Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 8-10K למערכת

אני מחפש משהו עם עוצמה ואיכות

זה יהיה מורכב על פיגו 206

כולל HU

שאלה נוספת: לתוך התקציב הזה יוכלו ליכנס 2 סאבים מרובעים של קיקר?

תודה רבה רבה

פורסם

תעשה חיפוש...

יש עכשיו ת'רד שגם מישהו ביקש שימלליצו ויבנו לו מערכת עד 10K תקרה אותה ותראה מה מתאים לך ומה לא.

לירן

פורסם

יש 2 דגמים של הקיקר הזה לפי מה שידוע לי L5 L7 לדעתי יכנסו לך ב10K 2 כאלה אבל רק שתקח בחשבון שאתה צריך חתיכת מגבר מפלצתי כדי לפתוח אותם כמו שצריך או 2 מונובלוקים מטורפים וזה יהיה קצת יקר אני מאמין אבל אתה יכול להתפשר עם דברים אחרים.

תסביר את עצמך יותר מה הדרישות שלך מהמערכת ומה אתה רוצה במערכת...

לירן

פורסם

אני מבין שאתה מחפש מערכת SPL שכל השכנים ישמעו אותך ויגדו זה כלי יש לו אחלה מערכת בוא נגנוב לו אותה בלילה....

לירן

פורסם

כן זה בדיוק מה שאני מחפש :)

משהו עצבני מאוד. לגנוב יש לי חניה מכורה עם שער :)

יש לך משהו להמליץ לי?

תודה רבה

פורסם

אין לי מה להמליץ לך כל כך עקב בת'רד הפתוח שיש בו כבר 3 עמודים עם הרבה המלצות והרבה תגובות

תקרא את כולו ותראה מה מתאים לך תקח נגיד משהו מהמלצה של מישהו אחד ומשהו מהמלצה של מישהו אחר וככה תבנה לך את המערכת שאתה רוצה אחי...

אם אני ימליץ לך על רכיבים פה אז זה יהיה אותו ת'רד כמו שנפתח לא מזמן ויהיו את אותם המלצות אז את העבודה הזאת תעשה כבר אתה אחי.

בהצלחה

לירן

פורסם

תסתכל בתרד של ההמלצות למערכת ב 10K , כתבתי שם המלצה , בשביל להתאים אותה לתקציב שלך תחליף את האלייט בהיבריד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רדיו דיסק= rockford rfx9220

קומפוננט= morel pulse

אחוריים=cerwin vega hed1693

מגבר לרמקולים= rockford p4004

סאב= 2 סאבים של רוקפורד p2

מונובלוק lanzar hgt2600

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"