Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

בעוד חודש חודשיים אני מתכוון לרכוש גיפ עד 180,000-220,000 ש"ח.

אני חייב רכב גבוה (CX3, סטוניק,ארונה נמוכות לי מדי ).

הדרישות מאוד בסיסיות :

1. אמינות מכאנית

2. בטיחות.

3. נוחות נהיגה

4. סחירות עתידית (חשוב, אבל פחות)

5. זמינות מלאי (אם ידוע למישהו.....)

6. צריכת דלק.

אני אעשה נסיעות מבחן בדגמים שחשבתי :

א. CX5 , ( כעת יש לי אחת כזו 2016 - צורה ישנה, נוחות ממוצעת ואמינות בלי סוף.)

ב. RAV4 (פקטור משמעותי בסעיף חסכון בדלק..)

ג. אאוטלנדר החדשה.

את הצרפתיות אני מעדיף שלא להכניס מסיבות השמורות במערכת...

את הגרמניות/סקודות אני שם בעדיפות שניה , במקומות 4-6 (קארוק,טיגואן,אטקה),אולי עם הרחבת אחריות.

רכב חשמלי כרגע אינו בר השגה - בעיות תשתית בבניין משותף

אשמח לשמוע את חוות דעתכם ביחס לדגמים שכתבתי, מניסיונכם ומידיעתכם.

או אולי להעיר/להאיר אותי לגבי דגמים נוספים (טוסון ,ספורטאז' החדשה לכשתגיע בע"ה)

תודה

בברכה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שראב4 יתאים טוב לצרכים. 

אם נושא צריכת הדלק פחות משמעותי, ממליץ להוסיף פורסטר למועמדות. יתן לך גם יכולת שטח אם זה מעניין אותך. מאוד אמין, סחיר ונוח. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם רכב חשמלי יכול לענות על הצרכים מבחינת אופי וטווחי נסיעה הייתי בודק טוב אם יש אפשרות לפתור את בעיות התשתית, אשמח לראות אם אני יכול לתרום במשהו בהודעה פרטית. החסכון בדלק, אגרה ותחזוקה עצום!

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 8.1.2022 בשעה 16:34, markb205 כתב:

נראה שראב4 יתאים טוב לצרכים. 

אם נושא צריכת הדלק פחות משמעותי, ממליץ להוסיף פורסטר למועמדות. יתן לך גם יכולת שטח אם זה מעניין אותך. מאוד אמין, סחיר ונוח. 

נראה לי שזו אפשרות שאקח בחשבון. תודה. אבדוק את זה בהקדם. אדווח 

פורסם

RAV4 אחלה רכב, השאלה כמה אתה רגיש לאיכות. כי הCX5 יותר איכותי באיכות חומרים, בבידוד רעשים ובאיכות נסיעה.

היתרונות של הטויוטה הם בצריכת דלק, מנוע חזק יותר (היברידי לעומת מזדה 2 ליטר) ולדעתי גם מרווח פנים טוב יותר

STI 2004

פורסם

מאזדה CX5 אמור להגיע בקרוב אחרי מתיחת פנים, שתוסיף רמות גימור חדשות וכנראה גם אפשרות לבחירת חבילת צבע או עיצוב.

טויוטה ראב 4 הוא אפשרות ראויה בהחלט, גם הוא אמור לעבור עדכון קל מתישהו במהלך השנה אבל כנראה שזה לא יהיה רלוונטי בחודשים הקרובים. זמני האספקה ארוכים בדרך כלל כך שכדאי לך להתעניין בסוכנות ולהבין אם ההמתנה רלוונטית בכלל עבורך.

הפורסטר שהוזכר כאן הוא מהג'יפונים הכי נוחים ובאמת גם מוסיף יכולת שטח שהאחרים לא יתנו. אמור גם כן להגיע בקרוב אחרי מתיחת פנים קלה. אם תנוחת הישיבה הגבוהה לא הייתה דרישת סף הייתי מציע לך לבדוק גם את האאוטבק שמציע תא נוסעים נעים ואיכותי יותר, וגם התנהגות כביש עדיפה. אם אתה כבר מגיע לאולם התצוגה של סובארו תעיף בו מבט בכל זאת.

מיצובישי אאוטלנדר - אם אין לך צורך ב-7 מושבים הייתי מדלג. ניסאן קשאי החדש חולק איתו פלטפורמה אבל תא הנוסעים שלו משכנע יותר וגם יחידת ההנעה. הוא גם זול יותר באופן משמעותי.

יונדאי טוסון לא אטרקטיבי במיוחד בתמחור הנוכחי. אני מהמר שהספורטאז' החדש לכשיגיע יציע תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד אם יוצע עם יחידות הנעה היברידיות.

פורסם (נערך)

הפורסטר אמין,נעים לנהיגה ומרווח יותר מהראב 4 ובדגם הבסיס זול יותר מהראב 4.

ה cx-5 בגאז' קטן,אמין.

האאוטלנדר החדשה רכב גדול ובמחיר קרוב לראב 4,אז למה לקנות אאוטלנדר?

אני הייתי מתמקד בשלישיה: פורסטר,cx-5,ראב 4.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

אין צריכת הדלק זה לא אסון אצלך חד משעי CX5 מניסיון הרכב עם הכי הרבה תמורה למחיר בארץ 

מרגיש איכותי בהרכבה נהיגה ונסיע / מבודד טוב  שימושי כשיש ילדים כניסה יציאה מאוד נוחים אם פתחת דלק הכי גדולה שלא פחות חשובה .

הראב 4 נהדר אבל הבנתי שמחסירים של בדברים אז חבל עליו .

אם יש לך אפשרות לחכות בסבלנות צריך להגיע ספוטאג' הייבריד בתקווה שזה כבר בדרך 

לערכתי צריך לעלות 220 230 זה ייתן הכל מהכל וזה מבחינתי מביס את הCX5 .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
בתאריך 8.1.2022 בשעה 15:57, המגביה עוף כתב:

שלום וברכה

בעוד חודש חודשיים אני מתכוון לרכוש גיפ עד 180,000-220,000 ש"ח.

אני חייב רכב גבוה (CX3, סטוניק,ארונה נמוכות לי מדי ).

הדרישות מאוד בסיסיות :

1. אמינות מכאנית

2. בטיחות.

3. נוחות נהיגה

4. סחירות עתידית (חשוב, אבל פחות)

5. זמינות מלאי (אם ידוע למישהו.....)

6. צריכת דלק.

אני אעשה נסיעות מבחן בדגמים שחשבתי :

א. CX5 , ( כעת יש לי אחת כזו 2016 - צורה ישנה, נוחות ממוצעת ואמינות בלי סוף.)

ב. RAV4 (פקטור משמעותי בסעיף חסכון בדלק..)

ג. אאוטלנדר החדשה.

את הצרפתיות אני מעדיף שלא להכניס מסיבות השמורות במערכת...

את הגרמניות/סקודות אני שם בעדיפות שניה , במקומות 4-6 (קארוק,טיגואן,אטקה),אולי עם הרחבת אחריות.

רכב חשמלי כרגע אינו בר השגה - בעיות תשתית בבניין משותף

אשמח לשמוע את חוות דעתכם ביחס לדגמים שכתבתי, מניסיונכם ומידיעתכם.

או אולי להעיר/להאיר אותי לגבי דגמים נוספים (טוסון ,ספורטאז' החדשה לכשתגיע בע"ה)

תודה

בברכה.

הייתי באותו סרט כמוך לפני כמה חודשים. בסוף לאחר מחשבה איןסופית הוחלט ללכת על cx5 אקזקיוטיב חדשה 2022.

אשמח לפרט לך למה לא הלכתי על הטויוטה ואאוטלנדר.

המיצובישי אאוטלנדר מאסיבית מאוד ופחות כיפית בתוך העיר, בנוסף כל איכות החומרים בפנים הרגיש לי מאוד מצועצע והרבה פחות מעודן ויוקרתי מהמאזדה.

בנוסף 2 הדגמים הראשונים מגיעים עם אבזור דליל מאוד יחסית למאזדה (כיוונון מושב נהג ידני וריפודי בד) ובדגם הראשון שעולה כמו הדגם השני של המאזדה (אקזקיוטיב) אין גג שמש והנעה עם מפתח.

כלומר בשביל להגיע לאותה רמת גימור או דומה מאוד צריך להוסיף עוד כ 20+ אלף שח.

את הטויוטה לא הלכתי לראות אז אין לי פרטי רמת גימור וכו, וזה בגלל שלא התכוונתי בכלל לגעת ברכב הייבריד עקב רמת הקרינה במושבים האחורים (ממש איפה שילדינו יושבים), ראיתי כתבה על זה ובדקתי בעצמי (היה לנו טויטה קורולה הייבריד 2021) והרמת קרינה שם פשוט מטורפת.

לינק לכתבה: 

מקווה שעזרתי או פתחתי כיוונים חדשים שלא חשבת עליהם. 

• רעיון גרוע 1
פורסם

מאזדה CX5 עם מנוע 2.5 והנעה קדמית. עולה בחנות 190 אלף ₪ ברמת גימור אקזקיוטיב שכוללת את כל מה שצריך ואף מעבר לזה.

כמו שרשמו לפני, נראה לי שאחרי שיעיפו את המלאי הקיים נקבל את מתיחת הפנים שכוללת אבזור משודרג ומולטימדיה 10.25", ומציעה שיפור בעידון והשקט - מה שהופך אותו לעוד יותר שקט.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לי אישית יש את _______, לאחותי יש את _______ שהיא גבוהה יותר (בכל זאת בעלה 2.00 מטר גובה).

האוטו ממש ממש מרווח ויש להם תאומים אז הכיסאות והכל נכנס באוטו הוא ממש גדול.

______ מלא את החסר בהתאם למשרד הפרסום בו אתה עובד. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

לי יש את הגרסה החדשה של אאוטלנדר והוא ממש כיפי. גם נראה הרבה יותר יוקרתי משני האחרים, פנימית וחיצונית. ויש לו נוכחות חזקה בכביש. גם התפעול מאוד נוח, ויש לו כמעט את כל הפיצ'רים הקיימים.

בקטע של צריכת דלק הוא אולי יכול להיות חסכוני בנהיגה על 90 קמ"ש, אבל אם אתה עם רגל כבדה כמוני, בבין עירוני זה יהיה 10.5 ליטר לק"מ (בדיקה שערכתי מתדלוק לתדלוק). בעיר הצריכה תהיה יותר גדולה, ושוב זה תלוי בך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

באאוטלנדר החדש לא ניתן להתקין וו גרירה.

למי שלא צריך 7 מקומות יכול ללכת על הפורסטר,רכב חזק עם אמינות מוכחת וגם 4x4 ובגירסת הבסיס זול מהאאוטלנדר וצריכת דלק דומה.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
בתאריך 12.1.2022 בשעה 12:24, lirancoh85 כתב:

את הטויוטה לא הלכתי לראות אז אין לי פרטי רמת גימור וכו, וזה בגלל שלא התכוונתי בכלל לגעת ברכב הייבריד עקב רמת הקרינה במושבים האחורים (ממש איפה שילדינו יושבים), ראיתי כתבה על זה ובדקתי בעצמי (היה לנו טויטה קורולה הייבריד 2021) והרמת קרינה שם פשוט מטורפת.

תן לי לנחש, אתה גם לא מתחסן ומאמין שהסלולר דור 5 יהרוג את כולנו?

כתבה ישנה מלפני כמה שנים שהגיע אחרי מספר תביעות יצוגיות כנגד יונדאי (על האיוניק) והקיה (נירו), התביעות כמו הכתבה נעלמו ונסגרו מהר מאד כי כל מה שהיה שם זה קישקוש אחד גדול.

ה "'קרינה המטורפת" שלך היא:

א) לא קירנה מיננת, ולמעשה היא מגיע מכל דבר חשמלי בבית, ממליץ לך לבדוק מה הקרינה שיוצאת מהמטען של הפלאפון שלך בהטענה.

ב) אין שום מקום שכתוב מה המגבלה לחשיפה לקרינה הזו כי היא לא מסוכנת, כל מדינה מגדירה לעצמה נתון מונפץ.

ב) אך בדיוק אתה בדקתה את הקרינה? הקרינה דועכת בצורה אקספוננציאלית, כלומר שעל כל תזוזה של סנטימטר ממקור הקרינה הקרינה דועכת בריבוע. אז איפה בדיוק אתה ביצעתה את הבדיקה? מתחת לשטיח של הרכב או בגובה ראש?

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 4

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...