Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת האוטו - דייהו לאנוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

סיימתי תיכון, וקניתי ממש לא מזמן דייהו לאנוס ידנית ישנה (2001) - האמת, אני מת על האוטו, חיית שטח ביחס לרכבים האחרים שיכולתי לקנות 🙂

האוטו עצמו בצבע אפור, כמו המקורי, וחשבתי לצבוע חלק ממנו - לצורך העניין לשים פס או שניים מהקדימה לאחורה, או לצבוע רק את הפגוש הקדמי... מצרף תמונות - לא בדיוק מה שאני רוצה, אבל הרעיון הכללי.

1) אם אני צובע רק פסים, אני צריך לציין זאת ברישיון הרכב? (ללכת למשרד הרישוי?)

2) אם אני צובע את הפגוש, גם? ללכת למשרד הרישוי להחלפת צבע או וואט אבר?

3) אפשרי לצבוע את הג'נטים? (מבחינה חוקית)

3) לעשות משהו יותר "שובב" מזה על האוטו זה בעייתי? לצבוע בשני צבעים שונים לצורך העניין?

4) אם אני צובע בכללי, חלק קטן באוטו, בעייתי לא לציין על זה?

5) (ששש) חשבתי להוסיף טיפה צבע זרחני במקום מסויים - זה שקוף, אבל בלילה זה זוהר ומחזיר אור - לא בכמות מוגזמה כמובן. מה דעתכם?

- אני מתכנן לעשות לבד, כמובן אשקיע בצבע איכותי, ואשייף את החלקים הרלוונטים באוטו לפני.

https://pixfeeds.com/images/auto/1280-458957749-ford-mustang.jpg

עריכה אחרונה על ידי אורן444
פורסם
לפני 6 שעות, אורן444 כתב:

שלום לכולם!

סיימתי תיכון, וקניתי ממש לא מזמן דייהו לאנוס ידנית ישנה (2001) - האמת, אני מת על האוטו, חיית שטח ביחס לרכבים האחרים שיכולתי לקנות 🙂

האוטו עצמו בצבע אפור, כמו המקורי, וחשבתי לצבוע חלק ממנו - לצורך העניין לשים פס או שניים מהקדימה לאחורה, או לצבוע רק את הפגוש הקדמי... מצרף תמונות - לא בדיוק מה שאני רוצה, אבל הרעיון הכללי.

1) אם אני צובע רק פסים, אני צריך לציין זאת ברישיון הרכב? (ללכת למשרד הרישוי?)

2) אם אני צובע את הפגוש, גם? ללכת למשרד הרישוי להחלפת צבע או וואט אבר?

3) אפשרי לצבוע את הג'נטים? (מבחינה חוקית)

3) לעשות משהו יותר "שובב" מזה על האוטו זה בעייתי? לצבוע בשני צבעים שונים לצורך העניין?

4) אם אני צובע בכללי, חלק קטן באוטו, בעייתי לא לציין על זה?

5) (ששש) חשבתי להוסיף טיפה צבע זרחני במקום מסויים - זה שקוף, אבל בלילה זה זוהר ומחזיר אור - לא בכמות מוגזמה כמובן. מה דעתכם?

- אני מתכנן לעשות לבד, כמובן אשקיע בצבע איכותי, ואשייף את החלקים הרלוונטים באוטו לפני.

ברכות לסיום התיכון! 

מודה שאני מאוד אוהב את ההתלהבות שלך, ולא בציניות. 

לשאלותיך:

1. לא. תעשה לך כלל לחיים - מינימום התעסקויות עם רשויות של המדינה שתפקידן להציק לאזרחים. 

1. א' - אל תצבע - קנה מדבקה ייעודית ותדביק מדבקה. 

2. ראה סעיף 1. כאן אגב ככל הנראה שסעיף 1 א' - לא תקף. אבל יכול להיות מגניב כפרוייקט בסיסי לפרק פגוש, לתקן מה שצריך ולצבוע. 

3. כן

3 (השני) תלוי מה, ותלוי בך. כעיקרון כמה שפחות תמשוך תשומת לב - זה סבבה. עכשיו נניח שצבעת את הרכב בשני צבעים, אם זה חצי קדמי בכסוף, וחצי אחורי בתכלת אפור מטאלי - זה יכול לעבור חלק. אם צבעת את החלק הקדמי בצהוב, ושמת מדבקה גדולה של 'חשיש חופשי לכולם', את החלק האחורי צבעתי באדום, אתה נוהג עם ראסטות ארוכות, וכל האוטו בפנים עשן - יש סיכוי טוב שהניידת הראשונה שתראה אותך כבר תעצור אותך לשיחה על החיים. 

4. תלוי מה זה חלק קטן. 

5. אין ספק שצבע זרחני מאוד יעזור לך לא למשוך תשומת לב, ראה סעיף 3 (השני).

בהצלחה, ואל תשכח לצלם תוך כדי פירוק, צביעה והרכבה, ותעלה לכאן תמונות. כן, יסתלבטו עליך, אבל זה יהיה באהבה! 

• אהבתי 6
  • מצחיק 2
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה צובע פסים או פגוש בצבע שונה זה לא משנה, העיקר שהצבע העיקרי של האוטו נשאר כמו שכתוב ברישיון. אם אתה צובע חצי אוטו בצבעים שונים, אתה צריך ללכת למכון טסטים שישנו לך את צבע הרכב ברישיון. זה לא סיפור גדול אבל למה לך?

אין שום בעיה חוקית בלצבוע ג'אנטים.

לא יודע מה אומר החוק על צבע זרחני אבל אם אתה מדביק מדבקות מחזירות אור בקטנה, לא חושב שזה יפריע למישהו.

בכל אופן, לשאול על דייהו לנוס ולהביא דוגמא עם תמונה של מוסטנג זה כמו לחשוב שתחתונים של קלווין קליין יגרמו לך להראות כמו הדוגמן בפרסומת. תחפש תמונה של דייהו עם צביעה כזו ותראה בערך מה אמור לצאת לך בסוף כדי לתאם ציפיות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תעשה שום דבר.

לשים לדייהו לנוס מדבקות/ג׳נטים/ספוילרים/צבע זה רק לעשות צחוק מעצמך (אלא אם אתה ליצן במקצוע, והאוטו בא לייצג את העסק).

תהנה מהאוטו כמו שהוא. אל תשפוך כסף על שטויות. אני מבין שזה קורץ, אבל פשוט אל.

לשים ליפסטיק על חזיר לא יהפוך אותו לסקרלט ג׳והנסון.

הנה תמונה להמחשה:

P_20160109_165753.jpg

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מילא, אם זאת היתה נובירה. אבל לאנוס?

סתם, צוחק

אל תידבק מהדכאון של הזקנים פה, בפרט אלה שקוראים להם וואדים 😀 תעשה מה בראש שלך ותזכור להנות מהתהליך

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אל תתרגש מכל מיני ציניקנים, עדיף לעשות מהרכב clown car ולהנות מהחוויה ובסוף להבין שזה מגוחך מאשר לא לעשות כלום ולהישאר בבאסה שאין לך מוסטנג כמו בתמונה. במיוחד ברכב כמו דייהו לנוס שעולה 10 שקל, לא הייתי חושב פעמיים ונהנה מהתקופה הזו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אל תתרגש מכל מיני ציניקנים, עדיף לעשות מהרכב clown car ולהנות מהחוויה ובסוף להבין שזה מגוחך מאשר לא לעשות כלום ולהישאר בבאסה שאין לך מוסטנג כמו בתמונה. במיוחד ברכב כמו דייהו לנוס שעולה 10 שקל, לא הייתי חושב פעמיים ונהנה מהתקופה הזו.

לעשות לרכב צבע במחיר של פי כמה משווי הרכב, ואז לקבל ראש מנוע, זה הרבה יותר מבאס.

פות"ש, אתה רוצה להנות מהרכב, ויש לך כסף מיותר? תעשה יישור קו מכני, עד כמה שאפשר לעשות בדייהו לנוס בת 20.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא רוצה לצבוע פס על האוטו, לא את כל האוטו. נראה לי שהוא רוצה לבד ולא אצל בעל מקצוע, אז מה רע? שיתנסה, שיהנה, שיבין שזה לא מה שיהפוך את האוטו למוסטנג ויעבור לו.

רכב כזה אם יהיה צריך לעשות בו ראש מנוע, רוב הסיכויים שיעשו לו הורדה מכביש ומכירה לברזל אז למה לא להנות עד אז?

• רעיון טוב! 3

פורסם

שיקנה כמה מיכלים של פלסטידיפ וישתגע. מקסימום לא יאהב - יקלף חזרה עד החלודה :)

• אהבתי 2
פורסם

כבעל לַאנוּס לשעבר אני אוסיף:

1. תהנה מההרכב כל עוד אתה מתלהב ממנו, לא משנה מה יהיה אחר כך תמיד תזכור את האוטו הראשון שלך לטובה.

2. תנהג בזהירות, גם כשהוא היה חדש הוא לא היה סלחני לטעויות. קח מרווחי בטחון.

3. אל תשקיע הרבה כסף מהסיבה שזה רכב ישן ויש סיכוי שדי מהר תגלה שמיצית, אז תחסוך חלק מהכסף לרכב הבא.

4. תשקיע זמן ללמוד את הרכב, אם אתה מוכשר ויש לך רצון, זו מכונית די פשוטה מבחינה מכנית ותוכל ללמוד עליה. גם אם תעשה טעויות הן יהיו הרבה פחות יקרות. בטווח הארוך זה יהיה יותר משתלם מצביעות או מדבקות.

לשאלות ששאלת תפנים את מה שדיסקו כתב.

תהנה מהרכב, אין כמו אוטו ראשון.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה:

פורסם
בתאריך 18.7.2021 בשעה 07:19, discoTD5 כתב:

ברכות לסיום התיכון! 

מודה שאני מאוד אוהב את ההתלהבות שלך, ולא בציניות. 

לשאלותיך:

1. לא. תעשה לך כלל לחיים - מינימום התעסקויות עם רשויות של המדינה שתפקידן להציק לאזרחים. 

1. א' - אל תצבע - קנה מדבקה ייעודית ותדביק מדבקה. 

2. ראה סעיף 1. כאן אגב ככל הנראה שסעיף 1 א' - לא תקף. אבל יכול להיות מגניב כפרוייקט בסיסי לפרק פגוש, לתקן מה שצריך ולצבוע. 

3. כן

3 (השני) תלוי מה, ותלוי בך. כעיקרון כמה שפחות תמשוך תשומת לב - זה סבבה. עכשיו נניח שצבעת את הרכב בשני צבעים, אם זה חצי קדמי בכסוף, וחצי אחורי בתכלת אפור מטאלי - זה יכול לעבור חלק. אם צבעת את החלק הקדמי בצהוב, ושמת מדבקה גדולה של 'חשיש חופשי לכולם', את החלק האחורי צבעתי באדום, אתה נוהג עם ראסטות ארוכות, וכל האוטו בפנים עשן - יש סיכוי טוב שהניידת הראשונה שתראה אותך כבר תעצור אותך לשיחה על החיים. 

4. תלוי מה זה חלק קטן. 

5. אין ספק שצבע זרחני מאוד יעזור לך לא למשוך תשומת לב, ראה סעיף 3 (השני).

בהצלחה, ואל תשכח לצלם תוך כדי פירוק, צביעה והרכבה, ותעלה לכאן תמונות. כן, יסתלבטו עליך, אבל זה יהיה באהבה! 

תודה רבה על התגובה הרצינית והמדהימה!

אעדכן ואצלם 🙂

בתאריך 18.7.2021 בשעה 09:17, SlowRide כתב:

אם אתה צובע פסים או פגוש בצבע שונה זה לא משנה, העיקר שהצבע העיקרי של האוטו נשאר כמו שכתוב ברישיון. אם אתה צובע חצי אוטו בצבעים שונים, אתה צריך ללכת למכון טסטים שישנו לך את צבע הרכב ברישיון. זה לא סיפור גדול אבל למה לך?

אין שום בעיה חוקית בלצבוע ג'אנטים.

לא יודע מה אומר החוק על צבע זרחני אבל אם אתה מדביק מדבקות מחזירות אור בקטנה, לא חושב שזה יפריע למישהו.

בכל אופן, לשאול על דייהו לנוס ולהביא דוגמא עם תמונה של מוסטנג זה כמו לחשוב שתחתונים של קלווין קליין יגרמו לך להראות כמו הדוגמן בפרסומת. תחפש תמונה של דייהו עם צביעה כזו ותראה בערך מה אמור לצאת לך בסוף כדי לתאם ציפיות.

תודה!

התלבטתי המון, אם בכלל לשים את התמונה של המוסטנג בדיוק מהסיבה הזו, שאנשים יחשבו שאני מפנטז על דבר לא הגיוני, הבאתי אותה נטו, כדי להראות לאיזה סוג פסים התכוונתי, לא מצפה להוציא מוסטאנג מדייהו

• תוכן חדש...