Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב טויוטה בנזין 2013, מטופל בזמן.

1. היו לא מעט דיונים בנושא בפורום, אך אני מנסה להבין, מדוע במוסך מורשה טויוטה בטיפולים שגרתיים דוחפים פלאשינג ותוסף דלק? האם יש איזו המלצה מיצרן הרכב לדברים הללו או שזה יוזמה של המוסך רק בכדי להרוויח כסף?

2. אם בכל זאת משתמשים בתוסף דלק, ובזמן הקרוב צריך להחליף מצתים, האם עדיף להשתמש בתוסף לפני או אחרי החלפת הפלגים? (לגבי האם להשתמש בתוסף לפני או אחרי הטיפול הבנתי שזה לא משנה מאחר ולא מדובר במשהו שקשור למערכת השמן)

ושאלה לגבי שייבה בורג אגן שמן, האם יש הבדלים בסוגי הטבעות? נחושת, אלומיניום, מקורי של טויוטה  (נראה קצת שונה). 

תודה

פורסם

"זה יוזמה של המוסך רק בכדי להרוויח כסף"

פלאגים לא קשורים לא משנה לפני או אחרי.

כל עוד השייבה מתאימה זה לא באמת משנה, כל חומר נמעך אחרת ויעשה אותה עבודה.

אני אישית שם מנחושת כי היא רכה ושאני סוגר את הבורג אני יודע שהיא תקבל את הצורה המתאימה.

פורסם

תודה לשניכם

בחנות שקניתי את השמן ופילטר שמן קיבלתי שייבה מאלומיניום (צבע כסף), זה קשיח ולא יכול לקבל צורה שונה.

הייתי ליד מוסך טויוטה אז קניתי שייבה מקורית של טיוטה, זה חומר אחר לא ברור לי מה, צבע כחול.

תודה

פורסם

אצלי המקורי זה אלומיניום שנראה קשיח, אל תדאג, נמעך כמו גדול.

פלאשינג למנוע בריא ומטופל היטב ועוד על בסיס קבוע בכל טיפול, נראה לי יכול להזיק יותר מאשר להועיל

כבר חתמתי...

פורסם

אני לפני החלפת שמן וגם כן רכשתי אלומניום (לפי מקט). הוא מרגיש ממש קל ו"בעל יכולת להמעך", זה לא השייבות מהטמבור.

• תוכן חדש...