Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשקפות שחיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מבקש המלצה למשקפת לשחיה בבריכה.

כרגע משתמש ב arena שקניתי במגה ספורט.

לא נוחה לי, אחרי כמה בריכות מוריד, ואז מתחיל סבב של מים נכנסים או אדים ועוצר כל 3,4 בריכות. בקיצור על הפנים.

תקציב שחשבתי בסביבות מאה שח.

תודה,

ליאור.

פורסם

משתמש כבר כמה שנים במשקפות Aqua Sphere דגם Kaiman, לפני זה אהבתי דגם כלשהו של arena אבל היה קשה למצוא אותו אז החלטתי לנסות משהו אחר.

האופציה הכי זולה היא להזמין מאיביי, עולה באזור ה80 ש"ח כולל משלוח, נמכר גם בארץ אבל יקר יותר.

כל משקפת שלא תקנה תתחיל להתמלא באדים בשלב כזה או אחר,הפתרון הכי פשוט אבל קצת מגעיל הוא לירוק לתוך המשקפת, למרוח את הרוק ולשטוף במים.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתרגל לשחות ללא משקפת צלילה - הכי טוב.

מאז שאני ילד אני יכול לשחות (כולל לצלול כמובן) עם עיניים פקוחות גם בבריכה וגם בים.  משקפות צלילה זה לחלשים !

• רעיון גרוע 3
פורסם
לפני 5 שעות, Michaelr כתב:

משתמש כבר כמה שנים במשקפות Aqua Sphere דגם Kaiman, לפני זה אהבתי דגם כלשהו של arena אבל היה קשה למצוא אותו אז החלטתי לנסות משהו אחר.

האופציה הכי זולה היא להזמין מאיביי, עולה באזור ה80 ש"ח כולל משלוח, נמכר גם בארץ אבל יקר יותר.

כל משקפת שלא תקנה תתחיל להתמלא באדים בשלב כזה או אחר,הפתרון הכי פשוט אבל קצת מגעיל הוא לירוק לתוך המשקפת, למרוח את הרוק ולשטוף במים.

יש לי בדיוק כזאת, ממליץ. 

לדעתי ה vfm הכי טוב הוא במותגים האיטלקיים - אקווה ספר, קרסי וכו. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 10 שעות, bjlb כתב:

היי,

כרגע משתמש ב arena שקניתי במגה ספורט.

לא נוחה לי, אחרי כמה בריכות מוריד, ואז מתחיל סבב של מים נכנסים או אדים ועוצר כל 3,4 בריכות. בקיצור על הפנים.

תקציב שחשבתי בסביבות מאה שח.

תודה,

ליאור.

מהניסיון שלי,  כל זמן שהמשקפת יושבת עליך בסדר, כל משקפת טובה. היו לי יקרות, היו לי זולות... וואללה... אין הבדל, להוציא אילו שכהות יותר, לשחייה בשמש.

איך בודקים שיושבת בסדר: שמים בלי הגומיי ולוחצים על הפנים. אם נוח ונשאר עליך עם וואקום, זה טוב.

אדים - לא מכיר פתרון, מלבד לירוק בפנים, אבל זה יכול לעשות לך דלקת בעיניים...

לפני 3 שעות, dani666 כתב:

תתרגל לשחות ללא משקפת צלילה - הכי טוב.

מאז שאני ילד אני יכול לשחות (כולל לצלול כמובן) עם עיניים פקוחות גם בבריכה וגם בים.  משקפות צלילה זה לחלשים !

כמה בריכות אתה עושה ככה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 שעות, Michaelr כתב:

הפתרון הכי פשוט אבל קצת מגעיל הוא לירוק לתוך המשקפת, למרוח את הרוק ולשטוף במים.

אפשר למרוח על המשקפת משחת שיניים, ואז לשטוף. עושה את אותה עבודה רק שזה פחות מגעיל ולא צריך להתחפש לאלפקה.

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 שעות, bjlb כתב:

תסתכל על המוצרים של ZOGGS. הרבה אצלנו מרוצים מהם.

כרגע יש לי משקפת די דומה לKaiman, ומאוד לא נוח לי התצורה שהמתאמים בצידי הראש. אני שוחה גם בים וגם בבריכה עם/בלי כובע וזה מציק מאוד, בעיקר כשיוצאים מהקיר במהירות.

בנוגע לכל האלפקות (אהבתי :)) שיורקים לתוך המשקפת, יש מוצרים מונעי אדים שבטוחים לעיניים ולמשקפת. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם שוחים כמה אנשים באותו מסלול, יכול לעזור לא להיתקע באנשים (אם לא כולם שוחים באותו קצב). וגם לוודא ששוחים ישר (בין חתירה או גב), אבל זה בעיקר רלוונטי למשקפפורים כמוני.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם

בו, זה לא שהאדים מגיעים לרמה שאתה לא רואה כלום (לפחות אני לא נתקלתי בזה). לגבי להתקע באנשים, אם אתה רואה את זה שלפניך, כשאתה שוחה חתירה, המנח ראש שלך שגוי...😉

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבחינת אדים, קרה לי כמה פעמים האמת. מבחינת להיתקע באנשים, זה מה שקורה כשלוקחים שחיין מים פתוחים ושמים בבריכה :)

ועכשיו ברצינות, אם המסלול עמוס אני בד"כ מעיף חצי מבט (עם העיניים, לא עם הראש) לראות כמה קרוב אני לחבוב/ה לפניי. 

לפני 5 שעות, falou כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, bjlb כתב:

הבעיה שעד שיגיע, העונת רחצה תיסגר :-(

הזמנתי גם, תודה!

מקבל עד ה31 לאוגוסט :P

פורסם

לא יודע על איזה אדים אתם מדברים.

היו לי כל מיני סוגי משקפות- למדתי אחת לחצי שנה להכנס לחנות ספורט ולקנות משקפת עד 50₪. 

מחליף רק בגלל שהמשקפת זרוקה בתיק שחייה אז עם הזמן העדשות קצת נשרטות מבחוץ או שהגומי נקרע/משתחרר. 

מעולם לא ירקתי ולא שמתי שום משחה במשקפת, רואה מצויין בתוך המים.

כן, שוחה. 6 פעמים מינימום בשבוע. כבר שנים.

• תוכן חדש...