Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[המלצה לפחח באיכות על]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בעקבות אירוע גילוי זוועה שגיליתי אתמול אני נדרש כעת פעולה מהירה ואכזרית.

במהלך שטיפת האוטו שלי [bMW316I קלאסית עבורי :)] גיליתי חלודה במצב זוועתי ממש מעל מנגנון הנעילה של תא המטען מתחת לגומי.

לא ראיתי את החלודה הזו עד עכשיו כי היא פשוט מתחת לגומי האטימה, ובמסגרת שיקלוי החלפת פס גומי האיטום הזה העפתי לשם מבט אתמול וחשכו עיני - ופה אני צריך עזרה.

אני צריך פחח על, שידע לטפל בחלודה הזו, ולעשות מה שצריך כדי להכחיד אותה לכל הרוחות.

אני לא מעונין ללכת לשוחט או לפחח ממוצע שיתייחס לאוטו שלי כ"אוטו של 20 אלף שקל, מה אתה רוצה" אלא מישהו שיתייחס לאוטו שלי באותה אהבה בה אני מתיחס אליו

כמובן שלא אכפת לי לשלם בהתאם.

בתודה מראש

רון.

-המיקום הוא איזור המרכז-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היי,

אף פחח טוב, ל ע ו ל ם, לא ייתן לך אחריות על חלודה שהוא הסיר. אבל אני ממליץ על רועי רבינוביץ' מאוטו-פח בפ"ת 052-3984483 או על קובי שגב, גם הוא בפ"ת, 057-7391291

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
היי,

אף פחח טוב, ל ע ו ל ם, לא ייתן לך אחריות על חלודה שהוא הסיר. אבל אני ממליץ על רועי רבינוביץ' מאוטו-פח בפ"ת 052-3984483 או על קובי שגב, גם הוא בפ"ת, 057-7391291

ליאור.

מותר לשאול למה?

כלומר, אחריות מין הסתם אני לא מצפה לקבל, אלא אם זה נהוג, לבקש אחריות על טיפולים. אבל מדוע שלא יהיה בעל מקצוע שיעמוד מאחורי העבודה שלו ויאמר שבאיזור X בו הוא טיפל - לא תיתכן חלודה, למשל?

האין זו כמו התחייבות של צבעי, למשל, שבצבע בו הוא צבע את האוטו לא יהיו בועות עקב שימוש ביחס חומרים לא נכון - למשל?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מותר לשאול למה?

כלומר, אחריות מין הסתם אני לא מצפה לקבל, אלא אם זה נהוג, לבקש אחריות על טיפולים. אבל מדוע שלא יהיה בעל מקצוע שיעמוד מאחורי העבודה שלו ויאמר שבאיזור X בו הוא טיפל - לא תיתכן חלודה, למשל?

האין זו כמו התחייבות של צבעי, למשל, שבצבע בו הוא צבע את האוטו לא יהיו בועות עקב שימוש ביחס חומרים לא נכון - למשל?

רון.

היי רון,

פחח וצבעי ייתן לך אחריות על העבודה שלו (ניפוחים בצבע, פיצוצים וכו') לתקופות שונות, עפ"י הפחח. משהו בין חצי שנה ל-10 שנים, תלוי בביטחון העצמי של אותו בעל מקצוע. לגבי חלודה, היא תמיד חוזרת.. אם היא הופיעה באיזשהו מקום ברכב, סביר להניח שהיא כבר נמצאת במקומות נוספים, גם אם אינך רואה. כמעט לכל רכב יש נקודות תורפה קבועות ושם במוקדם או במאוחר, תופיע חלודה. בעלי המקצוע יודעים את זה ולכן אין באפשרותם לתת אחריות על משהו כביכול "טבעי"...

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...