Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחת הספרות כבר נלחצת בקושי רב ורק לאחר מספר ניסיונות. אני רוצה לנסות לנקות את המגעים או להחליף את לחצני הסיליקון

1. האם מישהו מזהה את הסוג ויודע היכן ניתן לרכוש מעטפת חדשה.

2. איך להוציא את הלוח המודפס מתוך הבית על מנת לנסות לנקות את מגעי הלחצנים . אני לא רוצה לנסות לשלוף בכוח לפני שאני מוודא שזאת הדרך שלא לגרום לנזק.

3. האם למישהו יש כבר ניסיון בפעולה.

תודה

קודן.jpg

קודן2.jpg

עריכה אחרונה על ידי zvikas
פורסם

ייתכן שזה הלוח הזה: 

https://www.alexsander.co.il/product/5670/16

לא צריך לפרק אותו ולקחת הביתה. באמצעות מברג דק  עטוף באיזולירבנד  תשלוף את הלוח המדפס מקופסת הפלסטיק שלו, תנקה את מגעי הכפתורים ושים גומיית לוח מקשים חדשה. 

עדיף כמובן לפרק את הקודן לגמרי. 

פורסם (נערך)

בוקי , ניסיתי לחלץ את הלוח אבל הוא תפוס חזק מאד בתוך קופסת הפלסטיק ופוחד שישבר.

רעיון אחר לפתרון : מכיוון ויש לחצנים שעדיין לא שותפו בקודן , האם יש אפשרות להחליף וכיצד את הקוד ולהשתמש בלחצנים הלא פעילים.

או שאולי לנתק את הקודן לגמרי , מה העלות של ניתוק כזה?

עריכה אחרונה על ידי zvikas
פורסם

מרגע שלא נדרש ניתקתי את הקודנית במאזדה הישנה שהיתה לי .

עלה לי 180 שקל לפני כמה שנים.

קסארה 2004 לא נראית לי כרכב גניב אז למה לך קודנית ?

פורסם

אם אתה באיזור ראשון לציון, מוזמן לקפוץ אלי בסופש לביטול קודנית.. 

חינם כמובן, מבחינתי זו מצווה להעיף את הזוועה הזו מרכבים 

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

היתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות. גם אני חשבתי שיש בעיה בלוח. כבר חשבתי להעיף את הקודנית לגמרי. לבסוף החלפתי מקשים והבעיה הסתדרה.

פורסם

ניסיתי לפרק ולנקות או להחליף את המקשים, הבעיה שבלתי אפשרי להוציא את הלוח המודפס מהבית הפלסטי . אפילו מתקין שבדק לא רצה לטפל כי פחד לשבור את הלוח.

יש אפשרות לקנות את בית חדש לשבור את הישן ולנסות לשחרר את המעגל המודפס אבל הפתרון של ביטול הקודן נראה כאופציה היעילעה יותר. 

פורסם

תבטל את הקודן. זה רק מטרד, חווית השימוש באוטו הרבה יותר טובה ללא הקודן. 

אני ביטלתי ברכב הרבה יותר חדש מיד כשירדה דרישה לקודן בביטוח.

• תוכן חדש...