Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס תקלה p0135

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, לירון .ה. כתב:

מעדכן

הוחלף חיישן חמצן קדמי מקורי, במוסך היבואן, איפה שהרכב מטופל כל חיו.

1300 שקל כולל מעמ. אחריות לשנה.

החישן הקודם החזיק 15 שנה.

הרכב נוסע יותר חלק, ובכלל השנה 2 הזקנות שלי טופלו לעוד שנים קדימה.

מדהים אותי כמה רכב יפני בסיסי בבסיסו נשמר כל כך טוב מבפנים, הרכב נראה כחדש.

סופש נעים

20210709_084901.jpg

20210709_084758.jpg

20210709_084751.jpg

תתחדש. זה לאו דווקא יפניות זה בכללי רכבים ישנים שהם הרבה יותר איכותיים ממה שמוכרים היום.

היום היצרנים עושים הכל כדי לחסוך בעלויות הייצור והחומרי גלם ואתה מקבל רכב בהתאם. 

לפני כמה זמן הייתי בטויוטה שנת 2001 וישבתי בטויוטה 2015 יש הבדל באיכות החומרים. הכל היום זבל.

פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

תתחדש. זה לאו דווקא יפניות זה בכללי רכבים ישנים שהם הרבה יותר איכותיים ממה שמוכרים היום.

היום היצרנים עושים הכל כדי לחסוך בעלויות הייצור והחומרי גלם ואתה מקבל רכב בהתאם. 

לפני כמה זמן הייתי בטויוטה שנת 2001 וישבתי בטויוטה 2015 יש הבדל באיכות החומרים. הכל היום זבל.

דווקא הרכב השני שלי, הכריזמה 2002, פחות הזדקנה טוב מבפנים, אבל עדיין לרכב בן 20 עוד שנייה, זה מעולה.

כן פעם בנו למחשבה לטווח היותר ארוך.

אבל, בלי טיפול מונע ואחזקה, שום דבר לא מחזיק 

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...