Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורלנדו 2013 - דיזל טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

אני בדרך לרכישת אורלנדו 2013 - גיר טורבו.

יד ראשונה מזוג מבוגר.

126,000 ק"מ.

נראית במצב מצויין.

המחיר: 40K.

חלק ממליצים מאוד.

אך יש חברים שאומרים לי אל תגעי! יהיו לך תיקונים של אלפי שקלים!

לא מעניין אותי כלום [גודל\דלק וכדומה], חוץ מאמינות הרכב לגבי טיפולים\תיקונים\תקלות.

אשמח אם יש כאן בעלי אורלנדו דיזל בעבר או בהווה, שישתפו אותי בחוויות האמינות של הרכב הזה.

תודה רבה!

פורסם
לפני 15 דקות, שירהגוג כתב:

אשמח אם יש כאן בעלי אורלנדו דיזל בעבר או בהווה, שישתפו אותי בחוויות האמינות של הרכב הזה.

אינני בעל אורלנדו, אבל אם:

לפני 16 דקות, שירהגוג כתב:

לא מעניין אותי כלום [גודל\דלק וכדומה], חוץ מאמינות הרכב לגבי טיפולים\תיקונים\תקלות.

אז בטוח שיש רכבים אחרים שעדיף לך לחפש.

באופן כללי הרכבים (העממיים) שנחשבים הכי אמינים הם היפניים, אבל כדאי לבדוק גם על כל רכב מסויים.

• מצחיק 1
פורסם

אני החזקתי אורלנדו דיזל, נמכרה לפני שנים

אחי מחזיק עדיין אחת (הוא קנה מהסוכנות),

מחלות זה הגיר שהולך באיזה שלב (עלות תיקון יקרה מעל 10K ש"ח ללא בעיה), ומזרקים (גם תיקון לא זול),

התקלקל (בשני המכוניות) פעם אחת פיקוד המזגן (בקרת אקלים), השאר די שוטף (אולי אלטרנטור אחד היה גם בדר),

סה"כ רכב חזק מאוד יחסית מפנק צריכת דלק סבירה (1/12 בערך),

טיפולים לא זולים, אמינות סבירה בלבד.

אם הרכב מטופל ביבואן והגיר כבר עבר שיפוץ לא הייתי שולל, הסחיבה של הרכב ממכרת.

• תוכן חדש...