Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מליסינג פרטי אשר תקופת הליסינג שלו נגמרת בתחילת ינואר. 

הזמנתי רכב חדש (איוניק 5) אשר אמור להגיע סביבות מאי. 

לאחר שיחה עם חברת הליסינג התברר לי שככל הנראה, עקב המצב בשוק הרכב, הם לא נותנים אפשרות להאריך את הליסינג. 

בדקתי אפשרות לשכור רכב לתקופת ההמתנה אך המחירים יקרים יחסית. 

אשמח לשמוע עצות מועילות. 

תודה.  

פורסם

יש חברות ליסינג פרטי שמאפשרות ל"להתחרט" ולהחזיר את הרכב עד שנה מקבלתו ללא עלות,

זה בטוח יהיה הכי פחות התעסקות,

הבעיה שהתשלום הראשוני לא קטן ועולה סביב ה9K ש"ח, אם תקח קיה פיקטנו למשל זה יעלה לך סביב האלפיה בחודש, כך שלחצי שנה זה יצא יקר יחסית, אך אם זה יימשך טיפה יותר זה יהיה פחות משכירות.

פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

יש חברות ליסינג פרטי שמאפשרות ל"להתחרט" ולהחזיר את הרכב עד שנה מקבלתו ללא עלות,

זה בטוח יהיה הכי פחות התעסקות,

הבעיה שהתשלום הראשוני לא קטן ועולה סביב ה9K ש"ח, אם תקח קיה פיקטנו למשל זה יעלה לך סביב האלפיה בחודש, כך שלחצי שנה זה יצא יקר יחסית, אך אם זה יימשך טיפה יותר זה יהיה פחות משכירות.

באיזה חברות מדובר? לא נתקלתי.

באשר לפות״ש.

מהיכרותי (עם אופרייט ליס אבל יש גם באוויס ושלמה סיקסט) כאשר אתה חותם על עסקת ליסינג והאספקה לוקחת זמן, אפשר לבקש מהם ״רכב גישור״. העלות היא העלות החודשית של הליסינג והרכב עלול להיות אם נאמר בעדינות, לא בדיוק מה שתכננת לקבל, אבל זה עדיף מכלום וזה לזמן מוגבל עד ששלך יגיע

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

^

צודק, לא רואה את האופציה הזו עכשיו,

זה כן היה אפשרי לפני כשנה, אני בדקתי בשבילי.

פות"ש, אני במקומך הייתי פשוט קונה רכב משומש בן3-4 בערך שיהיה עדיין חדש עם כמה שפחות בעיות ואמכור עוד חצי שנה פלוס, נכון שאולי תפסיד 5000 ש"ח, אך זה עדיף מליסינג או שכירות, הבעיה היחידה שתהיה זה ההתעסקות בקניה ומכירה, עדיף לחפש רכב שכיר.

פורסם

התעסקתי בחיפוש רכב לאחרונה והשוק נראה על הפנים עם בחירה מינמלית, בעיקר בליסינג (בקניה אצל חלק מהיבואנים יש עוד יחידות אחרונות) אז ההצעה של הכותב מעליי תקפה.

לצערנו הרכבים היום נמכרים מעל המחירון מה שאומר שבקניית רכב משומש כמעט חדש צפויה לך ירידת ערך משמעותית אם אתה מתכוון להשאר איתו עד אחרי שהשוק ישתחרר (כי אז המחירונים יחזרו למצב הקודם שלהם ואתה תספוג את ירידת הערך של הרכב + הירידה שלו מהמחיר מעל המחירון בו קנית)

בקיצור, להזדקק כרגע לרכב זה מצב על הפנים (גם אני באותה הסירה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 44 דקות, wildlands2019 כתב:

^

הבעיה היחידה שתהיה זה ההתעסקות בקניה ומכירה, עדיף לחפש רכב שכיר.

עשכיר ירצה ימי חופשה, קרן השתלמות ו... אולי רכב צמוד 😀

לדעתי, עדיפה צורת העסקה אחרת...

או לקנות רכב סחיר

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, SuperBamba כתב:

באיזה חברות מדובר? לא נתקלתי.

באשר לפות״ש.

מהיכרותי (עם אופרייט ליס אבל יש גם באוויס ושלמה סיקסט) כאשר אתה חותם על עסקת ליסינג והאספקה לוקחת זמן, אפשר לבקש מהם ״רכב גישור״. העלות היא העלות החודשית של הליסינג והרכב עלול להיות אם נאמר בעדינות, לא בדיוק מה שתכננת לקבל, אבל זה עדיף מכלום וזה לזמן מוגבל עד ששלך יגיע

אם הייתי ממשיך לעסקה חדשה, כנראה שזה היה אפשרי. אך אני הזמנתי רכב חדש מסוכנות ולמעשה מסיים את הקשר עם הליסינג. 

לפני כשעה, SuperBamba כתב:

התעסקתי בחיפוש רכב לאחרונה והשוק נראה על הפנים עם בחירה מינמלית, בעיקר בליסינג (בקניה אצל חלק מהיבואנים יש עוד יחידות אחרונות) אז ההצעה של הכותב מעליי תקפה.

לצערנו הרכבים היום נמכרים מעל המחירון מה שאומר שבקניית רכב משומש כמעט חדש צפויה לך ירידת ערך משמעותית אם אתה מתכוון להשאר איתו עד אחרי שהשוק ישתחרר (כי אז המחירונים יחזרו למצב הקודם שלהם ואתה תספוג את ירידת הערך של הרכב + הירידה שלו מהמחיר מעל המחירון בו קנית)

בקיצור, להזדקק כרגע לרכב זה מצב על הפנים (גם אני באותה הסירה)

אני זקוק ל״גישור״ לפרק זמן של בערך 4-5 חודשים. 

לצערי, אני מנסה להמנע מכל הסחר מכר הכרוך ברכישה מאדם פרטי וניסיון למכור לאחר מכן. 

• תוכן חדש...