Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Gopher כתב:

ברור שזה כולל שרות ואחריות, כל הסכם בסקטור הציבורי כולל כאלה דברים בסיסיים.

לגבי המחיר, הוא נשמע סביר למערכת מורכבת כזאת וזה לא ממש חשוב שזה נשמע לך יקר מכיוון שאין לך את הידע לקבוע את זה.

זה ממומן ע"י משרד האנרגיה שמשלם בהתאם למחירי השוק.

אין לך את הידע לקבוע איזה ידע יש לי.

ההסכם זמין לקהל הרחב?

עריכה אחרונה על ידי Boltik
  • אהבתי 1
  • תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 10 דקות, Boltik כתב:

אין לך את הידע לקבוע איזה ידע יש לי.

ההסכם זמין לקהל הרחב?

תפנה למשרד האנרגיה.

פורסם

גם אם היו עושים עמדות טעינה מזהב

ומשלמים עליהם מחיר מתאים,

עדיין הם היו מיותרות.

למה מכל כמויות החשמל הנצרכות בקרית ביאליק

דוקא עמדות הטעינה צריכות להיות סולאריות ?

ועוד מבזבזים על זה מליונים מהכספים של כולנו !

• אהבתי 1
פורסם
לפני 58 דקות, Gopher כתב:

תפנה למשרד האנרגיה.

אבל אתה באת בהצהרות שזה טוב, למה אתה לא יכול גם להגן עליהם?

רק בגלל שמוכרים לך את זה בתור פרוייקט ירוק לא אומר שזה באמת פרוייקט ירוק.

וזה שמשרד האנרגיה מממן את זה אומר שחצי מהכסף הולך לפח, לא שהם מקבלים את המחיר הטוב ביותר - נראה לי שאתה שוכח איפה אתה חי או שאתה מנותק לגמרי ממה שקורה פה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

טיפה מן הים, גדולה מיהחס של הבדיחה הזו מול החור בשיכבת האוזון,

הבדיחות האלו מצטלמים טוב לצורך קידומים אישים,

האנרגיה שיבזבזו בכדי להתקין ולתפעל אותם עולה על הרווח שלהם,

תפסיקו להאמין לכל הבדיחות האלו,

היום במשרד האנרגיה במקום מדענים, יושבי אנשי שיווק ותו לא,

מבזבזים את הכסף של כולנו על משהו שלא עושה כלוםםםםםםם,

עד שמישהו לא יתעשת ויקלוט שעובדים עלינו,

נקווה שלא יהיה מאוחר

עריכה אחרונה על ידי WE988244
  • אהבתי 3
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

זה מה שהולך באירופה.

מחירי החשמל בצרפת בשיא; ענקית האלומיניום סוגרת את המפעל

כתוצאה מהצמצום בשימוש במקורות אנרגיה מזהמת דוגמת נפט ופחם ואי מוכנות של היבשת לחורף הקר צרפת סוגרת ארבעה כורים מרכזיים במדינה ומחירי החשמל טסים. העלייה במחירי האנרגיה מובילות לקשיים אצל החברות ואצל חלק - אף לסגור את מפעלן.

https://www.bizportal.co.il/energy/news/article/799146

• מעניין 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

ועוד צעד שמגיע ממשרד האוצר:

אגף החשב הכללי רואה חשיבות רבה במאבק במשבר האקלים, בכלל זה בתחום הרכב הממשלתי. בהתאם לכך החליט החשב הכללי זה מכבר שלא לרכוש רכבי נוסעים בהנעת בנזין אלא בהנעה אלטרנטיבית בלבד לצי הרכב הממשלתי. בימים אלו נערכת חטיבת נכסים באגף החשב הכללי, להכנסת רכבי פלאג אין הייבריד ורכבים חשמליים לצי הממשלתי על כל המשתמע מכך.

המקור: באוצר נוטשים את רכבי הבנזין ובענף נערכים לינואר סוער

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

לא מובן לי למה אנשים מתייחסים כל כך ברצינות ל"ידיעה" מסוג הודעות-הדובר-העתק-הדבק.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 25 דקות, harhanegev כתב:

לא מובן לי למה אנשים מתייחסים כל כך ברצינות ל"ידיעה" מסוג הודעות-הדובר-העתק-הדבק.

אני לא מייחס חשיבות רבה להודעות דובר אבל דבר אחד כן אפשר ללמוד מההודעה, שלא ירכשו יותר רכבי בנזין לצי הרכב הממשלתי. זה בהחלט שינוי משמעותי.

פורסם
לפני שעתיים, Gopher כתב:

אני לא מייחס חשיבות רבה להודעות דובר אבל דבר אחד כן אפשר ללמוד מההודעה, שלא ירכשו יותר רכבי בנזין לצי הרכב הממשלתי. זה בהחלט שינוי משמעותי.

לפי ההודעה, מספיק רכב היברידי עם 90% שימוש בבנזין כדי להיכלל בקטגוריה, אז השינוי לא כל כך משמעותי.

יתרה מזאת, כמעט כל שינוי לטובה בהתנהלות ממשלת ישראל נבלם ע"י ההסתדרות הסובייטית.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, harhanegev כתב:

לפי ההודעה, מספיק רכב היברידי עם 90% שימוש בבנזין כדי להיכלל בקטגוריה, אז השינוי לא כל כך משמעותי.

צי הרכב הממשלתי מונה כיום 21,000 רכבים ופסילה של רכבי בנזין במכרזים עתידיים תשפיע על שוק הרכב בארץ.

חבל שלא פסלו גם את רכבי הפלאגין כי יתכן באמת שרכבים אלה ינועו כמעט רק על בנזין, אבל בכל זאת יש כאן התקדמות.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם
לפני 9 שעות, Gopher כתב:

ועוד צעד שמגיע ממשרד האוצר:

אגף החשב הכללי רואה חשיבות רבה במאבק במשבר האקלים, בכלל זה בתחום הרכב הממשלתי. בהתאם לכך החליט החשב הכללי זה מכבר שלא לרכוש רכבי נוסעים בהנעת בנזין אלא בהנעה אלטרנטיבית בלבד לצי הרכב הממשלתי. בימים אלו נערכת חטיבת נכסים באגף החשב הכללי, להכנסת רכבי פלאג אין הייבריד ורכבים חשמליים לצי הממשלתי על כל המשתמע מכך.

המקור: באוצר נוטשים את רכבי הבנזין ובענף נערכים לינואר סוער

כן, כמו שהרץ רכשו 100.000 רכבי טסלה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...