Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

בחירות הן אינטרס שלו, למיטב הבנתי. 

נקודה מעניינת: בתור אחד שמבקר מידי כמה חודשים באוקראינה, שמתי לב כי כיום כ 95% מהחיילים במחסומים, השוטרים בניידות ובקרי הגבול הינם סביבות גיל 18. לפני שנה ושנתיים היו בקושי 30-40%. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר, כל הבוגרים מתו? או שהם מגויסים והצעירים משרתים בעורף!?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
בתאריך 27.9.2023 בשעה 08:10, gadik6 כתב:

וכבר הסברתי לך שאני לא מחשיב את רוסיה כי רוסיה לא יכולה לכבוש את עצמה

Hold my vodka

עריכה אחרונה על ידי nitch
  • מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בתאריך 27.9.2023 בשעה 06:58, save כתב:

הירידה בהרתעה הרוסית:

זו גם הסיבה להתחדשות הלחימה בנגורני קרבאך (גבול ארמניה). החברה צברו אומץ מול הרוסים. נמתין עוד קצת ועוד מיעוטים יכולים לחשוב ככה.  

רק להסביר, לפני 3 שנים הרוסים כפו שם הסכם הפסקת אש עם ראש ממשלת ארמניה . כדי לשמור על השקט הציבו  בגבול כח שלום של חיילים רוסים . השנה,  הפעולה הראשונה שעשו הבדלים זה להפגיז את הכח  הרוסי ולתפוס את העמדות שלו . הצליח להם לא רע. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ממש מרגש. עוד הזוי שבמקום לעזור כאן נלחם במקום לא קשור. ואין שום הקבלה בין השחיטה למלחמה באוקראינה.

מנסה לרכב על הגל של האוקראינים איתכם. קשקוש מוחלט. חוץ מהעובדה שמסיבות ברורות הממשל שלהם מביע תמיכה, רוב האוקראינים שמחים ומבסוטים ממה שקורה(לא שבערוצי הטלגראם של הרוסים זה שונה). 

להגביל את מה שקורה במלחמה שלהם למה שקרה בדרום זה כמו להגביל את זה לשואה שכמובן שאין שום קשר. 

מאחל לו לסיים את טיול הטרוקטורונים מהר. ולהתאפס על עצמו כול עוד שלם בגופו, ולא לחזור לישראל לקבל קצבאות של נכה. במילה אחת חצוף.

אגב מאוד משמח אותי שחלק מאלה שהתבלבלו ושמו דגל אוקראינה בפייסבוק שלהם, נזכרו שאנחנו לא בשוויץ והבעיות שלנו מתחת לבית - אפשר לשים דגל ישראל.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

עוד הזוי שבמקום לעזור כאן נלחם במקום לא קשור.

כי אולי לא יהודי לפי אחד ההורים ורואה שמקומו שם ולא כאן?

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

כי אולי לא יהודי לפי אחד ההורים ורואה שמקומו שם ולא כאן?

קודם כול ההורים שלו בארץ זה מספיק. נראה לך שכול מי שבצו 8 עכשיו יהודי? אתה יודע כמה חברים יש לי שיהודים על פי הסבא בלבד והתקשרו ישר לבד לברר איפה להתגייס עוד לפני שקיבלו צו.

כמו שאמרתי, במידה ונשאר בחיים שלא יחזור נכה לארץ לקבל קצבאות ולאכול סופצ׳יק מאימא. 

בכל מקרה, מאחל לך ולכל משתתפי השרשור הזה ימים שקטים. לצערי כרגע יש דברים חשובים יותר. 

פורסם
בתאריך 10.10.2023 בשעה 15:49, Giant_TA כתב:

ממש מרגש. עוד הזוי שבמקום לעזור כאן נלחם במקום לא קשור. ואין שום הקבלה בין השחיטה למלחמה באוקראינה.

על שחיטה שעשו חבריך הרוסים בבוצ'ה שמעתה?

רוב האוקראינים שמחים ומבסוטים ממה שקורה

שקר. לפחות בפייס 99% מאוקראינים תומכים בישראל. להבדיל מפוטין בעל ברית של חמס, חיזבאללה, אירן וסוריה אשר כבר האשים בטבח את ארה"ב וישראל.

אגב מאוד משמח אותי שחלק מאלה שהתבלבלו ושמו דגל אוקראינה בפייסבוק שלהם, נזכרו שאנחנו לא בשוויץ והבעיות שלנו מתחת לבית - אפשר לשים דגל ישראל.

מי אתה בכלל כדי להגיד לאנשים מה לעשות? אחרי דבריו של פוטין שלשום כל אזרחי ישראל ששמים בפייס דגל של רוסיה (אתה במקרה לא בינם?) הם גייס החמישי שתומך בחמאס.

• אהבתי 4
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

על שחיטה שעשו חבריך הרוסים בבוצ'ה שמעתה?

אין השוואה בכלל.

אלה מקרים שונים בסדרי גודל.

אני לא יודע איך אתה יכול להשוות או לרמוז על השוואה בין השניים.

אני רוצה להוסיף.

לא לגרוע מבוצ'ה, אבל לא צריך להזכיר מה קרה בישראל לפני שבוע נכון?

מה שם בכלל דומה? באמת אבל. אני לא מצליח להבין כמה עיוור פרו אוקראיני צריך להיות כדי להשוות את שני המקרים. 

איפה בדיוק המקבילה למקרה במסיבת נובה? ובקיבוצים? הרוסים עברו בית בית, רצחו את כול תושבי הבית, שבו ילדים זקנים ותינוקות? איפה זה היה?

מתוך כול הפימפום של הפרופורגנדה האוקראינית לא ראינו עשירית ממש שחמאס עשו. אני אפילו אגיד מאית. זה בכלל לא בר השוואה. לעומת חמאס צבא רוסיה הוא אקסטרא מוסרי. אם אתה לא חושב ככה כנראה אתה עדיין מכחיש (שזה מובן) את מה שעשו לנו.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בכלי תקשורת ברוסיה משווים היום את ישראל לוורמאכט, וטוענים שישראל מקדמת פתרון סופי מול הערבים.

אני מצטער לעורר שוב את הויכוח, אבל  רוסיה היא כנראה בין המדינות הכי עוינות את ישראל שיש בעולם. וכל יוצאי רוסיה פה לא צריכים להפגע מזה. 

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

סדר גודל שונה. עיקרון הוא אותו עיקרון. טבח, פשע מלחמה ופשע נגד האנושות. אני לא רומז, אני משווה!

ציטוט

טבח בוצ'ה היה סדרה של פשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות שעל פי החשד בוצעו על ידי הכוחות המזוינים של הפדרציה הרוסית בעיר בוצ'ה שבאוקראינה במהלך קרב בוצ'ה, בעקבות הפלישה הרוסית לאוקראינה. שלטונות אוקראינה טענו כי יותר מ-300 תושבי העיירה נהרגו.

https://he.wikipedia.org/wiki/טבח_בוצ'ה

אז מה חסר לך? שחרגו רק 300 אזרחים אוקראינים ולא 1300? מצטער, אבל כבר אמרתי לא אותו סדר גודל. שלא כרתו ראשים ולא שרפו אנשים? מצטער עוד פעם. צבא סופר מסרי? תחפש סרטון איך חברה מואגנר  מפצחים עם פטיש את הראש לאחד משלהם שהעז לדבר נגד פוטין. או איך הם עם צחוקים קודם מפרקים עם פטישים ואחר כך שורפים שבוי שעדיין חי, או מצטלמים עם ראשים כרותים בסוריה. הרי אלה הם אותם אנשים סופר מוסריים.    
פמפום של הפרופגנדה האוקראינית? גועל נפש, זה כמו להגיד פמפום של פרופגנדה ישראלית.

ואני לא עיוור פרו אוקראיני. אומנם יש לי חברים משם, אבל עליתי לארץ ממוסקבה ואף פעם לא הייתי באוקראינה.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

אני לא רומז, אני משווה!

אז מה חסר לך? שהרגו רק ... ? שלא כרתו ראשים ולא שרפו אנשים?

כן.

שלא עברו בית בית לטהר את היישובים מאזרחים שחיים. שלא טבחו באנשים שהגיעו למסיבה. כן. אתה יודע. שלא עברו בית בית ורצחו וחטפו תינוקות. זה מה שחסר לי. בגלל דברים כאלה אני טוען שאין מה להשוות בין שני המקרים כמו שאתה עושה. כזה אני, לא רואה פה השוואה.

לפני 21 דקות, mikyl כתב:

צבא סופר מסרי?

רשמתי:

לפני שעה, David32 כתב:

לעומת חמאס צבא רוסיה הוא אקסטרא מוסרי.

מה שוואגנר עושים בתוך עצמם או בסוריה, לא מעניין אותי. לגבי התעללות ורצח בשבויים, אין לי אשליות לגבי חמאס - בכלל - אני בטוח שהם עושים את זה ועוד. ראיתי מה הם עושים לגופות. 

אז לא.

לא בר השוואה. אפילו לא קצת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ואגנר זה לא הצבא הרוסי אלא "קבלן אזרחי", הגיוני שמי שבוחר לעבוד בשורות הארגון הוא לא בדיוק חסיד זכויות אדם.

אוקראינה הייתה כבר במלחמה, לפחות היה להם מושג שהם ב"סיטואציה לא בטוחה",

מה שעבר עלינו בא בהתקפת פתע, אם היינו בתקופת מלחמה, זה לא היה קורה

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

שלא עברו בית בית לטהר את היישובים מאזרחים שחיים. שלא טבחו באנשים שהגיעו למסיבה. כן. אתה יודע. שלא עברו בית בית ורצחו וחטפו תינוקות. זה מה שחסר לי

נכון, הם היו פחות סיסטמתיים. פשוט ירו באנשים ברחוב ומדגמי בבתיהם. רק 300 איש בישוב אחד. מצטער שזה לא מספיק לך.

לפני 47 דקות, David32 כתב:

מה שוואגנר עושים בתוך עצמם או בסוריה, לא מעניין אותי.

אז למה אתה מצפה שלאחרים יהיה איכפת מה שחמאס עשה לנו?

לפני 18 דקות, yairw כתב:

ואגנר זה לא הצבא הרוסי אלא "קבלן אזרחי"

זה לא מדויק. הם קיבלו חימוש ותחמושת ממשרד הביטחון רוסי. אנשי ווגנר גם היו מאמנים את אנשי מילואים, אז הם חלק אינטגרלי של צבא למרות שדרך גיוסם הוא שונה.

פורסם

מה שנעשה בארץ לא נעשה לעולם באף מלחמה באף מקום ומי שחושב אחרת אני מרחם עליו ועל ואקום שיש לו במקום מוח

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...