Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום, 

מדובר בניסן קשקאי 2017 עם מערכת המולטימדיה אנדרואיד "מקורית" (התקנה בארץ) שקיימת היום ברכב. 

אני מעוניין להחליף את המערכת במערכת חדשה יותר, גם אנדרואיד. לדעתי כדאי להשקיע על מערכת של 4 ג'יגה זיכרון ו 64 ג'יגה נפח אחסון. 

ראיתי שיש מגוון אופציות נוספות שכדאי לשקול, כמו מצלמת דרך המתחברת למערכת, מעבדי סאונד ייחודיים ועוד. 

אבל ישנן 2 בעיות שאני מחפש עבורן תשובה כאן: 

1. רוב החברות שאני רואה הן חברות סיניות שהשם שלהם לא אומר לי כלום. האם יש חברות מומלצות למערכות מסוג זה/לרכב הנ"ל?

2. המערכת שקיימת היום מותקנת לתוך פנל (מצ"ב תמונה). האם ניתן להשתמש בפנל הזה ולמצוא מערכת שתתאים אליו או עדיף לקנות מערכת שמגיעה עם פנל תואם לרכב? 

אודה להמלצות בנושא והמלצות אחרות לבחירת המערכת. 

תודה רבה לעונים! 

IMG_20210419_190138.jpg

עריכה אחרונה על ידי Voland

אבי

פורסם

תבדוק באודות איזה מעבד יש לך , אם זה PX5  אני לא רואה טעם להחליף, 

הוא לא כזה מיושן, אם זה PX30 זה גבולי. 

המעבד החדיש ביותר הוא PX6. 

תבדוק מהי גירסת האנדרואיד שיש לך. 

אתה תמיד יכול לשדרג את המערכת בגירסת אנדרואיד חדשה יותר,

יש המון מדריכים + גרסאות אנדרואיד באתר XDA , תחת MTCD . 

בהנחה ואתה מתעקש על החלפה, 

- תוכל להחליף את יחידת העיבוד מעבד+זיכרון ראם + זיכרון פלאש , אבל זה מצריך ידע טכני. 

- במידה ותרצה להחליף את כל היחידה ישנם המון חברות טובות, כמו שציינתי קודם תוכל למצוא מידע באתר XDA ,

עלות יחידיה איכותית לפני מיסים 400 דולר, ליחידה שמקבלת עידכוני גירסה עידכוני FIRMWARE .

פורסם
לפני 4 שעות, shimta כתב:

תבדוק באודות איזה מעבד יש לך , אם זה PX5  אני לא רואה טעם להחליף, 

הוא לא כזה מיושן, אם זה PX30 זה גבולי. 

המעבד החדיש ביותר הוא PX6. 

תבדוק מהי גירסת האנדרואיד שיש לך. 

אתה תמיד יכול לשדרג את המערכת בגירסת אנדרואיד חדשה יותר,

יש המון מדריכים + גרסאות אנדרואיד באתר XDA , תחת MTCD . 

בהנחה ואתה מתעקש על החלפה, 

- תוכל להחליף את יחידת העיבוד מעבד+זיכרון ראם + זיכרון פלאש , אבל זה מצריך ידע טכני. 

- במידה ותרצה להחליף את כל היחידה ישנם המון חברות טובות, כמו שציינתי קודם תוכל למצוא מידע באתר XDA ,

עלות יחידיה איכותית לפני מיסים 400 דולר, ליחידה שמקבלת עידכוני גירסה עידכוני FIRMWARE .

היחידה הקיימת ישנה ודי בסוף החיים שלה, לכן המטרה היא להחליף את כל היחידה.

האם יש חברות שידועות כחרות מומלצות או כאילו, להיפך, שכדאי לשמור מהן מרחק?

גם לא מצליח להבין האם יהיה ניתן לרכוש מערכת ללא פנל תואם ולהשמש בקיים.

אבי

פורסם

סוף החיים? מה אתה כבר עושה איתה? אם מדובר בגירסת אנדרואיד ישנה תמיד ניתן לעדכן,

המערכת ניתנת לפריצה עם קוד טכנאי, אפשר לעדכן אפליקציות.

בכל אופן, 

הפנל הנוכחי שלך הוא פנל שמגיע מהיצרן המערכת, אתה יכול לפרק אותו, אבל לא בטוח שהכפתורים יעבדו לך במעבר... 

חברה מומלצת היא DASATIA  ,יש את xtrons 

או פשוט לחפש בעלי אקספרס 

ממליץ לך לקנות אחד עם קישורית 4g , הופך את החיים קלים בשימוש של וויז וכו'. 

ומעבד PX6 . 

• תוכן חדש...