Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כותרת קצת מוזרה אבל סמכו עלי זה משהו שונה.
בקיצור יש לי דף אינטרנט שבניתי לפני כשנתיים-שלוש בנושא אלכוהול לאירועים, בניתי אותו כדי "למלא" בתוכן אתר שהעיסוק העיקרי של האתר הוא נושא אחר לגמריי.
ובלי ששמתי לב כל יום במשך השנה האחרונה (שנת קורונה כן?) הגיעו אלי לתיבת הספאם במייל כל יום שתיים-שלוש פניות של אנשים שמבקשים הצעת מחיר לחבילת אלכוהול לאירוע.
הדבר הזה גרם לי להמון רגשות מעורבים קודם כל אכזבה מעצמי שכ"כ הרבה אנשים פנו אלי ולא קיבלו שום תגובה.
וגם בגלל שכל הזמן הזה ישב לי "מתחת לבלטות" משאב שיכלתי להרוויח ממנו לא מעט כסף ואפילו לא ידעתי על קיומו.
אבל מצד שני זה אני נורא שמח שיש לי מקור הכנסה פוטנציאלי נוסף.

בקיצור כרגע אני מחפש ספקי אלכוהול לקבל מהם הצעות מחיר ומצד שני אני לא ממש רוצה להתעסק בלהתקשר לכל אחד בארץ ולעשות השוואה.
וכאן אני סומך על ניסיון חברי הפורום שכנראה כבר יודעים דבר או שתיים בנושא ויוכלו להכווין אותי לספקים כאלו.

פורסם

אם יש לך כזו תנועה באתר אני מקווה שאתה כבר עושה גרוש או שניים מפרסומות.

לגבי האלכוהול אני אישית קניתי מסיטונאות בנימינה.

תציין מאיפה אתה.

פורסם

יש לך תמהיל הלקוחות? מיקום הלקוח או איזה אלכוהול הוא רוצה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סלח לי, אין לך שום כסף מתחת לבלטות.

שמעון ודוד ששלחו לך מייל שלחו את אותו מייל לעוד 5-10 ספקים כדי לראות ממי ייצא להם הכי זול. 

הם קיבלו *בערך* את אותו המחיר מספקים שקונים בסיטונאות, מחזיקים מחסנים ולכן יכולים להרוויח.

אלא אם כן אתה הולך עכשיו לשכור מחסן ולקנות בכמויות, המחיר שאתה תשלם על האלכוהול זה המחיר שדוד ושמעון משלמים כך שאין לך יכולת למכור ביותר. 

מקסימום תקנה יותר מדוד ושמעון אז תקבל הנחה של עוד אחוז או שניים. וזה לא כסף מתחת לבלטות- זה כאב ראש מובטח שלא משתלם.

• אהבתי 7
פורסם

בתוספת לתגובה שמעליי,

מה גם שמי שמבקש חבילת אכוהול בדרך כלל רוצה אותה כאטרקציה שלמה שכוללת בר, ברמנים ועוד דברים שמגיעים עם זה אני לא ככ בקיא)

האם אתה רוצה להכנס לזה?

.

פורסם
לפני שעתיים, electric כתב:

אם יש לך כזו תנועה באתר אני מקווה שאתה כבר עושה גרוש או שניים מפרסומות.

לגבי האלכוהול אני אישית קניתי מסיטונאות בנימינה.

תציין מאיפה אתה.

אתה צריך תנועה של אלפים כדי להכניס גרוש או שתיים מADSENSE אצלי מדובר על כמה עשרות ביום שמסתכמים לשתיים-שלוש פניות.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

יש לך תמהיל הלקוחות? מיקום הלקוח או איזה אלכוהול הוא רוצה?

כן מאוד מפורט, כל לקוח ממלא טופס הכולל את מיקום החתונה, מיקום הלקוח, מספר מוזמנים לחתונה איזה אלכוהול רוצים מתי תאריך השמחה וכו...

לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

סלח לי, אין לך שום כסף מתחת לבלטות.

שמעון ודוד ששלחו לך מייל שלחו את אותו מייל לעוד 5-10 ספקים כדי לראות ממי ייצא להם הכי זול. 

הם קיבלו *בערך* את אותו המחיר מספקים שקונים בסיטונאות, מחזיקים מחסנים ולכן יכולים להרוויח.

אלא אם כן אתה הולך עכשיו לשכור מחסן ולקנות בכמויות, המחיר שאתה תשלם על האלכוהול זה המחיר שדוד ושמעון משלמים כך שאין לך יכולת למכור ביותר. 

מקסימום תקנה יותר מדוד ושמעון אז תקבל הנחה של עוד אחוז או שניים. וזה לא כסף מתחת לבלטות- זה כאב ראש מובטח שלא משתלם.

אני מבין דבר או שתיים בשיווק ומצב השוק כרגע, אני יכול להבטיח לך שהסיטונאים משלמים אלפי שקלים כדי לקבל את הפניות האלו למשווקים זוטרים ששופכים את כספם בפרסומות באינסטגרם ובפייסבוק ובADWORDS. גוגל בירך אותי במתנה ואני רוצה סה"כ לחלוק אותה עם העולם.
ולא הבנת אותי אני לא רוצה לפתוח עסק למכירת אלכוהול (עדיין לא) אני רוצה למצוא את הדוד והשמעון הכי משתלמים ולהפנות אליהם לקוחות תמורת עמלה קטנה.

לפני 10 דקות, om2 כתב:

בתוספת לתגובה שמעליי,

מה גם שמי שמבקש חבילת אכוהול בדרך כלל רוצה אותה כאטרקציה שלמה שכוללת בר, ברמנים ועוד דברים שמגיעים עם זה אני לא ככ בקיא)

האם אתה רוצה להכנס לזה?

מי שפונה כרגע הם אנשים שמחפשים ללא אטרקציות נטו "חבילת אלכוהול"

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

מי שפונה כרגע הם אנשים שמחפשים ללא אטרקציות נטו "חבילת אלכוהול"

נראה לי שזה מחייב לתייג את הבנאדם הזה @Transporter, אולי הוא ידע לקשר בין הלקוחות שלך לעסק כלשהוא שמוכר אלכוהול.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

ולא הבנת אותי אני לא רוצה לפתוח עסק למכירת אלכוהול (עדיין לא) אני רוצה למצוא את הדוד והשמעון הכי משתלמים ולהפנות אליהם לקוחות תמורת עמלה קטנה.

אז אתה רוצה להיות מתווך. Middleman.

זה מעניין.

העניין הוא שהחנויות (הספקים) הגדולות מוכרות לכולם, ובכמה קליקים באינטרנט מגיעים לכל אחד מהם גם ללא עזרתך.

אתה רוצה לגזור עמלה מלתווך בין הספק הגדול ללקוח הקטן ולחסוך מהספק את כאב הראש של התכתבויות, משא ומתן, והתמקחויות. 

כן, יש מצב שתקבל על זה כמה גרושים. לא רואה את זה כמשתלם אלא אם כן תלך על זה בגדול, יהיה לך ווליום ממש גדול ולספק יהיה מספיק תנועה ממך כך שיהיה לו שווה להפריש לך סכום שמצדיק את הכאב ראש.

וואלה, מעניין. שיהיה בהצלחה.

הייתי פונה במקומך לכמה מהספקים הגדולים (בנא משקאות וכאלה), שאליהם גם ככה הרוב פונים, במייל ששואל מה ההתכנות לשיתוף פעולה עסקי כזה וככה לפחות יהיה לך כיוון.

אני לא חושב שיש איזה ספק עלום שם שייתן לך את מבוקשך שלא יעלה בדף הראשון בחיפוש בגוגל. 

מצד שני, אולי דווקא למישהו קטן יותר משתלם יותר לנסות להגיע איתך להסדר ולהגדיל את המחזור שלו. 

בקשר לזה שאתה לא רוצה להתחיל לפנות לכולם- נסח מייל ענייני וקולע, תעשה קופי-פייסט ושלח לכולם. יותר פשוט מלפתוח פה שרשור :)

פורסם (נערך)
בתאריך 23.8.2021 בשעה 21:03, אורח לרגע כתב:

זה מזכיר לי את אלה שמקפיצים שירשורים בני 10 שנים בפורום הכללי עם תגובה גנרית של "אחי, אוטו פ33ה",

או נכנסים לשירשור שעוסק בנושא מאוד ספציפי, ושואלים משהו לא קשור, כמו להיכנס לשירשור על כשל במיסב גלגל אחורי שמאלי של אלפא שקר כלשהו ולשאול מה עושים אם נכנס קיפוד לאוטו.

כאילו ספק או הוא אמיתי, ומסתובב אצלו בולשיט רנדומלי בראש ומדי פעם המחט יורדת למטה, או שזה סוג כלשהו של ספאם בוט.

אז זה נראה כמו הטיפוסים האלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...