Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2012 - תקלה P0313

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

נורת מנוע דולקת עם שתי תקלות P0717 - קשור לגיר. מכיר. בטיפול האחרון במוסך העדיפו שלא לגעת. לגבי התקלה שבכותרת - ממה שאני רואה מדובר ב-מיס פייר או משהו. אלא שאני לא מרגיש בעיה ברכב (את הגיר אני עוד יכול להרגיש). מה זה יכול להיות?

פורסם

זה רכב עם גיר אוטומטי? איזה מנוע זה? בנזין?

P0717 - כנראה חיישן מהירות שעל הגיר

P0313 - דלק/לחץ דלק/ כויילים/ פילטר דלק סתום/ משאבת דלק.

פורסם

אולי במוסך אחר, מקצועי לרכבי פז'ו וסיטרואן יאבחנו בדיוק מה הבעיה,

עלות תיקון, דחיפות תיקון וכו'.

מהיכן אתה בארץ?, כי בת"א וחולון אני מכיר מוסכים כאלו.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תודה על התגובות. 

כתבתי על התקלה הראשונה לגבי הגיר שאני מכיר, מרגיש מידי פעם החלקות ובעצת יוסי מגבע (@רפי) הוחלט לא לעשות כלום כרגע.

שאלתי לגבי התקלה השניה - אני לא מרגיש שום דבר חריג בהתנהגות המנוע. אני יודע להרגיש צילינדר שלא עובד וכו', זה לא נראה המקרה.

אז מה התקלה הזו יכולה להיות?

פורסם

אוליי הייתה ירידת לחץ דלק רגעית או מיספייר. נזרק קוד תקלה ונישמר בזיכרון. שווה לנסות למחוק את התקלות, לסוע על הרכב ולראות אם 2 הקודים חוזרים.

• תוכן חדש...