Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלופארק ממש נוחה ואין שם שום פרסומות או דברים אחרים.

הכי פשוט בעולם. הגעת למקום - עשית סווייפ והתחלת חניה, בלי בלבולי מח

פורסם

יש יתרונות מסויימים לפנגו או שסתם היא היתה קודם ולכן "ידועה/מוכרת" יותר?

אני פשוט מחכה לרכב חדש וחושב לאיזו אפליקציה להתחבר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

פנגו היתה קודם, השם הפך גנרי, בדומה לפלאפון.

אני מרוצה מסלופארק, הממשק נוח. 

הבעיה היחידה שאליה יש לשים לב בשתי האפליקציות היא שעלולחם לחייב אותך בשרותים שלא הזמנת. היה ערני לחיובים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

דרך אגב, אני עובד עם הרבה בני "גיל הזהב" - רובם המוחלט מחזיקים בסמארטפונים. אלה מביניהם שמחזיקים טמבלפונים או כלום כנראה גם אינם נוהגים.

בני גיל הזהב הם אחד מהקורבנות הגדולים של השיטות של פנגו - מפעילים בטעות איזה שירות שקופץ לך ונראה כאילו הוא בחינם - ואז לבטל אותו לוקח להם חודשים.

פורסם
לפני 3 שעות, Super_T כתב:

יש יתרונות מסויימים לפנגו או שסתם היא היתה קודם ולכן "ידועה/מוכרת" יותר?

אני פשוט מחכה לרכב חדש וחושב לאיזו אפליקציה להתחבר

מניסיון עם שתי האפליקציות. סלופארק ביי פאר יותר נוחה וטובה. התייאשתי מפנגו ביום שבו הייתי צריך לעדכן רכבים וזה כמעט בלתי אפשרי ללא התערבות של השירות שלהם. בסלופארק גם אם אתה נוסע ברכב שהוא לא שלך אתה פשוט מכניס את מספר הרכב וחונה. פנגו מחייבים ניתוק מהקודם וכו.

בנוסף גם העניין שאין פרסומות + ממשק שלדעתי נוח יותר.

קיצור סלופארק. 

(יש לי גם פנגו רק למצבים נדירים בהם אני נכנס לחניון שהוא בהסדר רק אתם)

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
בתאריך 26.5.2021 בשעה 22:10, מרק10 כתב:

ומה עם האנשים בגיל הזהב שאין להם טלפון סלולארי מכול סוג שהוא ? כיצד הם משלמים עבור חניה בכחול לבן ?

אין אנשים כאלה. ברצינות.

אין דבר כזה מישהו שהוא כשיר לנהוג על רכב, שאין לו טלפון. אתה יודע מה? גם סלולרי.

לגבי מי ששאל על האפליקציות - 

לדעתי סלופארק הרבה יותר מוצלחת. לא מנג'סת ולא כלום, מפעילים כשצריך וזהו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ובכן...

אני הצטרפתי לסלופארק, באמצעות היישומון; ואחד מהוריי הצטרף לפאנגו.

בינתיים עוד לא השתמשתי, אבל כן נתקלתי במאמצים של שתי החברות לצרף אותך למסלול בו אתה משלם תשלום חודשי קבוע גם אם לא חנית בשום מקום: 7.9 ש"ח בחודש (זהה לשתי החברות).

בפאנגו, נראה שאתה חייב להיות במסלול כזה (או שצריך להתאמץ לצאת ממנו). בסלופארק, המסלול הזה מתואר כמסלול Pro שאיננו ברירת המחדל, ולא תצורף אליו אם לא תבקש במפורש, אבל - לאחר ההצטרפות המקוונת, קיבלתי שיחת טלפון בה נאמר לי שאשויך למסלול Pro, והייתי צריך לבקש במפורש שיוך למסלול Basic כדי לא לשלם את הסכום הקבוע.

על כל פנים - נראה שהיישומון של סלופארק פועל גם אם אינך משתף איתו את המיקום שלך, ואתה צריך רק לבחור את העיר הרלבנטית כדי להפעיל את החניה. וכפי שצויין כאן בשרשור, אתה לא חייב להשתמש ביישומון; ניתן לעשות זאת טלפונית ואולי גם מן האתר שלהם.

פורסם (נערך)

מתברר כי הסיפור של סלופטארק קצת יותר מורכב - יש איזה פסק דין בתביעה ייצוגית שבעקבותיו הם מצרפים אותך לכמה שירותים למשך 3 חודשים, ואז הם מבוטלים אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...