Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני נהג חדש כשמדובר בניסיון על הכביש (אמנם עוד מעט נגמר לי התואר של נהג חדש אבל אני ממש לא נסעתי הרבה בחיים), אז אני מחפש רכב ראשון, ההעדפה היא לאוטומטי.

עיצוב חשוב לי ברכב ומה שמשך אותי היה הפולקסווגן גולף/פולו (שניהם אותו דבר מבחינת העיצוב) אז חשבתי ללכת בכיוון הזה. אני לא מעוניין ברכב מיני כי יש לי די פחדים כי מתאונות והן לא ידועות בתור הכי בטיחותיות וגם כי העיצוב לא הכי מדבר אליי. הנסיעות יהיו עירוניות, בין עירוניות, לעבודה אם יהיה צורך ופשוט כל הנסיעות האפשריות. אז כן מה שחשוב זה הדברים הרגילים, צריכת דלק, בטיחות, ואם יש שילוב טוב של חוויה כיפית וזריזות, עוד יותר. כמו כן הבנתי שעדיף לרכוש מסוכנות ולא מיד2? תודה :)

עריכה אחרונה על ידי מוטי לוכים
פורסם

הייתי דווקא בודק את המתחרות מצרפת, למשל 208 או סיטרואן c3.

הם זריזות, נוחות ומעוצבות, הסיטרואן גם מאובזרת טוב ונוחה מאוד.

יש ריקול לרצועת הטיימינג שנוטה להתפורר, לכן כדאי לבדוק האם הוחלף.

בעיצוב מקורי אפשר לבדוק גם את הקקטוס בעלת מנוע וגיר דומים, איכות חומרים עדיפה מאשר ב 208 והc3.

הפולו זריזה יותר, מושבים טובים ולדעתי תומכים יותר מאשר לצרפתיות, נקודת חולשה יכולה להיות הגיר.

הפולו גם האיכותית בין אחיותיה האיביזה והפאביה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 32 דקות, yulianx כתב:

הייתי דווקא בודק את המתחרות מצרפת, למשל 208 או סיטרואן c3.

הם זריזות, נוחות ומעוצבות, הסיטרואן גם מאובזרת טוב ונוחה מאוד.

יש ריקול לרצועת הטיימינג שנוטה להתפורר, לכן כדאי לבדוק האם הוחלף.

בעיצוב מקורי אפשר לבדוק גם את הקקטוס בעלת מנוע וגיר דומים, איכות חומרים עדיפה מאשר ב 208 והc3.

הפולו זריזה יותר, מושבים טובים ולדעתי תומכים יותר מאשר לצרפתיות, נקודת חולשה יכולה להיות הגיר.

הפולו גם האיכותית בין אחיותיה האיביזה והפאביה.

משיחות עם חברים הבנתי דווקא שצרפתיות הן לא אמינות ורואות הרבה מוסך...אני ממש קלולס כשמדובר בעולם הרכב אז מושגים כמו "ריקול לרצועת הטיימינג" לא אומר לי הרבה. אני מבין שבגלל היצרנית של הפולו אז התחזוקה תהיה יותר יקרה בהשוואה ליפניות או כדומה? חשבתי גם על האיביזה, על הפאביה פחות. כמו כן התנסיתי במכונית של חבר משפחה שיש לו הונדה סיוויק 2008 והיא גם מצאה חן בעיני למרות השנתון הדי ישן שלה. אז זו גם אופציה שחשבתי אם שווה להכניס למשוואה. "נקודת חולשה יכולה להיות הגיר", מה הכוונה? איך אני יכול לשים לב שלא איתקל בבעיות? וכמו כן על איזה שנתונים להסתכל בכלל הרכבים?

פורסם

השאלה, איזה רכב צרפתי היה לחברים?

אי אפשר להכליל על כול רכב צרפתי שהוא לא אמין.

ריקול הכוונה- בעיה שהיצרן מודע לה, ומתקן אותה על חשבונו.

למונעים הללו יש רצועת טיימינג שיכלה להתפורר וגורם לבעיות, לכן במוסך מורשה בודקים ומחליפים.

לפולו גיר רובוטי שלא ידוע בשיא האמינות, יכולה להיות שחיקה במצמדים כמו בגיר ידני ומח גיר, לצרפתיות גיר אמין יותר, והוא דווקא יפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...