Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הטסט השני שעשיתי, זה היה בצהריים 14:30, הינו שתיים, הייתי השנייה שנהגה, אז כן עשיתי טעויות אבל אף אחת מהן לא היתה קריטיות, עכשיו הבעיה פה, שהוא כתב לי בהערות את הטעויות שלי ושל הזאת שהיתה לפני, אני ממש בשוק, גם המורה נהיגה שלי היה בשוק, הוא אמר לי לחשוב אם אני רוצה לערער או לא ולכתוב לו מחר מה אני בוחרת, בבקשה תעזרו לי כי אני באמת שלא יודעת אם כדי לי בכלל ומה ערעור נותן לנבחנים. 

פורסם

המבחן נהיגה מצולם, נכון? אז יש מצב שאם באמת את בטוחה שיש פה אי צדק, אז אפשר לבדוק ולהוכיח.

גם הטעויות שעשית שלדעתך אינם קריטיות, לבוחן אולי הם קריטיות או סך הטעויות שלך קריטיות.

מה המלצת המורה נהיגה שלך? הוא מכיר היטב את הבוחנים, השיטה ואת המערכת ובטח היה עד להליכי ערעור וסיכויי הצלחתם.  

פורסם

לכל טעות יש ניקוד, וסך הניקוד גורם שלא עברת.

אם הטעויות היו מינוריות (תוכלי להעלות פירוט) הרי שיש לערער.

השנייה עברה? אם כן, עדיף שתערערי רק לאחר שהיא שילמה על הרשיון שלה...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

מצטרף למה שכולם אומרים,

אם בטוח שעברת בלי הטעויות של השניה, את תערערי. אבל אם לא, או לא בטוח, אז ממש לא מומלץ לערער, מכיון שא"א להזמין טסט כל עוד הערעור לא נגמר וזה לוקח זמן, משהו כמו 3 שבועות, אז חבל, עדיף לעשות שוב פעם טסט וזהו.

וכמו שאמר "תינוקי" גם אם החלטת לערער אז אחרי שהשניה שילמה על הרשיון...

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...