Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוף סוף קיבלתי חש' מהספק שיושב בשוויץ. הוא סיפק לי בדיקות קורונה לפני החזרה ארצה בקיץ.
הוא נתן לי את מספרי ה- IBAN & BIC שלו.
מה עכשיו? האם עלי לטרוח ולהגיע לסניף הבנק שלי? או שאוכל לבצע זאת דרך האפליקציה שהורדתי בזמנו?  שמקפיד לעדכן אותה אבל לא משתמש... (בנק לאומי, אגב).
או שיש דרכים אחרות?
אשמח לעזרתכם.
תודה.

נכנסתי לחש' שלו באתר שלהם. יש שם ב"פעולות" את הנ"ל:

image.png.2d81612fbdeb707303e10d6e2acee605.png

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

תתחיל בבדיקה האם האפליקציה בכלל פעילה. בל"ל חוסם חשבונות (באתר, אז אני מניח שגם באפליקציה) אחרי תקופה די קצרה של חוסר פעילות, ואז ממילא תיאלץ להגיע לבנק כדי לחדש את הסיסמה.

אבל שאלה אחרת - האם אותו ספק אינו מאפשר תשלום בכ"א?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ספריאל. בדיוק בגלל מה שאתה מתאר, יש לי תזכורת פעם בחודש להיכנס ולהשאיר את האתר במצב פעיל.
ולא, לנחשלים אין אפשרות לביצוע תשלום כרטיס אשראי ו/או פייפאל (כאשר מדובר בתשלום המגיע מחו"ל).
ערכתי את הודעתי וצירפתי תמונה של האפשרויות. הבעיה היא שאני לא יודע מה לבחור. 
כמובן שארצה את הפעולה הכי זולה, כלומר זאת שמשלמים בה הכי פחות עמלה...
אני לא רוצה לבצע פעולה שתצליח אבל תהיה מסורבלת ותעלה יותר ממה שצריכה לעלות.

פורסם

רשת ה-SWIFT (מבחינתנו זה"ב) תאפשר את ביצוע ההעברה, אם כי איני יודע את הפרטים הטכניים שנובעים מהצורך  לרכוש מט"ח. מניסיון לפני מספר שנים, עם ביקור בסניף הכעבתי כך לאוסטריה סכום קטן ושילמתי עמלה גדולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...