Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ba323f כתב:

kגבי מנוע מיבוא זה לא מפתה ולא הדבר העיקרי אין שום הבטחה שמנוע מיבוא טוב יותר מפירוק מקומי בארץ.

אתה יכול למצוא בפירוקיות מכוניות שבקושי נסעו ממודלים חדשים יותר וזרוקים במגרש עם ק"מ נמוך שהמנוע שלהם במצב מצוין במחיר טוב יותר.

תיגש למוסכים מומלצים באיזורך ותקבל הצעות מחיר להחלפת מנוע ומשם תתקדם.

I30 רגילה או CW קיימות בדגם הזה בדיוק עד שנת 2012.

מעבר לשנה זו,לא יודע האם מדובר באותו דגם מנוע אחד לאחד.

מנוע מפירוק לדעתי הוא חתול בשק לעומת קניית מנוע מיבוא אצל שלמה נאור/איתי מוטורס

אבל, יעשה הבחור את שיקוליו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ba323f כתב:

מהיכן המידע המטעה הזה?

שמן מנוע במערכת הקירור יוצר נזק הרסני ביותר לצינורות המים, הצינורות הופכים לרכים מידי עד מצבים שהצינורות הופכים ל"ג'לי" נפגעים קשות ואינם מסוגלים לעמוד בלחץ ובסופו של דבר הצינורות מתפוצצים.

הרדיאטור נסתם משמן שהופך לסמיך מאוד כתוצאה מערבוב עם המים ואין סירקולציה תקינה, בנוסף ברדיאטור יש אטמים שאינם עמידים בשמן אותו המצב כמו צינורות מים.

לא יצא לראות הבדל בקושיות של הצינורות במצבים כאלה  (אולי כי זה טופל מהר) וגם לא נתקלתי בהבדל בין סוגי צינורות מים לשמן רק לדלק.

חידשת לי.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
בתאריך 2.7.2021 בשעה 11:23, tribel כתב:

שמן בצינורות יוצא כשממלאים מים, זה לא עושה נזק לא לצינורות ולא לרדיאטור וגם לא צריך להחליף רדיאטור עם המנוע, בתנאי שהרדיאטור הישן תקין (שמן לא הורס שם שום דבר...) אין בזה שום צורך.

אם הבלוק עקום יתכן גם נזק ברמת בוכנות, המנוע לא יסחוב ויבלע שמן - זה כבר הופך את ההשקעה למאוד יקרה.

אם הבלוק עקום המנוע יתחמם, זה כמו ראש מנוע עקום רק מהצד השני - לא יעזור לעשות ראש מנוע, צריך ליישר גם את הבלוק, יישור זה בעצם גילוח מהחלק העליון של הבלוק זה לא תמיד  אפשרי ולא תמיד עובד, כי יתכנו סדקים או עיוותים שלא ניתן לתקן מה שהופך את הסיפור ל- לא רוצה להתעסק בזה ומחליפים מנוע שלם.

בדיוק מה שקרה לי הרכב התחמם ועשו ראש מנוע אבל עדיין האוטו מתחמם 

תאמרו לי שזה מנוע בגדול אבל רק שנפתח את הראש נדע יותר לעומק ..

הוא אמר לי שרדיאטור אם שמן בצינורות והכל מעורבב שם אז בגלל זה צריך להחליף מנוע 

שאלה אם התחמם המנוע כמו שסיפרתי לך יכול להיות בעקבות זה ילך לי גם המאוורר ?

פורסם

לחבר טוב,שקנה +- באותו זמן איתי (I30) את הרכב שלו (זהה  לשלי) גם אכל קש .

ב 140000 קמ הוא נכנס למורשה אחרי שהרכב התחמם והוחלף מנוע בעלות של קרוב ל 8000 ש"ח.

כאשר המנוע הזה רתח פעם אחת -אם לא עצרת בזמן גם הבלוק בעל סיכויים רבים להתעוות/להיסדק ועם זה כבר הרבה מוסכים מעדיפים לא להתעסק-אלא אם למישהו יש עצבים לעשות אובראול שאולי יצליח ואולי לא.

לי המנוע התחמם 3 פעמים ולמזלי בכל אחת מהפעמים היו לי שוליים ועצרתי בזמן ולא נתתי לנזק לגדול והוא הסתכם בתיקון נקודתי של הכשל בלבד (כשלים לא הכי זולים אבל לא מנוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

8900 הוא מחיר מטורף ומתקרב לשווי הרכב, חוזר על עצתי למכור בזול נניח לסוחר, להתפטר מזה ולחפש רכב נורמלי ואמין. נשמע שמסובך.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...