Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע האם יש יתרון לדאציה לודגי (חוץ מהמראה החיצוני של הרכב.. ) על פני רנו לוגאן - מבחינת נוחות ישיבה, נוחות נהיגה, עלות אחזקה וכו'?

תודה!!

פורסם

הלוגאן 1.6 הראתה אמינות מצויינת, מאוד נוחה עם הרבה מקום גם במושב השלישי,

הלוג'י (נסעתי עליה רק מעט) הרגישה טיפה פחות מרווחת במושב האחורי, הייתה מעט יותר שקיטה אבל מבנה הדלת האחורי הרבה פחות נוחה מאשר בלוגאן,

מבחינת אמינות אין לי מושג לגבי הלוג'י.

פורסם

בהנחה שמדבירם על דגמי 7 מקומות, לא מדובר באותו דור של מכוניות. 

לוגאן MCV עם 7 מקומות נמכרה בארץ בשנים 2009-2011 (ומעט ב 2011 עם רישוי מסחרי ומנוע פחות חזק), היא מבוססת על לוגאן דור ראשון שיצאה באיזור 2005. מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר ידני או אוטומטי 4 הילוכים (לא היה ב 2011).

לודג'י הגיע לארץ ב 2015 או 2016, מבוססות על לוגאן דור שני והיא החליפה את ה MCV הקודמת כרכב 7 מקומות, שכן לוגאן סטיישן דור שני לא מוצעת יותר עם 7 מקומות. 

מדובר ברכב יותר מודרני (אם כי עדיין לא זה רק פיתוח של הדור הקודם), מנועים אחרים - 1.2 טורבו בנזין או 1.5 טורבו דיזל, אין גיר אוטומטי. 

מדובר במכוניות שהפרש המחיר בינהם גדול, מי שמכוון לשנת 2009 כנראה לא יסתכל על 2017 ולהפיך ולכן השאלה לאיזה מהן אתה מתכוון. 

פורסם

היה לי לוגאן 7 מקומות שנת 2009. הרכב הכי אמין שהיה לי אי פעם.

רכב זול עם חלפים זולים להפליא.

נוח מאד אבל רועש מאד.

לא חסכוני במיוחד ולכן הרכב הוסב לגז.

תענוג.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 20.5.2021 בשעה 07:52, Buki כתב:

מדובר ברכב יותר מודרני (אם כי עדיין לא זה רק פיתוח של הדור הקודם), מנועים אחרים - 1.2 טורבו בנזין או 1.5 טורבו דיזל, אין גיר אוטומטי. 

היו מסקנות אופרטיביות לגבי מנועי ה-1.2 טורבו הבעייתיים?

דרך לוודא אם מצב מנוע מסוים בסדר או לא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...