Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון מומלץ בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט הבא :

אני מבקש המלצות למלון בתל-אביב.

ברוב המלונות שבדקתי חוו"ד לגביהם, יש תלונות על ניקיון החדר.

אני מבין שזה מתקופת הקורונה, בה היה מחסור בעובדים, אך זה מעלה בי חשש.

האם יש המלצות עדכניות למלון בתל אביב, ללא חוו"ד על בעיות בניקיון  החדר ?

לכל הפחות, רצוי שיציעו לינה עם ארוחת בוקר.

פורסם

זוג ללא ילדים ללילה אחד, בין שישי לשבת עם ארוחת בוקר? סוף נובמבר - תחילת דצמבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אנחנו היינו שם

https://www.atlas.co.il/fabric-hotel-tel-aviv

זה לא מתאים לילדים. יש לו קטע מגניב, ארוחת בוקר שווה, צוות מצויין. מיקום מנצח, חניה צמודה.

יש לו גם פאב מצויין בקומת הקרקע, ואתה מקבל קוקטייל מתנה ב hapoy hour

חדרים מעולים, שדרגתי לחדר היותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

זוג ללא ילדים ללילה אחד, בין שישי לשבת עם ארוחת בוקר? סוף נובמבר - תחילת דצמבר?

אדם יחיד. למשך השבוע של חנוכה (28/11 - 2/12  -> ראשון עד חמישי)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

ראיתי שיש בairbnb כמה דירות פנויות בתאריכים הללו, חשבתי בהתחלה שיהיה קל לברור את הדירות עם ניקיון טוב לעומת ניקיון גרוע אם אני אסתכל בביקורות אבל זה לא כל כך ברור. 

בשביל הכיף בדקתי דירה אחת וישר ראיתי שרשמו בביקורת שהיא לא נקייה מספיק. 

אז קפצתי לאתר של אברהם הוסטל בשביל לראות אם יש משהו מעניין.

https://www.abrahamhostels.com/tel-aviv/he/deal/הזמינו-שלושה-לילות-וקבלו-את-הלילה-הרבי/

מבצע סבבה. לגמרי מזמין 3 מקבל את הרביעי בחינם. 

לגבי סטנדרט ניקיון - בסיסי, אין יותר מדי מאמץ מצידם אבל עושים את הניקיון הבסיסי כפי שזה נראה מהביקורות בגוגל. 

בסופו של דבר מדובר באכסניה. 1000 שקל ל5 ימים נשמע סביר. 

ניקיון לא טוב יכול להיות גם במלון 5 כוכבים. אין באמת סטדנרט אחיד שאפשר לבדוק ולהשוות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

בסביבות סוף אוגוסט בשנה שעברה, נדמה לי ממש אחרי שהמדינה התחילה להתעורר מהסגר הראשון, החלטנו לצאת למלון בת"א לכבוד יום ההולדת של הבכור (אז בן 4). הוא רצה חוף ים, ולכן חיפשנו משהו שיהיה קרוב לטיילת אבל פחות פלצני מהמפלצות סטייל הילטון, ויוכל להכיל משפחה של ארבעה. אשתי מצאה את מלון פרימה, שקיבל גם ילדים אבל לאו דווקא מוגדר ככזה. @guya72 אמנם כתבת שאתה נוסע ללא ילדים אבל אם מאיזושהי סיבה אתה כן- הם ערוכים לזה לגמרי (למשל, סופק לנו לול לתינוק וכמובן, מיטה נוספת לבכור חוץ מהקינגסייז שהיה בחדר).

אני לא מתייחס למחירים, גם כי כבר עבר מספיק זמן מאז וגם כי אשתי קיבלה השתתפות מהעבודה. אישית אני לא סובל בתי מלון\בוטיק\BnB\אכסניות נוער בישראל, ובכלל חופשה בארץ לא עושה לי את זה, אבל אני חייב לציין שהמלון היה מספיק קטן ו"משפחתי" בשביל לא להעיק, מה גם שהוא מילא את ייעודו מצויין. הם היו נחמדים מאד, והשתדלו לעזור בכל עניין, תוך כדי שהם מתמודדים עם fallout של השלכות הקורונה, כמו ארוחת בוקר עם אוכל ארוז ב"בודדות" וכל מיני בסגנון. חוץ מזה החדר והמקלחת\אמבטיה היו נקיים לחלוטין ואני מודה שסה"כ הייתי מרוצה. היה סבבה לגמרי, וזה ממישהו שמראש אנטי לחופש בסגנון הזה.

כאמור, זה היה לפני כמעט שנה אז כמובן לבדוק מצב עדכני וכו'.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • תוכן חדש...