Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, RK כתב:

רוסיה לא תהיה חופשית לעולם. העם לא מספיק רוצה את זה, כי מי שרוצה זה האינטיליגנציה, שהיא באחוזים חלק זעום מהעם, וגם הם כולם או רובם בדרך להגר החוצה. העם הרוסי מאז ומעולם רצה צאר. בליבם ונשמתם הם עדיין צמיתים.

מסכים חלקית. מי שגר באוקראינה לא שונה מנטלית או תרבותית. ההבדל הוא בגדול המדינה, גיוון האוכלוסיה, אוייב(משהו שמאחד מאוד באזורים האלה) וגולת הכותרת - אם פוטין היה הנשיא של אוקראינה לא היה שם שום מיידן ושום נעליים. אי אפשר להשוות את עוצמת השליטה על האזרחים בין המדינות. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

יש סיבה לזה שפוטין נשיא ברוסיה, ולזה ששום דבר כזה לא קרה באוקראינה או בבאלטיות. כן קרה ברוסיה, בבלרוס, באסיה התיכונה. הכל נובע מהעם ומהשאיפות שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, RK כתב:

יש סיבה לזה שפוטין נשיא ברוסיה, ולזה ששום דבר כזה לא קרה באוקראינה או בבאלטיות. כן קרה ברוסיה, בבלרוס, באסיה התיכונה. הכל נובע מהעם ומהשאיפות שלו.

סיבה לזה שינוקוביץ ברח, כשפוטין ממש לא. אני לא מאמין שאתה באמת לא מבין את ההבדל בעוצמה של שירותי הביון, מדיה, והכלים בין המדינות…

המדינות הבאלטיות שונות גם מנטלית וגם תרבותית אין בכלל מה להשוות.

משהו אחד שתמיד היה באזור של אוקראינה זה שהם תמיד נלחמים להיות איפה שיש יותר דבש. לא משנה אם זה גרמניה הנאצית, ברית המועצות, המערב. היום תן להם דרכון אירופאי והם ימכרו את אימא שלהם. לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה הבדל עצום בין להיות מדינה ששואפת לעצמאות לבין אינטרסים אחרים.

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

אני מקווה שאתה לא סוגר חשבון עם דנים בגלל הויקינגים ועם מונוגולים בגלל ג'ינג'ס חאן. עצם השימוש בביטוי "אינדיאנים" מגלה חוסר הכרה בסיסית של הנושא.

צודק, עיקר ההכרה שלי מגיעה ממערבונים שראיתי בתקופת הילדות שלי לפי 40 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 16 דקות, Giant_TA כתב:

סיבה לזה שינוקוביץ ברח, כשפוטין ממש לא. אני לא מאמין שאתה באמת לא מבין את ההבדל בעוצמה של שירותי הביון, מדיה, והכלים בין המדינות…

המדינות הבאלטיות שונות גם מנטלית וגם תרבותית אין בכלל מה להשוות.

משהו אחד שתמיד היה באזור של אוקראינה זה שהם תמיד נלחמים להיות איפה שיש יותר דבש. לא משנה אם זה גרמניה הנאצית, ברית המועצות, המערב. היום תן להם דרכון אירופאי והם ימכרו את אימא שלהם. לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה הבדל עצום בין להיות מדינה ששואפת לעצמאות לבין אינטרסים אחרים.

אני מניח שבמקום להיות איפה שיש יותר דבש הם צריכים לתמוך באחיהם הגדולים מרוסיה? בהיותם האחים הקטנים? 

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, RK כתב:

אני מניח שבמקום להיות איפה שיש יותר דבש הם צריכים לתמוך באחיהם הגדולים מרוסיה? בהיותם האחים הקטנים? 

לא. אין קשר. הם לא צריכים להחיל מדיניות של שקר ועיוות היסטורי.

אתן לך דוגמה. לאשתו של חבר שלי יש אחות, היא מניג׳ני נובגורוד, אבל גרה באוקראינה ובעלה גוייס. 

התפיסה של אוקראינה להתחבר למערב היא נכונה, אבל זה לא = ללטפח לאומניות קיצונית במדינה בעזרת עיוות היסטורי של דברים.

פורסם
לפני 23 דקות, Giant_TA כתב:

משהו אחד שתמיד היה באזור של אוקראינה זה שהם תמיד נלחמים להיות איפה שיש יותר דבש. אבל זה הבדל עצום בין להיות מדינה ששואפת לעצמאות לבין אינטרסים אחרים.

לא זה לא.

עצמאות זה בין היתר להיות חופשי ובעל יכולת לבחור את הצד שמתאים לך ומה נעשה שאנשים רציונאלים בוחרים לפי איכות חיים (איפו שיותר דבש לדבריך).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, Gavrik כתב:

לא זה לא.

עצמאות זה בין היתר להיות חופשי ובעל יכולת לבחור את הצד שמתאים לך ומה נעשה שאנשים רציונאלים בוחרים לפי איכות חיים (איפו שיותר דבש לדבריך).

הצדקה יפה לניקוי היהודים במדינה שנעשה בשמחה גדולה וגאווה מול האדון מברלין. 

פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

לא. אין קשר. הם לא צריכים להחיל מדיניות של שקר ועיוות היסטורי.

אתן לך דוגמה. לאשתו של חבר שלי יש אחות, היא מניג׳ני נובגורוד, אבל גרה באוקראינה ובעלה גוייס. 

התפיסה של אוקראינה להתחבר למערב היא נכונה, אבל זה לא = ללטפח לאומניות קיצונית במדינה בעזרת עיוות היסטורי של דברים.

כולם מעוותים את האמת לצרכיהם. רוסיה ניכסה לעצמה את הניצחון של ברה"מ במלחה"ע השניה, כאילו שאר הלאומים של ברה"מ לא היו קיימים, וזאת רק דוגמא אחת. אם ממשיכים במשל של מלחה"ע השניה, ארה"ב ניכסה לעצמה את הניצחון בתורה, כאילו ברה"מ ואפילו בריטניה לא היו קיימות. ככה זה עובד. פה בישראל מתרכזים באנטישמיות של האוקראינים כאילו ברוסיה הוא לא קיים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בלי קשר לנושא. האוקראינים היו ונשארו הרבה יותר אנטישמים. למעשה ואני אומר לך את זה מידע, בערים הגדולות ברוסיה(לא מדבר על כפרים) לא תרגיש שום דבר אם אתה יהודי. 

פורסם
לפני 2 דקות, Giant_TA כתב:

הצדקה יפה לניקוי היהודים במדינה שנעשה בשמחה גדולה וגאווה מול האדון מברלין. 

אין פו הצדקה למה שנעשה ליהודים באותו זמן. אבל אין קשר בין הדברים שנעשו אז למה שקורה היום. תפסיק לחיות בעבר ולחםש סיבות היסתוריות שמצדיקות את הרוסים ומשחירות את אוקראינה והמערב. אתה צריך להסתכל על היום על האנשים שחיים שם ולא רוצים להיות חלק מרוסיה.

לפני 1 דקה, Giant_TA כתב:

בלי קשר לנושא. האוקראינים היו ונשארו הרבה יותר אנטישמים. למעשה ואני אומר לך את זה מידע, בערים הגדולות ברוסיה(לא מדבר על כפרים) לא תרגיש שום דבר אם אתה יהודי. 

שטויות חסרות כל ביסוס, אני מכיר מספיק יהודים שגרים באוקראינה חלקם יהודים גאים כלפי חוץ ובחיים הם לא חוו אנטישמיות. תקרא קצת על קהילות יהודיות באוקראינה... עזוב הנשיא שלהם פאקינג יהודי איך עם אנטישמי יכול להיות לבחור לעצמו נשיא יהודי? איך בצוק איתן האנטישמים האלו עשו בקייב הפגנת תמיכה בישראל עם דגלי ישראל כאשר הציבור הרוסי תמך דווקא בצד השני...

פורסם
לפני 5 דקות, Giant_TA כתב:

גם בערים הגדולות היום באוקראינה לא תרגיש. הם בחרו במודע נשיא יהודי לעזאזל. ובכפרים, בכל העולם, כולם הילביליז, אין לי ציפיות מהם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 7 דקות, Giant_TA כתב:

בערים הגדולות ברוסיה(לא מדבר על כפרים) לא תרגיש שום דבר אם אתה יהודי

הייתי ב 2018 בלבוב ובעוד כמה עיירות וכפרים באיזור, מעוז ה"לאומנים". טיול ארוך. 

לא הרגשתי שום בעיה עם זה שאני יהודי.

פורסם

כולם מתאימים את ההיסטוריה למה שבא להם. אם רוסיה תפלוש לבלטיות גם עליהן יהיה אפשר להגיד שהם שיתפו פעולה עם הגרמנים ויש שם מלא אנטישמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...