Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתכוון בחודש הקרוב לעשות טיפול דיטיילינג מקיף יחסית לרכב (פלסטלינה, פוליש ואוטם), הכול באופן ידני כמובן כי אין לי אפשרות למכונה. 

האם אחרי הפוליש ולפני יישום האוטם, יש צורך בחומר שציינתי eraser? או שאני יכול להתיז ipa שהכנתי בעצמי (חצי כמות אלכוהול וחצי מים במרסס של ליטר נניח- זה נכון?). או שבכלל אין צורך בשום חומר ואחרי ניגוב הפוליש, אפשר ליישם את האוטם? באתר של קארפרו, הם אומרים פשוט לעבור עם eraser לפני יישום האוטם שלהם, שאני לא מתכוון לרכוש אותו. 

עוד שלבים בתהליך שמתכוון לבצע אותו זה כמובן השטיפה ולאחריה אני מתכוון לעבור עם iron x ואז לשטוף שוב עם מים. אח"כ הפלסטלינה, לאחריה אני מניח שכדאי לעבור עם ipa ואז לעבור לפוליש. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

eraser זה IPA מוכן. הם עושים את אותה עבודה רק שאתה משלם יותר על בקבוק פרימיום.

האם שווה לך התוספת, שיקול שלך. לי יש בקבוק כמעט שלם, מלבד נוחות לא מצאתי שהוא עושה משהו יותר טוב.

לשיקולך. 

פורסם

אז רק מוודא, כבר יש לי אלכוהול לניקוי שקניתי בזמנו. במרסס של ליטר, לשים 500 מ"ל של האלכוהול והשאר מים וזה בסדר לקבלת ipa?

פורסם

אתה לא צריך יותר מ 100 מ"ל לעבור על רכב שלם. לא חייבים מרסס, ניתן על מטלית מהולה באלכוהול.

היחס הוא לא קריטי, תראה כאן יחס דילול או כאן. בעיקרון מהולים ביחס של 40% אלכוהול השאר מים. ניתן גם חצי חצי. (נזק זה לא יעשה)

• תוכן חדש...