Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest shlomimycars
פורסם

מחיפה לאיקאה

אני מאוד נהנתי וזאת תרומתי הצנועה

IMG_3874.jpg

IMG_3877.jpg

IMG_3889.jpg

IMG_3895.jpg

IMG_3899.jpg

IMG_3903.jpg

פורסם
נראה שנהניתם

חבל שלא הצלחתי להגיע

בפעם הבאה...

נקוה שפעם הבאה לא יפול על מפגש סובארו ואז גם אני והאסקורט המתוקה נוכל להגיע.

(ובינתים תמונות ממפגש אחר. (מפגש משפחתי))

תמונה 008.jpg

תמונה 011.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

היי לפורדיאנים.

שמחנו (אני והעתיקה שלי) להיות נוכחים במפגשכם,

שמחתי מאד לפגוש הרבה חברים (באופן יחסי) שהגיעו מהצפון.

וכמובן לראות את המכוניות.

יפה יפה, והמשיכו כך.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום לכולם

אני מודה לכל מי שהגיע למפגש ועזר לי באירגון. היה מפגש מוצלח מאוד.

אני מתכוון להמשיך במתכונת הנוכחית מכאן ולהבא כל המפגשים יהיו לכלל הפורדים: פורד אירופה ופורד ארה"ב וכמובן לכל הפורדים הספורטיבים (היחסית יותר חדשים ,אך קלאסיים לכל דבר ועניין: הקוסוורתים והRSים למיניהם)

בנוסף אני רוצה שבכל מפגש נארגן בזאר חלקים כמו שהיה במפגש האחרון ואני מזמין את כל בעלי החלקים להביא חלקי חילוף לפורד אירופה וארה"ב למפגשים הבאים.

הודעה חשובה למי שלא הספיק להגיע למפגש ורוצה לבדוק איזה חלקים היו במפגש הנוכחי : נא לפנות אלי בהודעה פרטית או באי מייל ע"מ שאפנה אותו בטל' ובכתובת לרפי (בעל מחסן החלקים שהיו במפגש).

הודעה נוספת חשובה: הרבה אנשים לא שמו לב שבמפגש היה על השולחן המרכזי דף קשר של המועדון ורבים לא עידכנו ולא הוסיפו את פרטיהם . אני מדגיש : המידע הנ"ל הוא מידע פנימי של המועדון ולא יוצא מפורום פנימי זה ללא רשות. המידע נועד אך ורק לצורכי המועדון!! להזמנת החברים למפגשים, עידכונים בדבר חלקים והודעות. לכן חשוב מאוד שהמספר הסלולרי או הטלפון והאי מייל יהיו זמינים ומעודכנים ברשימת המועדון. ניתן להירשם דרך אתר המועדון. מי שפרט כל שהוא לא מעודכן אצלו ,נא לשלוח לי אי מייל ואני אעדכן.

בימים הקרובים אנסה לארגן את הפורדים האמריקאים עם נציג מסודר על מנת ליצור יכולת שליטה וקישור טובים יותר במועדון. תינתן על כך הודעה בנפרד.

ושוב תודה לכולם

אריק

מועדון פורד

http://www.classiccar.co.il/ford

[email protected]

0522775202

פורסם

נהניתי מאוד מהמפגש, גם אם לזמן קצר (מה לעשות. בת-זוגתי, שתחיה, אוהבת אותי, אבל אחרי שעה גם היא התייאשה. פעם הבאה אני אבוא לבד...)

היה נחמד לראות את האנשים שמאחורי המסך ולא פחות גם את הנסיכות של כל אחד.

מקווה לעוד מפגשים כאלה (אולי גם בצפון?)

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...