Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה נחשפתי לרכב זה שמבחינתי עונה לי על הצרכים המרכזיים שלי : 

1. מרווח מאוד מאחור (אין את הבאמפ האמצעי כמו שיש בהרבה רכבים)
  2. בטיחותי במבחני ריסוק (בטיחות פאסיבית)
  3. בגז גדול
  4. מחיר יחסית תחרותי
  5. נראה שאין בעיות מיוחדות והוא די אמין

עשיתי איתו נסיעת מבחן והיה נראה לי אחלה סה"כ.

בביקורת שאני רואה עליו כתוב " לא נוח בעיר". 

אני היום נוהג במאזדה 2 2010, ואני מנסה להבין מה הכוונה לא נוח בעיר והאם אני בכלל אחווה דבר כזה. 

מדובר על חוסר נוחות בגלל הגודל שקשה לתמרן איתו? חניות? נסיעה על הכביש שהיא לא נוחה?

האם מישהו מכיר וממליץ ?

האם מישהו יכול להסביר מה כוונת המשורר ב"לא נוח בעיר" ?

האם אני מפסס משהו בנושא של תמורה למחיר? 

פורסם

נוחות היא דבר סובייקטיבי. לאדם אחד הרכב יכול להיות מזעזע ולאדם אחר בסדר גמור.

בשביל שתנוח דעתך, הייתי ממליץ לבצע עוד נסיעת מבחן בעיר ולנסות להרגיש שוב את הרכב בסביבה עירונית.

קשה לי להאמין שתרגיש בירידה ברמת הנוחות אם אתה מגיע ממאזדה 2.

פורסם

בדרך כלל לא נוח בעיר מתייחס לכיול מתלים קשיח, בעקבות כך בורים/במרים מורגשים בתא הנוסעים.

אם לך היה נוחאז מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע איך המתלים מכוילים באקווינוקס אבל בטראקס של שברולט שהיתה לי כרכב חלופי הכיול היה נוראי, כל שיבוש בכביש הרגיש כמו מכה באשכים ובראש. לא מאמין שזה המצב באקווינוקס. אם עשית נסיעה בעיר ולא שמת לב למשהו חריג - אל תתרגש מכל חוות דעת.

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

• תוכן חדש...