Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה החלטתי ללכת על השברולט ספארק שנת 2017 עכשיו השאלה שלי מה עדיף ידני או אוטו' אני רואה שההבדל מחירים הוא 10 אלף ש''ח בין ידני לאוטו' אך מה החיסרונות של הידנית והאם למרות החיסרונות עדיף את הידנית?

פורסם

החסרון של הידנית זה מנוע קטן יותר (1.0 לעומת 1.4 באוטומט)  ופחות אבזור ביחס לאוטומט. 

אם אתה הולך על ידנית אז לדעתי אין סיבה להתפשר ולקחת רק את רמת הגימור LT+ על מנת לקבל אבזור סביר , הLS ממש ערומה.

באוטומט עדיף לך לשאוף לרמת גימור LTZ.המאובזרת ביותר וכוללת בקרת שיוט

פורסם

האוטומטית בעלת מהנוע חזק משמעותי, ולכן אם יש אופציה להוסיף את הסכום הייתי הולך עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yoav911gt2 כתב:

החסרון של הידנית זה מנוע קטן יותר (1.0 לעומת 1.4 באוטומט)  ופחות אבזור ביחס לאוטומט. 

אם אתה הולך על ידנית אז לדעתי אין סיבה להתפשר ולקחת רק את רמת הגימור LT+ על מנת לקבל אבזור סביר , הLS ממש ערומה.

באוטומט עדיף לך לשאוף לרמת גימור LTZ.המאובזרת ביותר וכוללת בקרת שיוט

לפני שעה, yulianx כתב:

האוטומטית בעלת מהנוע חזק משמעותי, ולכן אם יש אופציה להוסיף את הסכום הייתי הולך עליה.

107 אלף ק''מ ב4 שנים לפנח מנוע 999 סמק זה טוב למחיר 28,000?

פורסם

ק״מ גבוה באופן כללי.

לגבי מחירים, צריך לבדוק עוד רכבים מהשנתון הזה בשביל לדעת האם המחיר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...