Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמכוניות שהיו בבעלותי סובארו לגאסי 1.8 ידנית הרכב פשוט סירב להאיץ :?

וכמובן כל רכב צבאי חום\ממוגן ... 

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיקרון הרכב עם ההתנהגות הגרועה ביותר שנהגתי בו היה קרייזלר ווינדזור V6 משנת 48'...

בשביל לנהוג בה צריך רשיון שיט. מי שתכנן אותה בכלל לא לקח בחשבון את מצוקת החנייה של תל אביב 2008, לא העלה על דעתו שבכביש 4 יש פקקים, וכנראה לא חשב שהמכונית אי-פעם תצטרך לבצע פרסה. עם משקל עצמי של 3 טונות, גודל של יאכטה בינונית, וטכנולוגיה של שנות ה-40', לא פלא שהתנהגות הכביש של הווינדזור מזכירה נגמ"ש שנפל לו גלגל. בכל אופן, ההיגוי קצת יותר גרוע. והמראה הימנית קיימת רק כדי שהאוטו ייראה סימטרי. רק מה, שכל זה מן הסתם לא משנה. לפחות לא היום, 60 שנה אחרי שהמוזיאון הממונע הנ"ל יצא מהמפעל. אפילו לשבת בווינדזור זו חוויה מיוחדת וממכרת, שלא לדבר על להשיט אותה.

הרכבים המודרניים (יחסית) בעלי ההתנהגות הגרועה ביותר היו רכבי שטח - פורד אקספלורר מודל 93' וקיה ספורטאז' מוגבהת ממודל 96'. להגה של הספורטאז' יש שטח מת בגודל אלסקה. האקספלורר לא נוסעת על הכביש אלא מתפלשת בו.

פורסם

לא נהגתי על כל כך הרבה רכבים (7 בערך) אבל בנתיים הרכב הכי גרוע הוא ללא ספק מרצדס A קלאס

כל סיבוב קצת מהיר איתה אני כבר חושב שהאוטו הולך להתהפך!

הקפיצים קשים כל כך שמרגישים כל אבן על הכביש

אחרי 70 קמש בערך ההגה הופך ללא יציב והנסיעה מתחילה להיות דיי מפחידה.. בקיצר, לא מומלץ:)

פורסם

נסעתי על:

רנו קנגו 2005

יונדאי אלנטרה 2005

יונדאי אקסנט 2008

פיג'ו 106 99

הונדה סיווק 98

טויוטה יאריס TS

פיאט פונטו 2004

והכי גרוע היה ה אקסנט! ממש מפחיד! לא אוחז כביש, כל סיבוב האוטו כמעט מתהפך, ומעל 110 קמ"ש אם הרכב עדין על הכביש צריך להגיד תודה.

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
לא נהגתי על כל כך הרבה רכבים (7 בערך) אבל בנתיים הרכב הכי גרוע הוא ללא ספק מרצדס A קלאס

כל סיבוב קצת מהיר איתה אני כבר חושב שהאוטו הולך להתהפך!

הקפיצים קשים כל כך שמרגישים כל אבן על הכביש

אחרי 70 קמש בערך ההגה הופך ללא יציב והנסיעה מתחילה להיות דיי מפחידה.. בקיצר, לא מומלץ:)

:shock:

גם אני התאכזבתי מפרארי אנזו. :sissies:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

קאיה קארנס. אפשר להתהפך ממש בקלות אם מאיצים מהר מדי ממצב עמידה כשההגה בזווית חדה לאחד הצדדים. בקרת האחיזה נכנסת לפעולה אחרי שכבר יוצאים ממצבים מסוכנים.

פורסם

בלת"ק כמעט:

טויוטה אוונסיס.

עכשיו אתם שואלים הכצעקתה ?

.

..

...

....

פשוט מאוד, היא היתה עם 700,000 ק"מ של התעללות בחסות משטרת התנועה...

יש פה תגובות שמתארות סתם רכבים לא ספורטיבים כאילו היו זוועות עולם, נסו לנסוע ברכב שרק ההילוך השלישי בו מוכן להיות משולב, שלבלום מ 100 מצריך מרחק בלימה בשלישית מהמרחק של כל רכב אחר ושההגה שלו צריך משהו כמו רבע סיבוב חופשי עד שיש איזה שהוא קשר בינו לבין הגלגלים וגם אז לא בטוח שהרכב יסכים לפנות (המתלים גמרו את החיים לפחות חצי מליון ק"מ לפני)

לפחות המזגן עבד פיקס !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עבדתי בעברי בהשכרת רכבים, הגרועים ביותר מבחינת התנהגות (כוח אין מספיק לכולן):

יונדאי לנטרה, סוזוקי איגניס, שברולט מאליבו, דהייטסו סיריון (הגה חשמלי מסריח), שברולט אביאו...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

סובארו DL , פשוט פחד לעבור את ה80, הרכב פשוט קופץ! ההגה מתחיל לשחק ואם עוזבים את ההגה לפסיק שנייה נכנסים בעמוד. אלוהים ישמור.

הרכב שהכי אהבתי הוא מוסטנג 97 פשוט מטוס נהגתי בו כמה פעמים(עד שנמכרה:( פשוט כיף. למרות שבפניות מממ....

פורסם
סובארו DL , פשוט פחד לעבור את ה80, הרכב פשוט קופץ! ההגה מתחיל לשחק ואם עוזבים את ההגה לפסיק שנייה נכנסים בעמוד. אלוהים ישמור.

הרכב שהכי אהבתי הוא מוסטנג 97 פשוט מטוס נהגתי בו כמה פעמים(עד שנמכרה:( פשוט כיף. למרות שבפניות מממ....

בקשר לסובארו אני חושב שאתה ממש טועה, מניסיון של כמעט שלוש שנים, זה אחלה רכב, אוחז כמו שצריך ונוסע מצויין, זה לא רכב מירוץ ולא טיל בליסטי אבל אפשר לעבור את ה120 .

אם כבר מדברים על אחיזות כביש ,

כמעט התהפכתי לפני כמה שנים עם הרנו אקספרס שלנו, היא היתה עמוסה ולקחתי סיבוב חד מאוד שהיה גם בזווית עקומה כי הכביש היה עקום וכל הציוד שברכב עף לצד והייתי ממש עם שני גלגלים באוויר, אבל מה לעשות נהג חדש צריך ללמוד רק מניסיון...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סליחה קינדרלעך אבל אתם מפונקים. כמעט כל רכב שיוצר אחרי שנות ה-40 ז"א אחרי עידן מעצורי השטאנגות ("פיידינג") ,הורדות הילוך עם דאבל קלאטש וצוישן גז והגה שנקה עם חצי סיבוב שפיל נוסע לאן שאתה רוצה.אפילו ב 80 קמ"ש.

פורסם
סליחה קינדרלעך אבל אתם מפונקים. כמעט כל רכב שיוצר אחרי שנות ה-40 ז"א אחרי עידן מעצורי השטאנגות ("פיידינג") ,הורדות הילוך עם דאבל קלאטש וצוישן גז והגה שנקה עם חצי סיבוב שפיל נוסע לאן שאתה רוצה.אפילו ב 80 קמ"ש.

כן, אז מה הרכב בעל ההתנהגות הגרועה ביותר שאתה נהגת?

אגב, בקרייזלר מודל 48' שנהגתי דווקא לא היה צורך בדאבל קלאטש וגז ביניים, ואפילו הגיר היה חצי אוטומטי (אבל למעשה זה יותר שלושתרבעי ידני, כי יש דוושת קלאטש ומעבירים את 2 ההילוכים הראשונים עם ידית).

פורסם
כן, אז מה הרכב בעל ההתנהגות הגרועה ביותר שאתה נהגת?

אגב, בקרייזלר מודל 48' שנהגתי דווקא לא היה צורך בדאבל קלאטש וגז ביניים, ואפילו הגיר היה חצי אוטומטי (אבל למעשה זה יותר שלושתרבעי ידני, כי יש דוושת קלאטש ומעבירים את 2 ההילוכים הראשונים עם ידית).

בייבי פורד פריפקט 46 (האוטו הראשון שלי, 1966-7)

איזטה (אני חושד שזאת שנכתב עליה שנלקחה מגן ילדים היא שלי, 32942)

טנדר ויליס

סוסיתא קוביה 1000 פורד

חיפושית בלי שקי חול מקדימה גלגלים 560 15

שקודה 135 רפיד.

טטרא 630

• תוכן חדש...