Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא פשוט כי האזור סוך לתוכו את השמונים. לא ברור למה לשים אסדו על מגש אחורי, בטח שאין לו שום מקום ברכב.

ואם אין ברירה, שמים מגבות ישנות ומתחת ניילון גדול שלא ישפכו נוזלים. (אני נגד הובלת אוכל ברכב בכל מצב)

תצטרך לבצע ניקוי מקצועי עם קיטור. כל ניסיון שלך לנקות לבד, גם עם החומרים הטובים ביותר, לא ממש יצליחו.

יש מקומות שמתמחים בניקוי בשיטות שיכולות להסיר את זה לחלוטין, כמובן שהריח מעט יישאר - אך יעלם בהמשך לאחר שימוש בתרסיסי ריח

אוורור הרכב, ומעבר חוזר עם תכשירי ניקוי שונים. 

פורסם
לפני 7 שעות, yogev20 כתב:

זה לא פשוט כי האזור סוך לתוכו את השמונים. לא ברור למה לשים אסדו על מגש אחורי, בטח שאין לו שום מקום ברכב.

ואם אין ברירה, שמים מגבות ישנות ומתחת ניילון גדול שלא ישפכו נוזלים. (אני נגד הובלת אוכל ברכב בכל מצב)

תצטרך לבצע ניקוי מקצועי עם קיטור. כל ניסיון שלך לנקות לבד, גם עם החומרים הטובים ביותר, לא ממש יצליחו.

יש מקומות שמתמחים בניקוי בשיטות שיכולות להסיר את זה לחלוטין, כמובן שהריח מעט יישאר - אך יעלם בהמשך לאחר שימוש בתרסיסי ריח

אוורור הרכב, ומעבר חוזר עם תכשירי ניקוי שונים. 

וואלה הייתי בטוח שעטפנו את זה טוב טוב אבל נוצר קרע קטן ומשם החגיגה התחילה. 

אז עכשיו כבר כמה ימים אני נכנס לאוטו ויש לי ריח של אסאדו. 

מצד שני... אני נכנס לרכב ויש לי ריח של אסאדו 😍 חח

בכל מקרה, המלצה למקומות כאלה שמתמחים בנקיונות באזור המרכז? אני מפ"ת

פורסם
לפני 10 שעות, Adamm כתב:

תעלה אותו למקלחת, תשפוך חומץ 5% והרבה, מים חמים ונוזל כביסה. כמה סשנים כאלה יעזרו במשהו.

נשמע מעניין, אנסה. 

@yogev20 אם תוכל להמליץ לי על מקומות שמתמחים בזה אני אשמח (למקרה ששום דבר אחר לא יעבוד חח)

פורסם

צר לי לא מכיר, אני מנקה לבד כל השנים. גם שפעם הלכתי למכוני שטיפה, הייתי מסיים את השטיפה (פינישים) שוב בבית. 

לא נראה לי שמסובך למצוא מכון שעובד בלחץ קיטור או כל צורה אחרת. (יש בארץ עשרות מכונים, חיפוש קטן יניב אין ספור מקומות)

חוץ מזה אוכל לא נכנס אצלי לרכב גם לא ילדים "שחייבים" לאכול. (עוצרים בצד במקום בטוח)

בעבר שהיה לי איזה רכב מעבודה שהיה מסריח מאוכל שהובילו, הלכתי למכון שטיפה (מה שראיתי בסביבה)

ושילמתי מעט יותר כסף, עשו לי קיטור עם לחץ מים, הרבה קצף סבון, וזה נעלם חלקית. 

פורסם
לפני 16 דקות, yogev20 כתב:

צר לי לא מכיר, אני מנקה לבד כל השנים. גם שפעם הלכתי למכוני שטיפה, הייתי מסיים את השטיפה (פינישים) שוב בבית. 

לא נראה לי שמסובך למצוא מכון שעובד בלחץ קיטור או כל צורה אחרת. (יש בארץ עשרות מכונים, חיפוש קטן יניב אין ספור מקומות)

חוץ מזה אוכל לא נכנס אצלי לרכב גם לא ילדים "שחייבים" לאכול. (עוצרים בצד במקום בטוח)

בעבר שהיה לי איזה רכב מעבודה שהיה מסריח מאוכל שהובילו, הלכתי למכון שטיפה (מה שראיתי בסביבה)

ושילמתי מעט יותר כסף, עשו לי קיטור עם לחץ מים, הרבה קצף סבון, וזה נעלם חלקית. 

אוקיי אני אחפש משהו כזה, חשבתי אולי מדובר במקומות ספציפיים שמתמחים בניקוי מהסוג הזה.

האמת שאני לא שומר יותר מדי על הרכב מהבחינה הזאת, הדאגה העיקרית שלי זה בעיקר לצד הטכני-מכני חח פחות חשוב איך יראה העיקר שיסע טוב. 

בכל מקרה תודה על העזרה

• תוכן חדש...