Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 גיר רובוטי 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו 1.4  2012 גיר רובוטי 

כמה בעייתי ? 

השידוך בין המנוע הרגיל לגיר הרובוטי  מוצלח?

הגיר הוא dsg7?

לא ידוע על החלפת מצמדים או מוח גיר אצל הבעלים האחרון  

תודה

פורסם

המנוע נחב לאמין, אבל ההבדל בינו לבין 1.2 טורבו גדול מאוד מבחינת ביצועים.

התיבה עצמה מהירה, אבל אם אין היסטוריה לגיר, יכול להיות שמצמדים או מח גיר יפלו במשמרת שלך.

מצמדים זה בערך 3 אלף ש״ח, שיפוץ מכטרוניק בערך 4.5 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי בעבודה כזה רכב יד ראשונה 2011 עם קרוב ל 200.000 ק"מ, נהגתי עליו מספר פעמים. 

הגיר DSG 7, שילוב המנוע עם הגיר לא טוב, הנטייה של הגיר על הזמן להיות בהילוך גבוה לא מסתדרת טוב עם מנוע אטמוספרי בלי הרבה מומנט בסל"ד נמוך. 

יש רעידות ורעשים בזינוק בעליה, כנראה שצריך להחליף קלאצ'ים אבל מושכים. הגיר עבר תיקון במסגרת האחריות המורחבת בשלב כלשהו, כנראה שאז הוחלפו קלאצ'ים אבל זה היה מזמן. 

חוץ מזה אמין, לא זכורות לי בעיות רציניות לאורך כל השנים. 

האיבזור בסיסי, חלונות/נעילה חשמליים וזהו בערך. 

פורסם

הרכב הזה מגיע גם עם תיבה ידנית, נראה לי שזו תהיה אופציה משמעותית יותר טובה ואמינה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...