Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק עגלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם! 

יום שישי כשבאתי להרים את הרכב ראיתי שברח לי קצת שמן מהג'ק (הוא חדש!!) . 

לפי מה שהבנתי בד"כ יש גומיית O שממנה הנוזל יוצא אבל אצלי לדעתי הבורג שסוגרים כדי להרים את הרכב היה קצת פתוח וממנו יצא שמן.

הג'ק עובד אבל (כנראה) בגלל החוסר שמן הוא עולה חצי דרך .

כמה שאלות:

א. יש 2 ברגים בג'ק 1 שסוגרים ואז יש לחץ שמן והג'ק עובד ועוד 1 שנמצא בפינה - למה הוא משמש?.

ב. איזה שמן אני יכול למלא בג'ק?

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

א.כנראה למילוי שמן.

ב.לא יודע, אבל הבורג סגירה נאטם על ידי ברזל ולא על ידי אורינג.

לכל ג'ק תהיה דליפה של שמן, זה לא משפיע.

תשתדל לשים אותו במקום מקורה ולא להשאיר ברכב בשמש זה מקצר לגומיות את החיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, tribel כתב:

א.כנראה למילוי שמן.

ב.לא יודע, אבל הבורג סגירה נאטם על ידי ברזל ולא על ידי אורינג.

לכל ג'ק תהיה דליפה של שמן, זה לא משפיע.

תשתדל לשים אותו במקום מקורה ולא להשאיר ברכב בשמש זה מקצר לגומיות את החיים.

הוא גם היה הפוך על הצד ברכב. האם זה גם גורם לנזילה?

פורסם
לפני 2 דקות, netanel1014 כתב:

הוא גם היה הפוך על הצד ברכב. האם זה גם גורם לנזילה?

קניתי שבוע שעבר ג'ק עגלה, ובאמת שמתי לב כאשר הג'ק היה על הצד בתוך הארגז שלו הייתה בריחה של שמן.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 3 דקות, Electron כתב:

קניתי שבוע שעבר ג'ק עגלה, ובאמת שמתי לב כאשר הג'ק היה על הצד בתוך הארגז שלו הייתה בריחה של שמן.

זה בדיוק מה שקרה לי.אצלי גם הג'ק חדש יחסית..הוא מרים רגיל אבל חצי דרך..כנראה השמן נזל דרך הבורג..

פורסם

אצלי הוא גם חדש, 2 טון, הרמתי את הרכב מקדימה וזה לא מספיק בשביל להכניס בוקים (3 טון) זה המקסימום:

IMG_20210624_163925__01.thumb.jpg.949e21272eb08f99e6e4c9af9d40d3de.jpg

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

סגרת את הבורג עד הסוף?

לפני 6 דקות, netanel1014 כתב:

זה בדיוק מה שקרה לי.אצלי גם הג'ק חדש יחסית..הוא מרים רגיל אבל חצי דרך..כנראה השמן נזל דרך הבורג..

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
לפני 1 דקה, Electron כתב:

אצלי הוא גם חדש, 2 טון, הרמתי את הרכב מקדימה וזה לא מספיק בשביל להכניס בוקים (3 טון) זה המקסימום:

IMG_20210624_163925__01.thumb.jpg.949e21272eb08f99e6e4c9af9d40d3de.jpg

שים חתיכה של עץ עבה עליו זה יתן לו יותר גובה.

לפני 1 דקה, tribel כתב:

סגרת את הבורג עד הסוף?

כן . זה קרה בגלל שנזל ממנו שמן כנראה ואין מספיק. איזה שמן אפשר למלא?

פורסם
לפני 3 דקות, netanel1014 כתב:

שים חתיכה של עץ עבה עליו זה יתן לו יותר גובה.

חשבתי על זה או על גומייה, הבעיה שיש לי רכב נמוך ואין לי הרבה מרחב תימרון פה.

עם חתיכת העץ אצליח להגיע לגובה המינימלי של הבוק ולא יותר, לא נראה לי זה מספיק גבוה בשביל לעבוד מתחת לרכב בנוחות.

זה או לעשות קומבינות או לקנות ג'ק יותר רציני שמחירם מתחיל מ 1K+ ומשקלם עובר את ה 40 קילו  :).

פורסם

בגלל זה כדאי לקרוא את נתון הגובה סגור ופתוח לפני שקונים ג'ק.

הקומבינה שאני מכיר שאנשים עושים היא להרים מהצד עם הג'ק המקורי של האוטו ואז להכניס את הג'ק ההידראולי הגבוה מדי, מתחת לסרן.

אלקטרון, יש ג'קים אלומיניום שעולים באיזור ה1.5K ששוקלים 26 ק"ג.

ויש גם racing jack ששוקלים 15 ק"ג ועולים קצת פחות מ1000, אם הרכב קל זה יכול לעזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, amosbmw כתב:

בגלל זה כדאי לקרוא את נתון הגובה סגור ופתוח לפני שקונים ג'ק.

הקומבינה שאני מכיר שאנשים עושים היא להרים מהצד עם הג'ק המקורי של האוטו ואז להכניס את הג'ק ההידראולי הגבוה מדי, מתחת לסרן.

האמת שבדקתי לפני, הבוקים בין 280-420 והג'ק מקס' 330 אבל עם מבחן המציאות אני לא לא יכול להתווכח.

אולי בגלל שהרמתי מקדימה וצריך מהצד, למרות שהרמתי על משטח ישר.

פורסם
לפני 4 שעות, Electron כתב:

האמת שבדקתי לפני, הבוקים בין 280-420 והג'ק מקס' 330 אבל עם מבחן המציאות אני לא לא יכול להתווכח.

אולי בגלל שהרמתי מקדימה וצריך מהצד, למרות שהרמתי על משטח ישר.

אם אתה מרים מקדימה אז הרכב בשיפוע, ואז המקום שהבוקים נכנסים יותר נמוך מהגובה של הג'ק. 

נסה באמת מהצד. 

• תוכן חדש...