Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מזגן C5 איירקרוס

מעבר לפיתרון נפתר ע"י TZR84,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא מצליח למצוא 3008 לשביעות רצוני לכן מוכן לבדוק גם C5 אירקרוס 2019/2020 מנוע בנזין FEEL.

משיטוט בקבוצת הפייסבוק של בעלי הרכב ראיתי שיש בעיה במזגן שהוא לא מקרר מספיק בימים חמים.

משום מה יש המון תלונות ומי שמתלונן אלו בעלי הרכב ברמת אבזור הבכירה SHINE PACK ובדגם הפשוט FEEL הבעיה לא קיימת יכול להיות בגלל הגג הפנורמי ומושבי העור.

היבואן מצידו עושה עדכון גרסא של המיזוג למדינות חמות מאוד אבל זה לא פותר את הנושא.

היות והרכב יעמוד המון בחוץ בקיץ האם מישהו נתקל בנושא ויודע אם יש באמת יש בעיה או יודע אם יש פתרון לנושא. זה דיל ברייקר מבחינתי.

פורסם

אכן יש בעיה יש בעיה כניראה עם המזגן שקיים בדגם היקר 

מכיר מישהו עם הרכב שהחליפו לו איזשהו חלק במערכת קירור וזה קצת שיפר את המצב אבל לא פתר את הבעיה באופן מלא

אני חושב שאולי שווה להמתין עם זה קצת ולחכות לדגם החדש שאמור לצאת בקרוב או אפילו תבדוק את הגרסא המקבילה שלו באופל 

• פיתרון
פורסם
לפני 16 דקות, ofer3212 כתב:

אכן יש בעיה יש בעיה כניראה עם המזגן שקיים בדגם היקר 

מכיר מישהו עם הרכב שהחליפו לו איזשהו חלק במערכת קירור וזה קצת שיפר את המצב אבל לא פתר את הבעיה באופן מלא

אני חושב שאולי שווה להמתין עם זה קצת ולחכות לדגם החדש שאמור לצאת בקרוב או אפילו תבדוק את הגרסא המקבילה שלו באופל 

לפי מה שאתה יודע זה קיים רק בדגם היקר? בדגם הפשוט יותר (למרות שזה מזגן זהה לגמרי) הבנתי שהמצב יותר טוב. הבעיה לך תאמין לסרן שמועתי.

פורסם

ממה שקראתי גם בקבוצה של C5 בפייסבוק זה קיים רק בדגם היקר יותר, יש כאלה גם שהם בעלי הדגם היקר  שטוענים שאין להם בעיה עם המזגן בכלל, אז ככה שזה ממש לא וודאי ולא גורף אצל כולם 

ממה שרשמו חוסר הקירור של המזגן נובע מהגג הפנורמי שלא מוגן מספיק ומחמם את פנים האוטו

ממליץ לך להכנס לקבוצה לפסייבוק של ה C5 ולשאול שם 

הקטע המוזר שאצל 3008 לא מדובר על תקלה כזאת בכלל... מה שגורם לי לחשוב שסיבות החום בסיטרואן זה הפלסטיקה הכניראה יותר טיפה זולה לעומת ה 3008  

• רעיון טוב! 1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

ישלי סיטרואן c5 איירקרוס fell.

החלפתי פילטרים למזגן לא מזמן.. ומאז החלפת הפילטרים המקרר (זה שבין הכסיא נהג לכיסא ליד) הפסיק לעבוד.. המאוורר הפנים לא פועל.. יש מה לעשות אם זה ??

פורסם (נערך)

כשמחליפים את הפילטר מזגן ב3008 צריך לנתק את אחד הצינורות של המזגן בשביל שתהיה גישה, מניח שבC5 זה אותו פרנציפ כדאי לבדוק שהחזירו את הצינור למקום.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

ה"בעיה" קיימת גם בגרסת feel הבסיסית.

בגרסה המאובזרת פשוט חם יותר ולמזגן קשה יותר בגלל גג הזכוכית הגדול עם וילון שלא אוטם מספיק, זה מכניס הרבה חום לתא.

בגדול המזגן בדגם הזה לא אחד החלקים המצטיינים של הרכב, המזגן רועש יחסית ולמאוורר חסר עוד שלב של עוצמה גבוהה.

אבל תבדוק בעצמך, אם אתה אוהב את הרכב זה לא דיל ברייקר מבחינתי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי לאיירקרוס בגרסה הבכירה באחד מימי אוגוסט הלוהטים ביותר ולאורך יום שלם, לא הרגשתי בבעיה עם המזגן.

ואני אוהב להשאיר את הוילון פתוח.

גם ב 5008 שהיתה ברשותי בבציר 2019, לא הרגשתי בבעיה.

פורסם (נערך)

ב-3008 עם מערכת מיזוג זהה, מזגן טיל.

שמעתי על מקרים שמחליפים מדחס ומעבה במקביל ברכבים לאחר תלונה על המזגן ברכב מצד הבעלים (בדגמים החדשים יותר קרי 2019 ומעלה).

אבל זה לא גורף ולא כל רכב

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...