Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה אני עומד לקנות את הרכב הראשון שלי פולו 2013 ורציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעשות טיפולים לאוטו אני בכלל לא מבין בטיפולים כי הייתי נוסע רק על האוטו של ההורים.

אני יודע שיש טיפול קטן בינוני וגדול וטיפול 10 אלף ורציתי לדעת כל כמה קמ צריך לעשות את כל אחד מהטיפולים והאם חוץ מזה יש עוד טיפולים שלא ציינתי שצריך לעשות?

תודה לעוזרים!!

פורסם
לפני 20 דקות, Shab00 כתב:

כל 15 אלף טיפול קטן זה בכמעט כל רכב לא צריך 10 אלף.

יש לך ספר רכב כתוב בו הכל, תקרא בו מתי צריך מה ותפעל לפי זה.

כתוב 5000, 7500, 15000 לא כזה מבין מה זה אומר.. נגיד אחרי שעשיתי 5000 צריך לעבור עוד 7500 ולעשות 7500? וכך אלה? מצטער אני ממש לא מבין בכל העניין

פורסם

מדרגות הטיפולים הן כל 15 אלף ק''מ או שנה, המוקדם מהשניים.

ברגע שתקנה את הרכב תסתכל בחוברת טיפולים, מצויין שם בדיוק מה ומתי צריך להחליף.

פורסם

וגם תבדוק מתי בוצע טיפול אחרון, כדי לדעת מתי צריך לבצע טיפול הבא.

אם לרכב שאתה קונה אין היסטורית טיפולים מסודרת (אין קבלות או ספר טיפולים), מומלץ לעשות יישור קו, שבו מחליפים את הנוזלים (שמן, נוזל בלמים) ואת הפילטרים. וכמובן לבדוק בלמים.

פורסם
לפני 35 דקות, trademark כתב:

מדרגות הטיפולים הן כל 15 אלף ק''מ או שנה, המוקדם מהשניים.

ברגע שתקנה את הרכב תסתכל בחוברת טיפולים, מצויין שם בדיוק מה ומתי צריך להחליף.

אז כל 15 קמ קטן אחר כך 15 בינוני וכן אלה?

• תוכן חדש...