Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני טסט שנתי ובגלל שבשנה שעברה הרכב נכשל בזיהום אויר, ועבר בבדיקה חוזרת, מתכונן לאותו דבר גם השנה.

נתקלתי בכתבה המדברת על ניקוי פיח בעזרת קיטור. לא מצאתי בפורום  אזכור לנושא.

האם מישהו מכיר/שמע? 

תודה.

ניקוי פיח מהמנוע.

פורסם

זה לא משמעותי לרכב כמו שלך.

תשקיע את הכסף באבחנה למה לא עברת בדיקת זיהום.

אתה יכול להגיע לטסט מתודלק בתוסף דלק זה עוזר לזיהום.

פורסם

ניקוי כזה הדיוני לעשות רק למנוע שהוא הזרקה ישירה בלבד, אתה משולבת ואין לך טעם.

כמו שטרייבל אמר תשקיע בלמצוא את הבעיה.

האם האוטו היה חם בזמן הבדיקה?

פורסם
לפני 41 דקות, Shab00 כתב:

האם האוטו היה חם בזמן הבדיקה?

כן, אבל אולי לא מספיק, כי אחרי הכשל בפעם הראשונה נסעתי למוסך שלי, הם בדקו ואמרו שהכל תקין. שמו תוסף דלק ואמרו לאמץ את המנוע בכביש בינעירוני. אחרי זה נסעתי ישר לבדיקה חוזרת והיה תקין. אעשה את זה גם השנה בתקווה שיהיה בסדר.

פורסם (נערך)

תתחיל מזה שאתה מגיע לבדיקה אחרי שנסעת בכביש מהיר\בינעירוני למשך כ20 דק(בלי פקקים, נסיעה רציפה עדיף).

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני בכל טסט שעושה עם רכב ישן מחמם את הממיר בטסט עד לבדיקה עצמה. 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...