Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ללא טסט נמצא בחנייה ליד הבית וישנו פנצ’ר בצמיג אחד, יש לי אפשרות לניפוח הצמיג עם קומפרסור נייד ונסיעה לצמיגייה אבל אז אני מסתכן בדוח/ משפט או שעדיף לפרק את הגלגל ולהשאיר את הרכב על ג’ק ולנסוע עם הגלגל ברכב אחר לצמיגייה, מה הייתם עושים במקרה כזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

מצד שני אני פוחד להשאיר את הרכב על ג’ק ללא השגחה מכיוון שהוא לא חונה על כביש ישר אלא  בחולות/כורכר, ושחס וחלילה לא ייפול על מישהו/ילד בזמן שאני לא נמצא בסביבה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תרכיב צמיג חליפי בנתיים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה הרכב ללא רישוי?

הוצכ אישור תנועה זמני, תקן את הטעון תיקון, עבור את מבחח הרישוי והכל יבוא על מקומו בשלופ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, much כתב:

הרכב ללא טסט נמצא בחנייה ליד הבית

האם החניה היא בשטח פרטי או בדרך ציבורית? אסור להחנות רכב ללא רישוי בתוקף בדרך ציבורית.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
לפני 3 שעות, much כתב:

מצד שני אני פוחד להשאיר את הרכב על ג’ק ללא השגחה מכיוון שהוא לא חונה על כביש ישר אלא  בחולות/כורכר, ושחס וחלילה לא ייפול על מישהו/ילד בזמן שאני לא נמצא בסביבה.

אז תבקש ממישהו אחר שייסע עם הרכב החליפי לפנצ'ריה. או תבקש ממישהו שישמור על הרכב שלך בזמן שאתה נוסע לפנצ'ריה.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, sperial כתב:

למה הרכב ללא רישוי?

הוצכ אישור תנועה זמני, תקן את הטעון תיקון, עבור את מבחח הרישוי והכל יבוא על מקומו בשלופ.

חשבתי על זה, אבל בחצי השנה האחרונה החלטתי להקפיא את הרשיונות בשל חוסר שימוש ברכב(קורונה/סגרים), בקיצור הרכב מיושן ועושה טסט חצי שנתי ותוקף הטסט הנוכחי( שהוקפא) יפוג בעוד שלושה חודשים, כלומר את האגרה החדשה אני אמור לקבל רק בסביבות עוד חודש/חודש וחצי ואז חשבתי כבר להוציא אישור תנועה זמני ולהפשיר את הרשיונות באותו יום ולנסוע לעשות טסט למחרת. אבל לא ״בניתי״ על זה שהרכב יישב עם פנצ׳ר חודש שלם בחנייה עד שאני אשלם את האגרה החדשה ואוציא אישור זמני.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

רכב עם רשיונות מוקפאים זה לא רכב ללא רישוי, אלא רכב שעבר תהליך מסודר. הצעה שלי - החלף את הגלגל כך שהרכב יעמוד על הרזרבי (רק, לפני כן, וודא שהוא מנופח כראוי), קח את הצמיג הנקור לצמיגיה, תקן אותו והחלף שוב את הגלגלים. קצת עבודה, אבל נראה הפתרון הבטוח ביותר בלי "לשרוף" את היתר התנועה הזמני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כן זה כנראה יהיה הפיתרון הנכון ביותר לעשות מבלי לקחת שום סיכון ומבלי ״לשרוף״ סתם את האישור תנועה הזמני שאני גם ככה אצטרך להוציא בשביל הטסט עוד חודש-חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...