Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128 ספורט - החלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיד שלי מעוניין לשדרג את ה-128 שלו.

הוא ביקש שאשאל יודעי דבר מהו המנוע המודרני ביותר שניתן להרכיב על הרכב הזה מבחינה חוקית.

הוא לא מחפש מנוע חזק ביותר, או פרוייקט טורבו הזוי... אלא מנוע מודרני ואמין על הרכב שמשרת אותו יום-יום

;-)

האם מנוע של פיאט אונו יתאים מבחינת תושבות? ומבחינה חוקית כמובן...

לעזרתכם אודה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

שנת 77-78 אם אני לא טועה...

הוא כל כך מרוצה מהרכב... שהוא עשה לי גם חשק לאיזו איטלקיה...

ביררתי וראיתי שבאתר של קלאסיק-קאר יש אחת למכירה, אבל לצערי יהיה עלי להשקיע סכום נכבד כדי להשמיש את הרכב... למרות שחיצונית היא נראית לא רע בכלל

נו טוב, בינתיים אני מסתפק ברכב שלי, שלמיטב הבנתי יש לו גם שורשים במפעל פיאט ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

המנוע הגדול ביותר(וגם החזק ביותר)שיכול להתאים מבחינת מבנה ל 128 ספורט הוא מנוע 1.5 ששירת את הריטמו 85 ואת הרגאטה 85 האוטומטית.

במנוע הזה השתמשה גם ה X 1/9,ובלוק המנוע הזה שימש את פיאט כבסיס למנועה של האונו טורבו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המנוע הגדול ביותר(וגם החזק ביותר)שיכול להתאים מבחינת מבנה ל 128 ספורט הוא מנוע 1.5 ששירת את הריטמו 85 ואת הרגאטה 85 האוטומטית.

במנוע הזה השתמשה גם ה X 1/9,ובלוק המנוע הזה שימש את פיאט כבסיס למנועה של האונו טורבו.

וגם את הלנצ'יה פריזמה.... ספק רב אם תצליח להשיג את האישורים הדרושים בין היתר נוכח העדר ענין מצד היבואן לבדוק ולתת מסמך על כך שהשדרוג מתאים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...