Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב טוב במחיר נמוך, במהלך השיטוטים שלי ביד 2 ראיתי את אופל אסטרה, אממה נראה לי מוזר שהמחיר נמוך מידי לשנתון, אשמח לשמוע מידע, אם הרכב אמין, וכן המלצות עלרכב אמין וחסכוני בערך ב20,000 ש"ח.

פורסם

יש סיבה למחיר הנמוך. מנוע עם אמינות נמוכה.

פיג'ו 301 / סיטרואן C-אליזה הן דוגמאות למשפחתיות אמינות שתוכל לרכוש בתקציב נמוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה מנוע שדורש יותר תשומת לב מהממוצע, בעיקר רגיש להזנחה ויכול לסבול ללא סיבות מיוחדות מבעיות במערכת הקירור. אני מחזיק רכב עם מנוע כזה ובהחלט אפשר להסתדר אבל זה בטח לא מערכת עם אמינות גבוהה מידי.

פיג'ו 301 וסיטרואן C-אליזה שהוזכרו כאן הם רכבים נחותים משמעותית.

זה Trade-off, עם האסטרה אתה מקבל רכב שמבחינות מסויימות עולה על היפניות המובילות בשוק, במחיר מצחיק, אבל מתלווים לכך סיכונים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

זה מנוע שדורש שמן בתקן API SN PLUS, כדי למנוע תופעה LSPI ( הצתה מוקדמת ) שיכולה לגרום נזק למנוע.

כאשר קונים ממישהו רכב כזה ב 20 אלף₪, לך תדע מה היתה רמת הטיפול לאורך השנים, מה מצב המנוע ומערכת הקרור,  הגיר ועוד. ההימור כאן לדעתי גדול. 

אלא אם מצאת רכב מיד ראשונה,  עם תיעוד הטיפולים מפורט, לפי הוראות היצרן,  מקפדן ששמר על הרכב בצורה קנאית. בטח לא רכב שהיה בליסינג 3 שנים ואחרי זה החליף עוד כמה ידיים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא לא רשם שזה טורבו, בתחילת שיווק הדגם היו גם מנוע אטמוספרי 1.6, איטי אבל עם פחות בעיות. 

• תוכן חדש...