Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשקפות שחיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 26.8.2021 בשעה 12:47, Gosser1860 כתב:

מבחינת אדים, קרה לי כמה פעמים האמת. מבחינת להיתקע באנשים, זה מה שקורה כשלוקחים שחיין מים פתוחים ושמים בבריכה :)

ועכשיו ברצינות, אם המסלול עמוס אני בד"כ מעיף חצי מבט (עם העיניים, לא עם הראש) לראות כמה קרוב אני לחבוב/ה לפניי. 

אה. אם המסלול עמוס אני עובר להיות האיטי יותר, שוחה בלי רגליים או עם אגרופים או מחכה לעצירה כמעט מלאה בסוף תנועה... ככה האחרים הם כבר לא הבעיה שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעשכן שאכן אחרי חודש שימוש המשקפת לא רעה בכלל, מים לא מכמסים ויחסית נוחה ולא מעיקה.

מה שכן אחרי עשרים דקות בערך מתחילים אדים. ואז אחרי שטיפה כל חמש דקות. מעיק. 

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1. יש חומר מונע אדים שאפשר למרוח

2. חותכים תפוח אדמה ומורחים

3. קצת רוק עם האצבע בבריכה ממש לפני השחיה ולשטוף במי הבריכה, מחזיק לא רע בכלל

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רוק עובד אבל למי שרגיש זה גם מתכון לדלקת בעין.

עוד לא מצאתי משקפת שלא מעלה אדים לאחר שמעלים דופק והמאמץ מתמשך...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Speedo Biofuse.

מאז שיש לי כזאת לא סובל מאדים בכלל.

קניתי גם לילדים את הדגם הקטן.

כ200 שח בארץ כ100 שח הזמנה מחו"ל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...