Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חבר שיש לו מידע על קבוצת אנשים שצריכים להיות בבידוד עקב שהות עם אדם שנמצא כמאומת.

למיטב ידיעתו אף אחד מהם לא מתייחס להוראות והוא מעוניין לדווח על כך, אך בעילום שם.

אישית- ייצעתי לו לא להתערב אך סיבותיו עימו.

אז אמרתי, 'נפנה לפורום הכל-יודע ונשאל'...

אז למי מדווחים?

פורסם

למיטב ידעתי אין חובת בידוד (למחוסנים) לאחר מפגש עם מאומת. למרות ששווה לבדוק קודם בהנחיות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

למחוסנים מלא אין חובת בידוד אוטומטית - אלא חובת בדיקה 3-4 ימים אחרי החשיפה. כמוכן רופא לשכת הבריאות יכול לחייב אדם בבידוד בתנאים מסויימים גם אם הוא מחוסן מלא.

איני מכיר מלשינון אנונימי בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ידוע לי שיש חובת בדיקה.

יש המלצה להיבדק. 

חוץ מזה, ראית את פקקי הענק במתחמים של פיקוד העורף? אני אישית לא מוכן להמתין יותר מ 15 דקות לבדיקה.

אם רוצים לחייב במשהו או לגרום לאנשים לבוא מרצונם אז לפחות אל תבזבז להם את הזמן. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אלא חובת בדיקה 3-4 ימים אחרי החשיפה.

לפני 15 דקות, SurfHigh כתב:

לא ידוע לי שיש חובת בדיקה.

יש המלצה להיבדק. 

אכן, זה מה שמופיע באתר משרד הבריאות (נבדק עבור חברה לפני יומיים)

פורסם

מי שאמורה לאכוף שמירה על בידוד היא משטרת ישראל.

הדרך היחידה להודיע ללא הזדהות היא ע"י שיחה מטלפון ציבורי ומסירת המידע -> אך מאחר וזאת שיחה אנונימית בנושא לא קריטי, כנראה שהטיפול בזה יהיה בעדיפות נמוכה מאוד (אולי מנצלים זאת לסגור חשבון עם מישהו ע"י מידע שגוי ?)

אם הנושא בוער בו -> אז שיזדהה ויגיש תלונה בצורה מסודרת (גם אז, להערכתי סיכוי קלוש שהנושא יטופל)

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

יש חבר שיש לו מידע על קבוצת אנשים שצריכים להיות בבידוד עקב שהות עם אדם שנמצא כמאומת.

למיטב ידיעתו אף אחד מהם לא מתייחס להוראות והוא מעוניין לדווח על כך, אך בעילום שם.

תציע לו למצוא חיים

• רעיון גרוע 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

תציע לו למצוא חיים

האמת שאפשר להבין אותו.

יישוב מרוחק, הבנאדם עובד בעבודה שיש בה מפגשים כל היום עם שאר התושבים.

לכן הוא גם רוצה להיות אנונימי. יישוב כזה שכולם מכירים את כולם ולא בא לו לשאת בתוצאות של זה שכולם שמים ז*ן...

לפני 15 דקות, guya72 כתב:

מי שאמורה לאכוף שמירה על בידוד היא משטרת ישראל.

הדרך היחידה להודיע ללא הזדהות היא ע"י שיחה מטלפון ציבורי ומסירת המידע -> אך מאחר וזאת שיחה אנונימית בנושא לא קריטי, כנראה שהטיפול בזה יהיה בעדיפות נמוכה מאוד (אולי מנצלים זאת לסגור חשבון עם מישהו ע"י מידע שגוי ?)

אם הנושא בוער בו -> אז שיזדהה ויגיש תלונה בצורה מסודרת (גם אז, להערכתי סיכוי קלוש שהנושא יטופל)

אוקיי. והוא צודק?

כל הילדים שהיו באותו החדר עם המאומת חייבים בבידוד?

פורסם
לפני שעתיים, אורח לרגע כתב:

האמת שאפשר להבין אותו.

יישוב מרוחק, הבנאדם עובד בעבודה שיש בה מפגשים כל היום עם שאר התושבים.

לכן הוא גם רוצה להיות אנונימי. יישוב כזה שכולם מכירים את כולם ולא בא לו לשאת בתוצאות של זה שכולם שמים ז*ן...

מההודעה הזו אני מבין שיש מנייאק בתוך הקבוצה המדוברת. אם כן, אמור להיות יותר קל להגיש תלונה ל433. לגבי בעילום שם -אני לא בטוח שזה יהיה ככה

חיפשתי קצת ומצאתי

בכתבה הזו 

https://www.mako.co.il/news-israel/2020_q1/Article-3a79a7d84ce5071026.htm

קישור למייל הנ"ל -

ציטוט

את התלונה אפשר להגיש בכמה דרכים: בטלפון - כוכבית 5400, דרך כתובת המייל [email protected]

בחיפוש עולה שיש ערים שהקימו מלשינון אנונימי בטלפון. תלוי איפה אתם אולי זה אפשרי.

המלשינון של העיריות לא קשור למשרד הבריאות (למיטבי הבנתי). אם זה מעניין אותכם אולי הוציא את הרשימה של הטלפונים להלשנות על קורונה.

אני בשוונג של העניין והכל כבר פתוח

עיריית ראשון לציון - המעוניינים לדווח יוכלו לפנות לטלפון שמספרו: 03-5448434.

עיריית רחובות - 08-9392219 

עיריית נתניה - אפשר להתקשר לטלפון: 09-8331271,09-8327011 או בהודעת ווטסאפ: 052-6627881

נס ציונה - 089383769

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, אורח לרגע כתב:

אוקיי. והוא צודק?

כל הילדים שהיו באותו החדר עם המאומת חייבים בבידוד?

אינני עוקב אחר ההוראות העדכניות לגבי חובת בידוד. אני מניח שיש מידע רלוונטי באתר של משרד הבריאות

לפני 53 דקות, DareDevil כתב:

אמור להיות יותר קל להגיש תלונה ל433. לגבי בעילום שם -אני לא בטוח שזה יהיה ככה

חיפשתי קצת ומצאתי

בכתבה הזו 

https://www.mako.co.il/news-israel/2020_q1/Article-3a79a7d84ce5071026.htm

למיטב הבנתי, "מלשינון הקורונה" של משרד הבריאות כבר אינו פעיל.

באתר שלהם, יש הפנייה למשטרה לגבי אכיפת חובת בידוד.

להב 433 אינה מתעסקת עם הנושא, אלא תחנות המשטרה "הרגילות".

פורסם
לפני 18 דקות, guya72 כתב:

למיטב הבנתי, "מלשינון הקורונה" של משרד הבריאות כבר אינו פעיל.

באתר שלהם, יש הפנייה למשטרה לגבי אכיפת חובת בידוד.

להב 433 אינה מתעסקת עם הנושא, אלא תחנות המשטרה "הרגילות".

לגבי 433,

א. בילבלתי וטעיתי התכוונתי למח"ש

ב. העלאתי השערה לגבי מי יש בקבוצת אנשים הללו. זרקתי לאוויר שאולי יש שוטר בחבורה הזו ולכן הדרך הנכונה היא לפנות למח"ש

לגבי המלשינון, רוב המספרים משנה שעברה אבל אי אפשר לדעת, מה גם הבחור לא נתן מיקום גיאוגרפי של היישוב.

הייתי מנסה לשלוח אבל בלי תקווה גדולה שזה יעבוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...