Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודיאק מול 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדלנו מ 5 ל 6 נפשות ומחפש רכב מתאים.

מכיוון שיש לי ניסיון לא טוב עם 508 משנת 2012 אני קצת נרתע מה 5008 למרות שדיברתי עם המוסך והם טוענים שאין להם בכלל בעיות עם ה 5008.

השאלה מבחינת אמינות מי עדיפה בהנחה שאני לוקח את הדגם של הדיזל.

מבחינת גודל הבאגז' גדול יותר בסקודה והשורה השלישית נוחה יותר בפיגו'.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם בהתלבטות - 

קודיאק / פיגו' 5008 / ניסאן אקס טרייל.

חייב להיות דיזל.

אני עכשיו עם אקס טרייל ומאוד מרוצה, העניין הוא שבגרסה החדשה שיצאה/יוצאת אין מנוע דיזל.

הסקודה - שומרת על ערך שוק בצורה פנטסטית אבל אין כרגע אפשרות רכישה- רק הזמנה לעתיד.

הפיג'ו - אני מפחד שהמחיר שלא ישחט וגם אני מרגיש שהיא רמה מתחת לשתי המכוניות האחרות שרשמתי.

בכל מקרה אני מדבר על 2X4  רמות האבזור הטובות יותר  - style / premium / טקנה , ב פיג'ו/סקודה/ניסאן   בהתאמה.

למישהו יש ניסיון במכירה של 5008? 

מישהו היה בהתלבטות דומה וסגר על אחת מהשלוש?

פורסם

תנסה להסתכל על זה בצורה יותר מציאותית. תבדוק בלוחות כמה יש למכירה 5008 יד 1 פרטית דיזל משנת 2018 / 2019 ותראה מה יוצא. כמובן שבשנים אלו פיז'ו לא מכרו כמויות כמו השתיים האחרות אבל עדיין, יש אחד פה אחד שם שמחזיקים בלוח יומיומיים. אם אתה מאוד מרוצה מהניסאן אז לסקודה ולפיז'ו זו רק עלייה בכמעט כל המדדים. 

זה שכתבת שהפיז'ו היא רמה אחת מתחת לאחרים מעיד על חוסר ידע בסיסי בתחום. עצם העובדה שאתה מאוד מרוצה מהניסאן הישנה כבר מעידה על זה שבאמת אין לך מושג מה הולך בשוק.

הניסאן הוא הרכב הצפוף בקטגוריה by far. עם המיזוג החלש ביותר ועם שילוב המנוע-גיר רציף הרועש ביותר. הוא הכי פחות נוח ועם שילוב מערכות הבטיחות הכי חלש (*מסתייג אם הוספה לו לאחרונה תיקון אקטיבי לסטייה מנתיב ).

הוא לא רכב גרוע, הוא פשוט פחות טוב מהמתחרים ברוב המדדים. 

יש לא מעט השוואות כאן בפורום מאנשים פרטיים (נטולות אינטרסים) ובכלל ברשת, אתה מוזמן לקרוא. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בהחלט מחזק שהניסן היא הפחות טובה משלשת הרכבים גם גודל גם בטיחות וגם נוחות אבל זה כבר הרגשה אישית. בקשר לירידת ערך כניראה שהפיז'ו לא תשמור על ערכה כמו הקודיאק. 

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...