Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי המומחים..
ב"ה המשפחה התרחבה ל6 נפשות (כולל ההורים כמובן) הילדים קטנים 8 ומטה.

הנסיעות בעיקר בעיר למעט חופשים (סהכ כ10-15K בשנה) 

מחפש רכב אמין ובתקציב של 80 אלף עם אפשרות לחריגה בקטנה..

מה שחשוב לי בעיקר אמינות, טיפולים ואחזקה במחיר שופוי וירידת ערך סבירה

אשמח לדעתכם על סיטרואן ורנו האם עדיין נחשבות ללא אמינות (לא לדעת בצרפתיות..?)

בורסו והאוטלנדר צריך להתפשר על השנתון (ורסו 2017-18 באיזור ה100 עפ פחת גבוה)

אשמח לעזרתכם...תודה רבה!

פורסם (נערך)

לדרישות שלך הורסו תהיה מעולה.

לשאלתך יש צרפתיות אמינות אבל בעיקר מגיעות  עם גיר רובוטי בעל בלאי מואץ שפחות נעימות בנסיעה עירונית, גיר רציף מספק אופן פעולה נעים וחלק יותר, גם אם יש קצת רעש בטורים גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

תודה על התגובה המהירה והמקצועית,

איך האוטלנדר ביחס לורסו?  האם הטיפולים/תיקונים גבוהים יותר?

ומבחינת אמינות?

תודה

פורסם

אמינות הוורסו והאוטלנדר די דומות, בתחזוקה גם כן, בוורסו בנהיגה זהירה אולי תוכל לחסוך טיפה בהוצאות הדלק,

האוטלנדר יותר ארוכה ויותר גבוהה.

פורסם
לפני 16 שעות, שליקו99 כתב:

לשאלתך יש צרפתיות אמינות אבל בעיקר מגיעות  עם גיר רובוטי בעל בלאי מואץ שפחות נעימות בנסיעה עירונית, גיר רציף מספק אופן פעולה נעים וחלק יותר, גם אם יש קצת רעש בטורים גבוהים.

הצרפתיות מגיעות עם גיר פלנטרי מ-2014 ואילך ( למעט כמות מצומצמת של כלי רכב שנמכרו למוניות בלבד עם מנוע 1.6 דיזל וגיר רובוטי )

"צרפתיות" = C4 גרנד פיקאסו / ספייסטורר הדגם הישן של ה-5008 הגיע (כמעט) רק עם מנוע 156 כ"ס הידוע לשמצה, לכן הוא לא רלוונטי.

נמכרו גם כמה מאות סיטרואן ברלינגו עם שבעה מקומות כולן עם גיר רגיל. ולדעתי, פחות מתאימים למי שמחפש רכב משפחתי נוח ונעים.

ואם כבר מדברים על הגיר: הגיר של הורסו לא מתקלקל הרבה, אבל כשזה קורה, תיקון עולה סכום של חמש ספרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שענו, ורסו ואאוטלנדר.

מכרתי כעת אאוטלנדר ששימשה אותי נאמנה 4 שנים, אמינה ונוחה מאוד. לטעמי נוחה ומהירה יותר מהורסו.

רכבי 7 מקומות נסחרים כעת במחירים יקרים יחסית ערב החופש והחגים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

קח בחשבון נקודה נוספת:

הרבה המליצו על הורסו והאאוטלנדר, ומהנסיון שלי - שתיהם מכוניות מעולות.

אבל

הבגאז' בשתיהן קטן. מאד.

אם כל הכסאות בשימוש - ויש גם עגלת תינוק (אם הגדול בן 8 אז אני מניח שיש), אתה בבעיית בגאז.

אם אחד הכסאות לא בשימוש - הספסל האחורי מתקפל גם חצי חצי ואז אין בעיה.

ממליץ לך לבדוק את הנקודה הזו לפני הקנייה.

פורסם

ורסו-אוטו רחב,נח בנסיעות מחוץ לעיר, קצר ונח לתמרון בעיר.  אבל אין מזגן בשורה שניה ונמוך יחסית לאאוטלנדר.

האאוטלנדר גבוה,יש דגמים עם פתח מזגן בשורה שניה,נח יותר בעיר,אבל לא לכולם נח הראות מקדימה.

פורסם

תודה רבה על המענה.

מוזר שדווקא 2 מוסכים אמינים שאני מכיר המליצו על הצרפתיות בטענה שהוורסו והאאוטלנדר נחשבים מותג ולכן המחיר גבוה ולא בצדק  🤷‍♂️

פחות קריטי לי הבגז' מאחר ורוב הזמן אני לא נוסע עם כולם וגם אם כן עם מעט מאוד כבודה.

מה שמדהים אותי בסיפור הזה שהכל מתנקז ל2 דגמים לעמות עשרות ברכבי פרייבט מומלצים.

ZVIT - על איזה רכב אתה ממליץ?

פורסם
לפני 10 שעות, eli250 כתב:

ZVIT - על איזה רכב אתה ממליץ?

מבחינת עלות / תועלת סיטרואן C4 פיקאסו / ספייסטורר יתנו את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף. מדובר על דגמי 2014 ומעלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...