאו וכמו שהוא ציין זה לגמרי רק תחילת הדרך בהרבה מובנים והמיקומים והמבנה רחוקים מאידאלים.

לא הייתי מריץ את הסטאפ הזה בחיים על מסלול נגיד , גם ליום יום באיזור חם ...

 

למנוע אגב בקלות יש פוטנציאל להגיע ל400, זה אותו בלוק כמו בכמה רכבים אחרים של סובארו ולפי מה שאנחנו יודעים אותו הדבר או יותר טוב מגירסאות הטורבו - שאיתן כבר הגיעו למספרים האלו. זה רק אתגר של איך להכניס את הכל בתא מנוע ולספק לזה מספיק אוויר קר. (וקירור - בעיקר לשמן ...)

 

זה הרבה יותר טוב אגב מהדור הראשון עם טורבו בקטע הזה. המנוע הקודם היה לגמרי פושר אפילו עם טורבו וקרוב ל300 כ״ס במנוע.

המנוע הנוכחי (אטמוספרי או טורבו) הוא קפיצה משמעותית מאוד ברמה.

 

לפני 20 דקות, איתיב כתב:

(שוב סליחה לכל מי שיקפוץ ,אז כן הייתה לי nc גודשת וכל שנה הטסט היה סיוט , עלה לא מעט , וכל נסיעה חושב על אותו שוטר שיפתח מכסה מנוע.... )

מזכיר לי כשרק עברתי לפה והתחלתי לשים כמה שיפורים ודיברתי עם חברים מקומיים כשהחלפתי גלגלים וצמיגים ושאלתי אותם אם צריך להודיע לביטוח / לרשום - והם הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח.

אני בסטייט מחמיר יחסית וכל מה שצריך כדי לעבור פה טסט זה OBD readiness וויזואלית לפעמים מעיפים מבט אם יש משהו שנראה כמו ממיר.

טסט הוא פעם בשנתיים ולוקח פחות מ5 דקות על השעון מקצה לקצה. (טסט ראשון לרכב חדש - אחרי 5 שנים - הרבה אנשים הולכים all in עם רכבים חדשים ואחרי 5 שנים מחזירים לסטוק ומוכרים בגלל זה)

  • אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הסטאפ בתחילתו.

ברור שככה לא מתאים לשום מקום מעל 10 מעלות ...

יהיה אינטרקולר זה ברור.

400 כ"ס 1277 ק"ג הנעה אחורית ידני ו...זהו !!!

.

לא יודע איפה אתה גר אבל כל בקטע הזה של רכבים ושיפורים כל מקום בעולם עדיף !

 

 

פורסם

אני רואה שלא מעט מתעניינים ברכב ורוצים להזמין.

מה ההנחות שאפשר לקבל שם?

טיפולים? צבע מטלי ואיתורן חינם? הנחה במחיר?

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 

×
×
  • תוכן חדש...