Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה פורמן, 4 גלגלים, "הגה", וקצת מנוע, יותר מזה לא חשבו על כלום.

אין דבר כזה נוחות נסיעה, פשוט לא נוח, כל דבר על הכביש מורגש בגב, אין דבר כזה להנות בסיבוב. הרכב מנתק מגע עם הכביש.

2 ק"מ לעבודה ו2 בחזור. זהו.

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב עם התנהגות הכביש הגרועה ביותר הייה סיקס 87, צמיגי בלון, הגבהה של 4.5" והגה בעל בעיות מרכוז קשות.

כל נסיעה מעל 80 קמ"ש הרגישה כמו משחק רולטה רוסית. כל פנייה ימינה זכיתי לראות המון אספלט הודות לזוייות גלגול בעייתיות משהו.

בשטח? בשטח זה כבר סיפור אחר :D

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
הרכב עם התנהגות הכביש הגרועה ביותר הייה סיקס 87, צמיגי בלון, הגבהה של 4.5" והגה בעל בעיות מרכוז קשות.

כל נסיעה מעל 80 קמ"ש הרגישה כמו משחק רולטה רוסית. כל פנייה ימינה זכיתי לראות המון אספלט הודות לזוייות גלגול בעייתיות משהו.

בשטח? בשטח זה כבר סיפור אחר :D

אומרים על הסוסיטה שהיה נסעה על שני גלגלים יותר מאשר על ארבע. חוץ מכבשים ישרים. אולי היא המנצחת?

פורסם

נהגתי על המון רכבים ואני לא זוכר מה היה הגרוע ביותר, אבל מבין נסיעות האחרונות שאני זוכר, הגרועה ביותר היתה ניסן טידה.

בכללי: גפ"ס,פונטו 1.3, סופה ממוגנת וסקודה פורמן כאלה שאי אפשר לשכוח היו בין הרכבים הגרועים ביותר. 

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

נסעתי ולא נהגתי ביונדאי סנטה-פה 2007,הייתה לי בחילה אחרי נסיעה באוטו מאשדוד לירושלים,פשוט רציתי להקיא את הנשמה,האוטו מרגיש כאילו הוא מרחף מעל הכביש ולא נוסע בו.

נהגתי חוץ מזה בלא מעט מכוניות יחסית לנהג חדש,ואף אחד לא הרגישה נוראית בצורה כלשהיא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האוטו הכי גרוע שזכיתי לנהוג בו זה סוזוקי ג'ימני 2007 מהעבודה עם 160000 ק"מ(!)

בכביש מעל 80 קמ"ש האוטו רוטט ומתנדנד כמו מתקן בסופרלנד.

כל בליטה קטנה בכביש במהירות של מעל 50 קמ"ש תקפיץ את הרדיודיסק בשיר קדימה, ותדפוק לך את הראש בתקרה.

אין משמרת עם האוטו הזה שלא נגמרת בכאבי גב... מה שכן בשטח הוא סבבה יחסית

לא שהאיגניס שיש לי טובה מזה בהרבה אבל בלהיות גרוע הג'ימני לוקח מקום ראשון

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דיהו רייסר 94

מיצובישי כריזמה

אמריקיות למינהן

אני אישית אהבתי את ההתנהגות של הכריזמה. אף על פי שטיפה מפחיד, דברים כיפיים אפשר לעשות איתם כשאתה לבד במקום ריק.

לפי דעתי?

שרולט אבאו הגדולה. גועל נפש.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
מזל שאמרת "הגדולה", כי לקטנה יש ממש ביצועים של מזראטי.

שמע, אני מדבר מהניסיון האישי, לא ממה ששמעתי.

על הקטנה עדיין לא נהגתי, למרות שהציעו לי. למען האמת אני עכשיו יכול לרדת למטה לעשות סיבוב לבדוק אותה, אבל אני אוותר על ה..."תענוג"?

אין לה ביצועים של מזארטי, מינ'? איבו 10 :)

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לאחר נסיעה במועמדת החדשה שלי לתואר, הלו היא פיאט פונטו (דור קודם, לא זה של ג'יוג'ארו)!

מעולם לא חשבתי שקיים רכב שמסוגל לגרום לראש שלי להתעופף לעבר מסעד הנוסע הנגדי בכל פניה בכיכרות :idea:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
טיוטה היילקס, 2.4, דיזל, צבאית.

אחרי 300,000 קילומטר, המנוע כבר בקושי סוחב, וזה לא שהוא היה מפלצת כ"ס ביום הראשון שלו בצבא. כל עקיפה דורשת תכנון מוקפד מאוד, ודורשת התחשבות ברוחות ובזווית הכביש. בעליה - גם פול-טריילר עמוס לעייפה יעקוף אותך.

הבלמים לא נוסחים ביטחון בנהג. לא אחת אתה מתפלל שתצליח לעצור.

בולמי הזעזועים הקדמיים עייפים, מאוד. כל בלימה או האצה של הרכב מורגשת על הסרן הקדמי, ומיד מביאה אותך למצבי קיצון בהגה, למרות המחסור בכוח.

כבל הגז לא מקובע היטב למקומו, מה שהופך את דוושת הגז למפסק גז - ON וOFF. להלן - "לא לוחץ בכלל על הגז" או "פול גז".

ההגה מתקשר, יחסית לבחור אילם. וזה חוץ מהעובדה שכל סיבוב של הרכב דורש שעות של סיבובי הגה, בגלל מרחק אדיר מנעילה לנעילה.

שכחתי משהו?

כן... הרדיו מעביר תחנות בעצמו והכל מסריח מסיגריות.

רכב זוועה.

כל מילה בסלע.

נוהג על הרכב הזה יום יום. במיוחד שיש לרכב גם צמיגים לשטח, מה שהופך את הרכב פחות ופחות יציב בכביש.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...