Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן שלומות.

האשה הצליחה לבצע רוורס לתוך עמוד נמוך, וזו התוצאה:

20211126_093335.thumb.jpg.801fabf8a3fe477ad542e20218e5f3e6.jpg

20211126_093341.thumb.jpg.88f0f13048c4a77066ebdd1e40df22e8.jpg

אני מחפש מישהו מומלץ לתקן את העניין בלי להחליף פגוש, כי (בלי שהרכב ישמע ויעלב), הוא לא ממש שווה את זה. תכל'ס, לי זה נראה כמו משהו פשוט אבל אני לא מתיימר להבין, ולכן ציינתי בכותרת PDR (למרות שלמיטב ידיעתי זה מתייחס לחלקי מתכת ולא פלסטיק).

רצוי שיהיה בסביבות קריית אונו, אבל אני עובד בבורסה בר"ג כך שאפשר גם שם (לא זוכר שיש שם מוסכי פחחות). ותודה לכם.

פורסם (נערך)

תרתיח קומקום עם מים רותחים ותשפוך על המכה, לדעתי זה יגרום לה לקפוץ החוצה, אם לא יצליח, תנסה להגיע עם מקל או משהו מאחורה ולנסות שוב עם מים רותחים.

עריכה אחרונה על ידי Audi-T
  • רעיון טוב! 1
פורסם

^

תודה רבה, הצעה טובה- הבעיה היא שאין גישה טובה להכניס יד מאחורי הפגוש, כי הונדה החליטו לבצע אטימה של תחתית הרכב בשם האוירודינמיקה... וכך, אין פתח מתחת לפגוש עצמו. ומצד שני, מלמעלה עוד יותר קשה להגיע בגלל שהפנס מרוחק מהפגוש אז אין טעם לפרק אותו, כי אי אפשר להגיע ממנו.

אבל אמצא דרך לנסות. עוד הצעות?

פורסם

כדי שתהיה גישה בקשת הגלגל ברוב הרכבים יש קליפסים שאפשר להבריג עם פיליפס או להוציא עם מברג שטוח קטן ואז תוכל להכניס אאת היד

בכל מקרה, אם תחליט לעשות בעצמך עם מים חמיםהסרטון הזה יעזור לך

פורסם

בסרטון, הפגיעה הנה קטנה בהרבה.

מקום מקצועי לתיקון פגושי פלסטיק לרכב הנו "יופלסט פגושים לרכב" (צדוק)

שברח' שונצינו 10 ת"א, טל' 03-5371704 או 053-7761888.

מרח' המסגר שבסמוך יש הרבה אוטובוסים לאזור בורסת היהלומים בר"ג וחזרה. 

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...