Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע פיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

במשפחתינו פיאט טיפו שסיימה אחריות יצרן , רוצה להעביר אותה מטיפול במוסך מורשה למוסך הקבוע של המשפחה.

פשוט המחירים הגבוהים של הטיפולים מעלים לי את העצבים.

כשאני שואל למה המחיר כל כך יקר לטיפול קטן נאמר לי, שהשמן מנוע יקר יותר ) הבדל של 40 שח, איך יוצא לי טיפול קטן במעל 1200 שח לא ברור לי)

בכל מקרה דיברתי עם המכונאי שלי הוא רוצה לשים לי שמן  5w30 במקום 0w30 כמו שהיצרן ממליץ.

אומר שלדעתו זה עדיף ושאם אני מתעקש ישים 0w30 שזה לא ישפיע על מחיר הטיפול.

בטענה שה0w30 זה למדינות קרות/חמות (לא זוכר מה אמר בדיוק) ואין צורך לשים אותו בארץ.

האם הדבר משנה באמת? להתעקש על התקן בספר רכב או שזה לא משנה?

פשוט במוסך המורשה הם כלכך מתעקשים שהטיפולים יקרים כי השמן הוא יקר יותר, אני לא בטוח

פורסם

איזה תקן רשום בספר הרכב?

צמיגות 5w-30 מתאימה לארץ. בדרך כלל יצרן הרכב מאפשר מספר צמיגויות בהתאם לאקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא צמיגות, התקן ( API/ ACEA )

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, גם שמן 5w-30 בתקן API SN /ACEA C2 יהיה טוב.

ואז יש לך מבחר שמנים מתאימים:

https://www.autostore.co.il/product-category/שמני-מנוע/שמני-מנוע-5w30/?filters=תקינה/acea-c2-api-sn-acea-c2-api-sn-acea-c2-api-sn

פורסם

תשמע, אצלנו הרכב הזה נקנה חדש, הוא בן 3 עם פחות מ25 אלף קמ..עד היום הכל כמו ידש, בלי קרקושים מיותרים, ממש כמו שיצא מהחברה.

ניסינו למכור אותו לא מזמן. אבל ההצעות שהצקבלו היו לא ריאליות.

אז החלטנו להשאיר אותו שיזדקן אצלנו

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...