Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש שעשיתי לא ראיתי טרד דומה (יותר על סטרימרים ספציפים) סליחה אם יש.

לאחרונה נתקלתי בסטרימר שחברת יס מספקת בשביל היס+ שלהם.

אם אני מבין זה העתיד מבחינת יס, קצת עגום לטעמי, לא קרוב אפילו ליס מקס שלהם מבחינת חווית שימוש (ולא שהמקס מושלם, בעיקר בנושא החיפוש הלא קיים והמתסכל)

פירגון? סוף סוף יש קאטץ-אפ למה שרוצים.

 

עכשיו השאלות הרבות לשרשור די פתוח, איך היס+ אל מול הפתרונות של סלקום ופרטנר למי שמכיר?

מה ההבדל בין הקופסה שיס מספקים לסטירמרים שאני קונה לבד? (אם אני מבין נכון יש שיאומי די טוב שאפשר לקנות לבד ולא לשלם ליס כסף על הקופסה שלהם? אפשר דגם מדוייק?)

כמה אנשים כבר אמרו "האיכות של היס+ באפל TV טובה יותר מהאנדרוייד שלהם" הכיצד? אני שם לב שיש ערוצים שאפילו שהם עכשיו על הרשת ולא תופסים רוחב פס של לוויין עדין משודרים בצורה מביכה על SD (נגיד ערוץ האוכל/28) אז איפה זה משנה אם יהיה לי אפלTV?

ואם כבר למה האודיו לא 5.1 ביס+? פספסתי משהו?

 

בקיצור הרבה שאלות אחרי נסיון קצר על היס+ אשמח לתובנות :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 5 דקות, DrorZi כתב:

אם אני מבין זה העתיד מבחינת יס, קצת עגום לטעמי, לא קרוב אפילו ליס מקס שלהם מבחינת חווית שימוש

אתה רציני?

יש לי יס פלוס בחדרי השינה ויס מקס בסלון (בגלל שיש הגבלה על מספר הסטרימרים).

המקס שבסלון מרגיש לי כמו ענתיקה מעצבנת.

ביס פלוס אני בקלות יכול לראות כל תוכנית מכל ערוץ, שבוע אחורה. במקס אני יכול לראות רק תוכניות שהקלטתי מראש (מי היום משתמש בזה? זה כ"כ 2010) או שני ערוצים שהוא מקליט כל ערב (יס פריים טיים).

 

אם יש לך סטרימר טוב, חבל לשלם להם על סטרימר. אצלי עובד יופי על סטרימר Xiaomi Mi Box S.

 

עברתי ליס פלוס אחרי שאשתי אמרה שאין לה מה לראות בסלקום ובסטינג (יס עם vod מצומצם).

אתה יכול לנסות קודם את סטינג שהוא יותר זול ולראות אם התוכן שם מספיק לך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רציני לגמרי, אתה גם מחזק את מה שאני כותב, שלראות אחורה זה הדבר שהיס+ מנצח בו :-) ואין ספק שזה פיצר שהמקס מפגר בו ושזה כשלעצמו קילר פיצר.

במקס אפשר להריץ בקלות קדימה את כל הפרסומות של 12/13 כי זה רץ על המסך, ביס+ אני כל הזמן מריץ אחורה וקדימה כמו מפגר כדי לדייק מתי נגמרו הפרסומות כי זה לא רץ על המסך, חרא רציני ביותר, מילא היתה תצוגה מקדימה כמו שנטפליקס עושים אבל כלום, גורנישט, אתה מריץ על עיוור, טמטום רציני.

עוד? אני רואה ערוץ 12, רוצה לעבור ל 40, לחיצה עיוורת על השלט 40 והופ אני שם, ביס+ זה לוקח נצח עד שאתה מגיע לערוץ שאתה רוצה.

אם יש דרך נוחה לרכז ערוצים שאני מעויינן בהם - ספר לי כי לא מצאתי ;-)

מה ההגבלה על מספר הסטרימרים? הבנתי ש 5 וצופים 3, יש לך יותר מ 5?

 

 

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש לי יס+ שנה, עובד על סיב אופטי עם הסטירמר שלהם. באמת יופי של דבר, ממשק הרבה יותר נוח, אחרי שמתרגלים. לא צריך להקליט כלום,רואים מתי שרוצים ואיך שרוצים, לא חסר מה לראות. ה VOD  מספק בהחלט, וכל הזמן תכנים חדשים. הסרטים הכי חדשים.

רץ הרבה יותר מהר ההמקס.

  • אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

פורסם

אני על פרטנר טיוי ואין תלונות. ממיר זריז, מהיר, נתקע לעיתים נדירות מאד, איכות צפיה גבוהה.

לאחותי היה פרטנר טיוי שהיה משתגע כי ה wifi signal היה מעט חלש מדי עבור הפרטנר. החליפה לסטינג טיוי (הסטרימר זה הסטרימר של yes, אותו אחד). אחלה דבר! לא פחות טוב מהפרטנר. אני מאד מופתע מהשיפור הדרמטי בשנים האחרונות בתחום טלויזיה על גבי האינטרנט.

פורסם
לפני שעה, DrorZi כתב:

;-)

מה ההגבלה על מספר הסטרימרים? הבנתי ש 5 וצופים 3, יש לך יותר מ 5?

 

 

כשאני הצטרפתי אי אפשר היה להגדיר יותר מ3 סטרימרים. לא יודע מה המצב היום.

 

להריץ קדימה פרסומות, אני פשוט לוחץ מהר כמה פעמים. כל לחיצה זה עשר שניות.

אם זו הפסקת פרסומות של חמש שש דקות, אני נותן לחיצה ארוכה שמקדמת אותי ארבע דקות בערך ואז ממשיך בלחיצות קצרות. מתרגלים לזה מהר.

זה הרבה יותר נוח מהמקס, שבו אם אני רוצה להגיע לאמצע סרט בvod שהתחלתי לראות בחדר, אני צריך לתת לו לרוץ במהירות פי 4 או 8 עד לנקודה שאני רוצה וזה לוקח איזה רבע שעה לפעמים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חמש שש דקות? זה תוכניות של אחה"צ 😄

בתוכניות הלייט נייט (למשל חתונה מ וכו) ברייק הוא של 12-14 דקות עד שחוזרים.

 

זה דיון אחר לגמרי למה 12 ו 13 חושבים שלהתחיל תוכנית ב 21:50 ולגרור את הצופים עד 23:15-23:20  נראה למישהו שם הגיוני, אבל שוב יש הקלטות ושנים כבר לא ראיתי את התוכניות האלה בצפיה ליניארית או את הפרסומות שלהן, זו הסיבה שאני יודע כמה זמן הברייקים כי צריך להגיע ל X30 במקס וללחוץ עוד פעמיים (10 דקות קדימה) ואז נופלים על הטיימר סיום פרסומות סביב 2:30 אני צריך לשחק קצת יותר עם היס+ אולי אני אפתח הרגלי הרצה טובים יותר שם, ועדין זה שאין אפילו preview ממש הורס את השימושיות של זה וכרגע מתסכל אותי.

 

@פינדר תבדוק לגבי הסטירמרים אולי תופתע לטובה שתוכל לאקטב עוד שניים, אני אבדוק את הסטירמר שציינת למעלה, תודה.

 

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 23 שעות, DrorZi כתב:

האיכות של היס+ באפל TV טובה יותר מהאנדרוייד שלהם

קשה לי להאמין שהם עושים משהו חוץ מלהגיש סטרים של HLS לשני המכשירים - שב99% זהה לגמרי.

השיטת סטרימינג הזו כוללת כמה איכויות בפלייליסט - ככה שהאיכות תיהיה תלוייה ב100% במהירות אינטרנט שאותו סטרימר מקבל.

לשתי הפלטפורמות יש מימוש טוב מאוד של HLS (פעם - כלומר לפני 6-7 שנים - זה לא היה המצב, היום לדעתי המימוש של אנדרואיד למעשה זריז בכמה דברים - אלא אם עושים אופטימיזציות מסוימות למימוש של אפל).

 

א ב ל - באיכות תמונה הכללית - לאפל טיוי יש כמה יתרונות על כמעט כל סטרימר אנדרואיד. זה מתבטא אבל כמעט בלעדית בתוכן באיכות הרבה יותר גבוהה (קשור ישירות לחומרה , דברים כמו Frame matching , תמיכה בכרומה מלאה וכל מני קללות אחרות) + מעבד חזק משמעותית מכנראה כל סטרימר של אנדרואיד/גוגל טיוי בשוק.

האם זה משנה לסטרימינג בלחץ בHD של יס? כנראה שלא.

 

(קונטקסט - ביליתי 8+ שנים בלפתח פלטפורמת סטרימינג בעברי, יש לי סטרימרים בבית גם של אנדרואיד וגם של אפל)

  • אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אהבתי את התשובה המפורטת, תודה.

יש סיב והסטרימר מחובר למודם בכבל 1000, אז אני די בטוח שהוא מושך את האיכות הכי גבוהה שהוא יכול מיס :-)

למה לעזזל הם משדרים ערוצים ב SD אלוהים יודע...

אתה יודע משהו על למה הרסיבר מראה 3 ערוצים (ימין שמאל וסנטר) ולא 5.1? האם ככה הסטרים יוצא מיס? האם קונפיגורציה לקויה? (לא מצאתי משהו בסטרימר לקינפוג וגם לא אופציה להוריד אליו דולבי אטמוס)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

אתה בטוח שזה ימין שמאל סנטר? לא ימין שמאל סאב?

בכל מקרה, 5.1 אין, אל תחפש.

 

לגבי סטינג טיוי - רוב הזמן סביר, בשידורי ספורט חיים - על הפרצוף, ובאופן כללי תמונה מכווצת מהסוג שגורמת לי להתכווץ בחוסר נוחות. 

 

בהמשך לתגובה המפורטת של ליביו - סטרימרים עדכניים, לא משנה אם אפל או אנדרויד, מסוגלים בנקל לספק איכויות גבוהות מאוד, הרבה מעבר למה שספקי התוכן בארץ מעבירים להם. כרגיל, בעיית המקור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, DrorZi כתב:

למה לעזזל הם משדרים ערוצים ב SD אלוהים יודע...

 

לפני שעתיים, DrorZi כתב:

3 ערוצים (ימין שמאל וסנטר) ולא 5.1? האם ככה הסטרים יוצא מיס? האם קונפיגורציה לקויה?

3 אופציות:

1. חיסכון בתעבורת דאטא על חשבון איכות ללקוח (קינפוג פרופילים מוגבלים באיכות האודיו והוידאו)

2. שימוש בחומרה מיושנת לקודד לסטרימינג (במיוחד בשידורים חיים)

3. עצלנות / חוסר ידע של מי שקינפג את הסטרים לעדכן אותו לציפיות יותר מודרניות של המשתמשים.

 

That said - לפחות בVOD לזכרוני - יס מבחינת איכות תמונה היו משדרים באיכות לא רעה בכלל. לא זוכר איך היה הלייב.

ליתר ביטחון - רוב הסטרימרים האלו מאפשרות הורדה של speedtest - בדקת מהירות ?

וכמובן - המלצה אחרונה - להצביע ברגליים.

אלא אם אתם מחפשים ספציפית ספורט -> תתנתקו. יש מספיק אלטרנטיבות (לערוצים המסחריים יש אפליקציות לא רעות, לתוכן VOD מנוי לדיסני , נטפליקס וHBO - סוגרים את הפינה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

איכות ה VOD אכן גבוהה יותר.

דברים שאפשר לראות בערוץ ליניארי ב SD אפשר למצוא לפעמים בספריית ה VOD ולקבל את זה ב HD, כבר מצאתי תכנים כאלה.

ד"א בדקתי עוד קצת, אפליקצית הנטפליקס שעל הסטרימר של יס מוציאה לרסיבר 5.1,  אז זה בוודאות ספציפית השידור של יס+ שמוציא סטריאו  (@hans אכן טעיתי, זה היה סאב השלישי)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני שעתיים, DrorZi כתב:

ד"א בדקתי עוד קצת, אפליקצית הנטפליקס שעל הסטרימר של יס מוציאה לרסיבר 5.1,

ולא רק זה, אני עדיין עם כרומקאסט דור ראשון בן מיליון שמחובר לטלוויזיה "טיפשה" - נחש מה, כל סרט/סדרה מודרניים בנטפליקס קיימים ב-5.1.

הכי מחרפן זה סדרות ילדים מדובבות לעברית - רק בנטפליקס אתה מקבל אותן ב-5.1. חומר שאשכרה הוקלט ב-א-ר-ץ. 

  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, DrorZi כתב:

איכות ה VOD אכן גבוהה יותר.

בגדול מאוד - הציוד לקידוד hls יקר משמעותית מזה שנחוץ לתוכן vod בגלל הזמן אמת

ועדיין זה גרושים ליס

 

מהמר שפשוט מדובר בציוד ישן שעובד ואף אחד לא רוצה לגעת.

  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, DrorZi כתב:

בתוכניות הלייט נייט (למשל חתונה מ

 

פה הבעיה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

×
×
  • תוכן חדש...