Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאינגקטורים זה הזרקה רב נקודתית שמתבצעת על ידי מחשב ולכן גם היא חוסכת בדלק כי היא נותנת בדיוק את כמות הדלק שמגיע

וקרבורטור זה דיזות שדרך שם עובר הדלק ולפעמים עובר יותר בדיזה או פחות בדיזה אחרת ובגלל זה זה יוצר בעיות ולכן גם זה לא חסוכני וצריך לכוון או לעשות ניקוי כל הזמן

אז אםאינגקטורים יותר טוב למה לא כל האנשים עוברים לאינגקטורים ולמה יש כאלו אנשים שמעדיפים את הקרבורטור

מישהו אמר לי שיש לו יותר כח אבל אני לא יודע

תסבירו לי!1

תודה

יקי!!!

פורסם

תעשה חיפוש על הזרקת דלק. יש המון מידע. אם תהיינה לך עוד שאלות, אני בטוח שישמחו לענות לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אני לא טועה (ותקנו אותי חברי הפורום).

היום לא מייצרים יותר מכוניות עם קרבורטור.

רק הזרקות (והיום יש הזרקות מסילה משותפת, והזרקה ישירה)

כך שכל הזמן הטכנולוגיה מתקדמת

אזי כל מי שברשותו רכב ישן ללא הזרקה אינו מוכן להחליף את הקרבורטור עלמנת לישמור על אופיו של הרכב.

ירון מאיר

פורסם

לי יש רכב עם קרבורטור 5-6 שנים. פעם אחת רק החלפתי איזשהו מצוף וזהו.

מה זאת אומרת לכוון כל הזמן? אני לא מכוון כל הזמן, רק פעם אחת כיוונו לי בתיקון שהזכרתי ואין לי בעיה להתניע בבוקר, לא היתה לי בחיים סתימה שם וצריכת הדלק נהדרת (1 ליטר= 16 ק"מ).

נסעתי פעם על רכב כמו שלי, אבל רק עם הזרקה והרגשתי טיפה יותר כוח כשמגעים לסל"ד גבוה. יכול להיות שהרכב הרגיש אחרת כי עבר פחות ק"מ משלי. :roll:

דימה

פורסם

נושא שכבר נדון כאן בעבר-עם כל הכבוד לנוסטלגייה,להזרקת דלק המודרנית עדיפות מכרעת וחד משמעית על המאייד הישן.יתרונותיה מיתבטאים בהנעת בוקר קלה יותר ותמיד חלקה,אין צורך במשנק או באמצעים מכניים להעשרת התערובת,אין בעייה של הצפות,הנעה חמה חלקה ומיידית,צריכת דלק חסכונית יותר עקב תערובת אופטימלית תמיד,הארכת מישכי הטיפול השוטף,מפני שמכוניות בעלות הזרקה לא מפייחות את השמן(גם אחרי 30,000 ק"מ השמן נשאר נקי לחלוטין!)והמצתים נישארים נקיים ותחזוקה שוטפת זניחה עד אפסית.הסיבה שהיצרנים לא עברו עוד הרבה קודם להזרקות היתה כלכלית בעיקרה,אבל עם הדרישה הגוברת למכוניות מזהמות פחות,נחרץ גורלו של המאייד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הארכת מישכי הטיפול השוטף,מפני שמכוניות בעלות הזרקה לא מפייחות את השמן(גם אחרי 30,000 ק"מ השמן נשאר נקי לחלוטין!).
אתה בטוח? לא עניתי אתמול כי ידעתי שיש לי טיפול לרכב היום. גם ברכב הקודם שלי (קוואליר עם הזרקה), וגם בנוכחי (יאריס TS) השמן יצא שחור. וביאריס מדובר במנוע חדש לחלוטין בק"מ הראשונים שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במכונית חדשה ייתכן ובפעם הראשונה השמן ישחיר.השמן המקורי של היצרן סופח את כל השבבים הזעירים שנוצרים בעיבוד המתכת ועקב כך משחיר מעט.בעיקרון,שמן במנוע הזרקה צריך להפוך לחום ולא לשחור,מה שמעיד על תערובת עשירה מידי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן הוא צודק בקשר לשמן לאבא שלי יש וואנדורה בנזין 5700 כבר עשתה 380 אלף קילומטר ותמיד הוא ניהיה שחום ולא שחור אפילו עם הוא עושה 15 אלף קילומר על אותו שמן(וזה אוטו שעובר הרבה אבא שלי עובד במעריב)

זה אומר שהתערובת טובה נכון?

יקי!!!

פורסם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...